Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
Kennisbank

Wat kost payroll?

Wat kost payroll?

Veel ondernemers denken dat payroll hoge kosten met zich meebrengt. Daarom lijkt het voor velen goedkoper om alle administratieve en financiële werkzaamheden zelf te doen. Toch is payroll in veel gevallen juist de goedkopere oplossing. In de praktijk zijn er meer risico’s voor u als ondernemer, die u in eerste instantie niet verwacht. Daarnaast vergt het ook een hoop tijd.

Payroll kosten

Maar hoe werkt het dan: wat zijn de payroll kosten? De payroll kosten worden bij Pay for People berekend met een omrekenfactor. Deze omrekenfactor is afhankelijk van het soort contract, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer.

Payroll uitbesteden

Wanneer u ervoor kiest om payroll uit te besteden, biedt Pay for People alles wat u nodig heeft. Zo regelen wij het contractbeheer met klanten en werknemers, urenregistratie, verloning, loonaangiften en -beslagen, facturatie, debiteurenbeheer en het juridische werkgeverschap. Dit zijn nog maar een aantal voordelen van onze dienstverlening.

Benieuwd wat de payroll kosten voor u zijn en wat wij u kunnen bieden? Vraag dan een offerte aan. Wij kijken naar uw specifieke wensen, want elke organisatie is uniek. Wij doen u graag een voorstel op maat.

Meer infomatie nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt over bovenstaand onderwerp. Onze experts staan voor je klaar.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.