Payroll

Het werkgeverschap wordt steeds complexer en het bedrijfsleven ziet daardoor steeds meer de toegevoegde waarde van specialisten op het gebied van payroll. Het aantal payrollorganisaties is dan ook de afgelopen jaren enorm gegroeid. Hoe kiest u nu de juiste partner via welke payroll constructie? Laat u vooraf in ieder geval juist informeren en let op de expertise, betrouwbaarheid en de exacte voorwaarden van een payrollorganisatie.

 

Wat is payroll?

Pay for People verzorgt voor de payrolling voor intermediairs. Wat is payrolling? De betekenis van payroll, ook payrolling genoemd, is letterlijk het uitbesteden van de verantwoordelijkheid van het werkgeverschap. Payroll, wat is dat qua dienstverlening? De payrollorganisatie neemt het juridisch werkgeverschap over en dat betekent dat de salarisadministratie en contractbeheer, werkgevers- en ondernemersrisico wordt overgenomen. De voordelen van payroll zijn samen te vatten in 100% focus op uw expertise: het selecteren en matchen van kandidaten.

 

Waarom zou u voor payroll bij Pay for People moeten kiezen?

Het draait bij ons om het tevreden houden van klanten, servicegericht zijn en meedenken. Onze op maat gemaakte software zorgt ervoor dat we vooruitstrevend zijn op het gebied van automatisering. Pay for People is expert op het gebied van payrolling. Omdat onze interne processen zo goed georganiseerd zijn hebben we meer tijd en aandacht voor onze klanten.

Wat kost payrolling?

Bij onze payrolldienstverlening werken we met een omrekenfactor. Deze omrekenfactor is afhankelijk van het soort contract dat de werknemer heeft, het werk dat de werknemer doet en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico’s. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Op basis van uw specifieke wensen doen wij u graag een voorstel op maat.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 010-3132856 Stuur een e-mail
Diederik Keverling Buisman - Commercieel Manager
Diederik Keverling Buisman Commercieel Manager
Bel 010-3132858 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail