Logo Pay for People
Contractvorm payroll

Payroll

Jij zoekt een simpele manier om personeel flexibel in te zetten. De contractvorm payroll maakt dit mogelijk. Bij deze aanpak vind jij zelf je flexibele medewerkers, terwijl wij zorgen voor de loonadministratie en juridische details.

De payrollovereenkomst

Uitleg over payroll

Bij een payrollovereenkomst is de payrollkracht in dienst van het payrollbedrijf en werkt hij/zij exclusief voor een opdrachtgever. Jij kunt personeel zelf kiezen en aanstellen, het payrollbedrijf neemt vervolgens de werknemer in dienst en is verantwoordelijk voor onder meer de uitbetaling van het salaris en de begeleiding bij ziekte  Voor payrollmedewerkers geldt de cao van de opdrachtgever voor wie zij aan het werk zijn.

Jouw partner voor Payroll

Bij Pay for People begrijpen wij de verantwoordelijkheden van het juridisch werkgeverschap. Onze payrolloplossing geeft jou flexibiliteit en controle, terwijl je voldoet aan alle regels. Hierdoor kun jij onbezorgd bezig zijn met de groei van je bedrijf.

Play button

FAQ – veelgestelde vragen over payroll

Payroll is een contractvorm waarbij jij je personeel werft en selecteert, maar de juridische werkgeverschapstaken overdraagt aan een payrollbedrijf. Dit biedt voordelen zoals minder administratieve lasten en meer flexibiliteit.

De kosten voor payroll zijn afhankelijk van factoren zoals de branche, het aantal werknemers, en de specifieke arbeidsvoorwaarden. We bieden transparante tarieven en een persoonlijke offerte op maat.

Jij selecteert je werknemers en maakt afspraken over de arbeidsvoorwaarden. Vervolgens worden zij in dienst genomen bij Pay for People, waarna zij exclusief voor de opdrachtgever werken.

Door een werknemer via een payrollconstructie in te zetten, werf en selecteer jij zelf de werknemer, terwijl het juridisch werkgeverschap bij Pay for People ligt. Dit zorgt voor flexibiliteit in je personeelsbestand en neemt de administratieve lasten weg.

Geïnteresseerd in payroll of heb je vragen?

Geïnteresseerd in contractvorm payroll? Vul het onderstaande formulier in. Een van onze specialisten neemt snel contact met je op om de opties te bespreken.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Payroll