Up to Flex 2019

Binnenkort is het zover… hét najaarsevenement voor intermediairs die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen binnen de uitzendbranche. In 2019 organiseert Pay for People wederom een nieuwe Up to Flex. Op deze pagina communiceren we de laatste updates over Up to Flex 2019.

 

Up to Flex 2018

We bedanken iedereen voor hun aanwezigheid tijdens Up to Flex 2018 in Nuenen en Maarsbergen. Wij kijken er nog steeds met veel plezier op terug en u hopelijk ook. Wilt u het evenement herbeleven? Bekijk dan hier de aftermovie opgenomen in Maarsbergen. De presentaties van de verschillende sessies vindt u hier.

Up to Flex 2017

In september 2017 organiseerden wij weer op twee unieke locaties in het land de inspiratiebijeenkomst Up to Flex ‘APK voor intermediairs’. Dit jaar waren de plaatsen Kerkdriel en Vinkeveen aan de beurt. Gastspreker Quint Dozel gaf uitleg over duurzame inzetbaarheid en hoe dit toegang biedt tot talent. Gastspreker Maarten Tanja, advocaat bij Köster Advocaten, gaf onze gasten een uitgebreide update over wet- en regelgeving. Wij sloten de sessie af met de pre-lancering van Academy for Flex: hét online opleidingsplatform voor flexkrachten. Klik hier voor een sfeerverslag.

 

Up to Flex 2016

In 2016 zijn we gestart met Up to Flex Online: interessante webinars over actuele onderwerpen. In april gaven wij een webinar over zzp’ers van VAR naar wet DBA. Meer informatie over Up to Flex Online vindt u hier.

 

Up to Flex 2015

In juni 2015 werd ‘Up to Flex’ georganiseerd in Geldrop en in Zwolle. Tijdens deze bijeenkomsten stond de invoering van de nieuwe Wet werk en zekerheid centraal. Gastspreker Maarten Tanja, advocaat bij Köster Advocaten, gaf een presentatie over het vernieuwde ontslagrecht en Paula Nooy-Wortmann van Flexenmore, zoomde samen met onze collega Stefanie de Ruiter in op de transitievergoeding. Benieuwd naar het volledige verslag van deze dag? Klik hier om deze te lezen.

Eind 2015 (november) vonden de laatste twee ‘Up to Flex’ van 2015 plaats in Haarlem en Tilburg. Een bijzonder moment want we vierden ook meteen het eenjarig bestaan van ‘Up to Flex: APK voor intermediairs’. Gedurende de bijeenkomst stonden wederom drie onderwerpen centraal. De Wet werk en zekerheid werd behandeld door Lucinda Jansen en Stefanie de Ruiter (Pay for People) en Martin Staats (van Professionals in Flex) vertelde alle ins en outs rondom het bemiddelen van zzp’ers. Het laatste punt op de agenda was de Wet aanpak schijnconstructies (WAS), toegelicht door Casper Vollebregt van Mazars. Het verslag van deze dag lezen? Klik dan hier.

 

Up to Flex 2014

In november 2014 introduceerde Pay for People een gloednieuwe inspiratiebijeenkomst: Up to Flex. Tijdens de eerste Up to Flex bijeenkomsten werden intermediairs volledig bijgepraat over de ‘wijzigingen Wet werk en zekerheid‘, ‘de Inlenersbeloning‘ en de ‘Participatiewet’. In drie sessies vertelden de experts, van adviesbureau Professionals in Flex, alle ins en outs rond de wet- en regelgeving.

Op donderdag 13 november werd de eerste editie gehouden in Utrecht. Doordat er veel belangstelling was bij de voorinschrijving, werd een tweede editie gehouden op dinsdag 18 november in Groningen.

CEO Pay for People Group Dennis Luyten vertelt: “Tot voor kort hielden we een aantal keer per jaar een inspiratiebijeenkomst voor onze klanten en geïnteresseerden. We kozen één specifiek onderwerp en nodigden een gastspreker uit. We vonden het tijd voor een nieuwe formule en zijn gekomen tot Up to Flex: een APK voor intermediairs. Wij zorgen dat de kennis van deelnemende intermediairs weer helemaal up to date is.”

 

Op de hoogte blijven?

Als kennispartner houdt Pay for People u graag op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen in de flexbranche.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of houd onze social media kanalen en website in de gaten om op de hoogte te blijven van de komende Up to Flex bijeenkomsten.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact op met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Tim Staps - Content Marketeer
Tim Staps Content Marketeer
Bel 010 313 2884 Stuur een e-mail