Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20181011-PAYFORPEOPLE-111

Up to Flex

APK voor intermediairs

In een sessie met collega-intermediairs brengen onze experts je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actuele wet- en regelgeving.

Hoe ervaren bezoekers Up to Flex? (Video 1.55 min)

Up to Flex 2023

28 maart 2023

Op 21 en 28 maart vond Up to Flex – de apk voor intermediairs plaats. De bezoekers werden tijdens deze editie bijgepraat over de Cao-update per 1 juli 2023 en de toepassing in de dagelijkse praktijk. Het openingswoord werd verzorgd door NBBU-voorzitter Brigitte van der Burg.

Up to Flex 2022

15 november 2022

Op 15 en 17 november vond Up to Flex – de apk voor intermediairs plaats. De bezoekers werden tijdens dezeeditie bijgepraat over de veranderende wet- en regelgeving per 1 januari 2023. In een uur tijd vertelde advocaat en flexmarktspecialist Maarten Tanja wat de veranderingen qua wet- en regelgeving betekenen voor detacherings-, uitzend-, en payrollbedrijven.

Up to Flex 2022

13 april 2022

Op woensdag 13 april was de 3e editie van de digitale Up to Flex van Pay for People. Het centrale onderwerp van dit webinar was waarom het boeien en binden nóg belangrijker is op de huidige krappe arbeidsmarkt.

Tijdens dit webinar bespraken we:

 • de actuele arbeidsmarkt,
 • blikken we vooruit en terug op actuele wet- en regelgeving,
 • en gaan dieper in op hoe jij als intermediair personeel kunt behouden door ze te boeien en binden.

Dit webinar geeft het antwoord op de vraag: Hoe behoud ik mijn personeel?

Bekijk het webinar terug!

Up to Flex 2021

01 december 2021

Op 24 en 25 november kon je live deelnemen aan het Up to Flex-webinar 2021. In een interactieve sessie bespraken we de veranderingen in de flexbranche, het SER-advies én de nieuwe NBBU-cao. Wil je het webinar nog eens op je gemak volgen of had je je wel ingeschreven maar kon je niet aanschuiven? Je kunt Up to Flex nu terugkijken via onderstaande link.

Ja, ik wil het Up to Flex-webinar nu terugkijken

Up to Flex 2019

03 september 2019

In juni en in september stonden de implicaties van CAO voor Uitzenden en de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) centraal. We gebruikten hierbij:

 1. een aanpasbare PowerPoint-presentatie;
 2. een leaflet met uitleg over de presentatie;
 3. en een factsheet over de WAB.

Wil je deze documenten ook in je bezit krijgen?

Download informatiepakket WAB

Up to Flex 2018

04 september 2018

Hartelijk dank aan iedereen die aanwezigheid was tijdens Up to Flex 2018 in Nuenen en Maarsbergen! Wij kijken er nog steeds met veel plezier op terug, jullie hopelijk ook. Wil je het evenement herbeleven? Bekijk dan de aftermovie opgenomen in Maarsbergen. De presentaties van de verschillende sessies vind je hier.

Up to Flex 2017

05 september 2017

In september 2017 organiseerden we weer op twee unieke locaties in het land de inspiratiebijeenkomst Up to Flex-APK voor intermediairs. Dit jaar stonden Kerkdriel en Vinkeveen op het programma. Gastspreker Quint Dozel gaf uitleg over duurzame inzetbaarheid en de toegang tot talent. Gastspreker Maarten Tanja, advocaat bij Köster Advocaten, gaf onze gasten een uitgebreide update over wet- en regelgeving. We sloten de sessie af met de pre-lancering van Academy for Flex: hét online opleidingsplatform voor flexkrachten. Lees het sfeerverslag.

 

Up to Flex 2016

05 april 2016

In 2016 zijn we gestart met Up to Flex Online: interessante webinars over actuele onderwerpen. In april gaven wij een webinar over zzp’ers van VAR naar wet DBA.

Up to Flex 2015

24 november 2015

In juni 2015 werd ‘Up to Flex’ georganiseerd in Geldrop en in Zwolle. Tijdens deze bijeenkomsten stond de invoering van de nieuwe Wet werk en zekerheid centraal. Gastspreker Maarten Tanja, advocaat bij Köster Advocaten, gaf een presentatie over het vernieuwde ontslagrecht en Paula Nooy-Wortmann van Flexenmore, zoomde samen met onze collega Stefanie de Ruiter in op de transitievergoeding. Benieuwd naar het volledige verslag van deze dag? Klik hier om deze te lezen.

Eind 2015 (november) vonden de laatste twee ‘Up to Flex’ van 2015 plaats in Haarlem en Tilburg. Een bijzonder moment want we vierden ook meteen het eenjarig bestaan van ‘Up to Flex: APK voor intermediairs’. Gedurende de bijeenkomst stonden wederom drie onderwerpen centraal. De Wet werk en zekerheid werd behandeld door Lucinda Jansen en Stefanie de Ruiter (Pay for People) en Martin Staats (van Professionals in Flex) vertelde alle ins en outs rondom het bemiddelen van zzp’ers. Het laatste punt op de agenda was de Wet aanpak schijnconstructies (WAS), toegelicht door Casper Vollebregt van Mazars. Het verslag van deze dag lezen? Klik dan hier.

Up to Flex 2014

13 november 2014

In november 2014 introduceerde Pay for People een gloednieuwe inspiratiebijeenkomst: Up to Flex. Tijdens de eerste Up to Flex bijeenkomsten werden intermediairs volledig bijgepraat over de ‘wijzigingen Wet werk en zekerheid‘, ‘de Inlenersbeloning‘ en de ‘Participatiewet’. In drie sessies vertelden de experts, van adviesbureau Professionals in Flex, alle ins en outs rond de wet- en regelgeving.

Op donderdag 13 november werd de eerste editie gehouden in Utrecht. Doordat er veel belangstelling was bij de voorinschrijving, werd een tweede editie gehouden op dinsdag 18 november in Groningen.

Vragen over Up to Flex?

Vraag het aan !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het een van onze experts, ze zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010 206 62 63 Stuur mij een mail

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

 • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
 • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
 • Pay for People schenkt klanten meer tijd
 • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
 • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.