Logo Pay for People
Kan niet, bestaat niet!

Bij Pay for People draait alles om de passie voor flexwerk. We zijn overtuigd van de belangrijke rol die (lokale) ondernemers spelen in het aantrekken en behouden van talent binnen een steeds veranderende arbeidsmarkt. Ons doel? Het vereenvoudigen van ondernemen in de flexibele arbeidssector door het ontwikkelen van innovatieve diensten en producten. Zo kun jij je volledig focussen op jouw expertise.

Ons verhaal

Ons bedrijf ontstond in 2002. Onze oprichters – Dennis Luyten en Wouter Veer – zagen uitzendondernemers worstelen met de complexe regels rondom de verloning. Hoe kon het eenvoudiger? Hun Antwoord: Payrolling. Ruim twee decennia later blijft onze kernmissie ongewijzigd: wij ontzorgen ondernemers in de flexbranche door de backoffice taken op ons te nemen.

Door de jaren heen is ons bedrijf getransformeerd tot een robuuste organisatie met meer dan 50 experts aan boord. Maar ondanks deze groei, blijft het originele DNA van Pay for People onmiskenbaar aanwezig. Onze cultuur kenmerkt zich door een afkeer van bureaucratie en een ‘kan niet, bestaat niet’-mentaliteit. Voor onopgeloste vraagstukken vinden wij een oplossing, zelfs als dit betekent dat we die zelf moeten uitvinden. Dit heeft ons ertoe gedreven om als eerste en enige in Nederland onze eigen verloningssoftware te ontwikkelen, een primeur die ons een significante voorsprong in de branche heeft gegeven.

Vandaag de dag staat Pay for People bekend als de grootste backofficespecialist in Nederland, een status die wij te danken hebben aan onze onophoudelijke inzet om innovatieve, op maat gemaakte oplossingen te bieden die onze klanten in staat stellen zich te richten op wat echt belangrijk is: hun onderneming laten groeien.

Dennis Luyten, Oprichter

“Wij zijn dé specialist in flexibele arbeid en in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent”.

Wat maakt ons uniek?

Bij Pay for People staan we klaar om ondernemers te versterken. Brisker, onze partner, deelt onze overtuiging in de kracht van lokale ondernemers als het gaat om het vinden en behouden van talent in de dynamische arbeidsmarkt van vandaag. Onze missie is helder: het versnellen, verlagen van kosten en slimmer maken van het leven en werk van ondernemers. Als marktleider in volledig digitale flexibele dienstverlening, voorzien we ondernemers van de benodigde tools voor succes in de hedendaagse markt.

Onderdeel van de Brisker Group

Pay for People is onderdeel van de Brisker Group. Brisker Group is de grootste verloningsspecialist in Nederland en België. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunen wij organisaties met diensten op het gebied van werkgeverschap, van HR-advies tot het volledig uit handen nemen van het werkgeverschap.

Naamsverandering naar Pay for People – 1 januari 2008
Pay for People wint Zilveren Gazelle – 15 november 2017
Pay for People maakt deel uit van de Brisker Group – 19 november 2018
Pay for People is a great place to work – 01 mei 2023

Het Team van Pay for People

Bij Pay for People vormen wij een veelzijdig team bestaande uit individuen met diverse achtergronden en expertisegebieden. Van administratieve experts tot technische meesterbreinen; elk van ons deelt één gemeenschappelijk doel: het leveren van hoogwaardige diensten die uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunen.

Onze events

Pay for People organiseert jaarlijks verschillende evenementen en bijeenkomsten voor intermediairs. Dit doen wij omdat we het belangrijk vinden je te informeren over actuele zaken én om in contact te blijven met onze doelgroep. Samen maken we de branche sterk.

Up to Flex 2024 – Locatie Utrecht

Event heeft al plaatsgevonden.

Datum: 16 mei 2024

Up to Flex 2024 – locatie Geldrop

Event heeft al plaatsgevonden.

Datum: 22 mei 2024

Werken bij Pay for People

Pay for People blijft groeien! Wij zijn altijd op zoek naar nog meer enthousiaste, gedreven collega’s die ons team in Rotterdam komen versterken. Wil jij ook groeien en onderdeel uitmaken van onze Great Place to Work? Neem dan een kijkje op onze vacature pagina.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer te weten komen over Pay for people? Vul dan onderstaand formulier in. Een van onze specialisten zal contact met je opnemen.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Over ons