Over ons

De naam Pay for People betekent letterlijk: loon, of beloning voor mensen. Maar voor ons betekent het veel meer. Bij Pay for People draait alles om mensen. We maken het ondernemen, leven en werken makkelijker. Voor klanten, collega’s en personeel. Geen bureaucratie, ‘kan niet’ bestaat niet.

Op verfrissende en Rotterdamse wijze lossen we alles op. Als enige payroller ontwikkelen wij zelf onze software en web-portal, vandaar onze voorsprong en succes. Efficiëntie is de kern van ons bestaansrecht. Wij zorgen voor een hogere productiviteit bij onze klanten.

Expertise


De directie van Pay for People bestaat uit twee heren die hun strepen hebben verdiend in de uitzend- en payrollbranche. De oprichter, Wouter Veer, heeft jarenlang zelf een uitzendbureau gerund en Dennis Luyten heeft zich in 2006, na jaren ervaring bij USG people, bij Pay for People aangesloten om samen met Wouter de unieke dienstverlening verder te ontwikkelen.

Betrouwbaarheid


U loopt geen enkel risico als u met Pay for People in zee gaat. Wij zijn volledig transparent en betrouwbaar. Wij zijn gecertificeerd conform NEN 4400-1 en wij zijn aangesloten bij ABU en NBBU. Daarnaast is ‘afspraak is afspraak’ bij ons geen loze kreet.

Maatwerk


Wanneer u voor Pay for People kiest, kiest u voor maatwerk. Wij zijn de enige Nederlandse payroll-organisatie die met een in eigen beheer ontwikkelde applicatie werkt. Onze applicatie, Pay4me, is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van het complete proces van flexibele arbeidsverhoudingen. Wij hebben ons ten doel gesteld u als ondernemer verder te helpen. De wensen van de markt en úw wensen zijn hierbij leidend.

Eerlijke tarieven 


Vergeleken met payrolltarieven van uitzendbureaus zijn we eigenlijk altijd goedkoper. Vergeleken met andere gespecialiseerde payroll-organisaties zijn we vaak goedkoper en soms iets duurder. Een laagste prijsgarantie krijgt u bij ons dus niet. Wij garanderen wel dat u tevreden zult zijn met de beste prijs/kwaliteit verhouding in de payrollmarkt.  

Op de werkvloer

Benieuwd naar de gezichten achter Pay for People? Neem een kijkje op een deel van onze werkvloer.

Waar vindt u ons?

Parklaan 28, 3016 BC Rotterdam

De Parklaan is één van de mooiste straten van Rotterdam. De laan ligt in het verlengde van het Euromastpark en het Scheepsvaartkwartier. De huizen aan weerszijden zijn gebouwd in het midden van de 19e eeuw en zijn bijna allemaal rijksmonument. Pay for People heeft zijn intrek genomen in Parklaan 28.

Over Brisker

Brisker Group, voorheen Pay for People Group, is een full-service HR-dienstverlener. Brisker is de overkoepelende naam voor de groep van merken Pay for People, Holland Payroll, Smart Services, Tentoo en Nextpayroll.

Brisker maakt ondernemen, leven en werken makkelijker. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunt Brisker organisaties met payroll-oplossingen en backofficedienstverlening met in eigen beheer ontwikkelde software.

Brisker is marktleider op de Nederlandse payroll- en backofficemarkt. We zijn een specialist in het uitvoeren van het werkgeverschap van eigen medewerkers, freelancers en uitzendkrachten.

Onze klanten: Intermediairs en uitzendbureaus, MKB, freelancers en zzp’ers, kennismigranten en expats.
Onze doelstelling: de arbeidsmarkt beter te laten functioneren.

Meer over Brisker weten? Bekijk dan de website van Brisker Group.