Over ons

De naam Pay for People betekent letterlijk: loon, of beloning voor mensen. Maar voor ons betekent het veel meer. Bij Pay for People draait alles om mensen. We maken het ondernemen, leven en werken makkelijker. Voor klanten, collega’s en personeel. Geen bureaucratie, ‘kan niet’ bestaat niet. Als enige payroller ontwikkelen wij zelf onze software en web-portal, vandaar onze voorsprong en succes. Efficiëntie is de kern van ons bestaansrecht. Wij zorgen voor een hogere productiviteit bij onze klanten.

+ - Kernwaarden

Betrouwbaarheid

U loopt geen enkel risico als u met Pay for People in zee gaat. Wij zijn volledig transparent en betrouwbaar. Wij zijn gecertificeerd conform NEN 4400-1 en wij zijn aangesloten bij NBBU. Daarnaast is ‘afspraak is afspraak’ bij ons geen loze kreet.

Maatwerk

Wanneer u voor Pay for People kiest, kiest u voor maatwerk. Wij zijn de enige Nederlandse payroll-organisatie die met een in eigen beheer ontwikkelde applicatie werkt. Onze applicatie, Pay4me, is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van het complete proces van flexibele arbeidsverhoudingen. Wij hebben ons ten doel gesteld u als ondernemer verder te helpen. De wensen van de markt en úw wensen zijn hierbij leidend.

Eerlijke tarieven

Vergeleken met payrolltarieven van uitzendbureaus zijn we eigenlijk altijd goedkoper. Vergeleken met andere gespecialiseerde payroll-organisaties zijn we vaak goedkoper en soms iets duurder. Een laagste prijsgarantie krijgt u bij ons dus niet. Wij garanderen wel dat u tevreden zult zijn met de beste prijs/kwaliteit verhouding in de payrollmarkt.

Expertise

De directie van Pay for People bestaat uit twee heren die hun strepen hebben verdiend in de uitzend- en payrollbranche. De oprichter, Wouter Veer, heeft jarenlang zelf een uitzendbureau gerund en Dennis Luyten heeft zich in 2006, na jaren ervaring bij USG people, bij Pay for People aangesloten om samen met Wouter de unieke dienstverlening verder te ontwikkelen.

+ - Tijdlijn

Door de jaren heen

Bekijk hieronder de tijdlijn van Pay for People.

'19
Holland-Employment-Experts-logo

Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts

Onze partner Holland Payroll, expert in kennismigratie, heet voortaan Holland Employment Experts.

Lees verder
'19

Masterclass Bovennemen in plaats van ondernemen

Pay for People organiseerde de eerste masterclass voor startende ondernemers. Wordt vervolgd.

'19

Pay for People Amsterdam

Sinds 1 januari heeft Pay for People haar intrek genomen aan de Maassluistraat in Amsterdam.

Payroll Amsterdam
'18

Pay for People maakt deel uit van Brisker Group

Pay for People vormt samen met Holland Payroll, Nextpayroll, Smart Services en Tentoo de Brisker Group, voorheen bekend als Pay for People Group. Brisker Group is een full-service HR-dienstverlener. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunen wij organisaties met payroll-oplossingen en backoffice-dienstverlening.

'17

Pay for People Group wint Zilveren Gazelle

Pay for People Group heeft de Zilveren Gazelle gewonnen in de categorie groot in de regio West. Alleen MessageBird groeide harder en won de Gouden Gazelle. Als derde eindigde Coolblue, de Rotterdamse gigant won de Bronzen Gazelle.

'17

Academy for Flex

Pay for People staat voor serieus werkgeverschap en introduceert daarom dé online leeromgeving voor flexkrachten: Academy for Flex. Flexkrachten die via Pay for People werkzaam zijn, krijgen zo de mogelijkheid om zich blijvend (persoonlijk) te ontwikkelen en hun employability op de arbeidsmarkt te vergroten.

Lees verder
'17

Pay for People en Tentoo slaan handen ineen

Om de payrolling- en freelancemarkt nog beter te kunnen bedienen, hebben Pay for People en Tentoo de handen ineengeslagen.

Lees verder
'17

5 Jaar Dag van de Uitzendondernemer

2017 is een jubileumjaar voor de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU). Dit jaar organiseert Pay for People namelijk de vijfde editie van dit unieke evenement in de branche, dat voor veel uitzendondernemers vaste prik is.

Lees verder
'17

Pay for People Group ‘Accent op verbinden’

Sinds Pay for People in het voorjaar van 2016 Holland Payroll (Heerenveen) en Smart Services (Amsterdam) overnam, is Pay for People Group een feit. Onder gezamenlijke vlag vormen de drie – met behoud van eigen identiteit – een uniek platform voor payrolling in het algemeen en backofficedienstverlening in het bijzonder.

'17

P.zine in een nieuw jasjes

Na drie jaar elk kwartaal een succesvol magazine te mogen laten drukken, is het tijd voor wat verandering: een nieuw en stijlvol jasje voor P.zine in 2017.

Flexmagazine P.zine
'16

Smart Services en Pay for People bundelen krachten

Met de ondertekening van het overnamecontract afgelopen vrijdag 8 april 2016 komt het Amsterdamse Smart Services officieel in handen van het Rotterdamse Pay for People.

Lees verder
'16

Pay for People neemt Holland Payroll over

Met het zetten van hun handtekening, bezegelden Dennis Luyten (Pay for People) en Sake Bosma (Holland Payroll) dinsdag 15 maart de overname van Holland Payroll door Pay for People.

Lees verder
'15

Pay for People sleept FD Gazellen Award binnen

Pay for People heeft voor de eerste keer meegedaan in de categorie grote bedrijven van de FD Gazellen Award en is daarbij tweede geworden in de regio Zuid-Holland.

Payroll Zuid-Holland
'14

Up to Flex

In november 2014 introduceerde Pay for People een gloednieuwe inspiratiebijeenkomst: Up to Flex. Tijdens de eerste Up to Flex bijeenkomsten werden intermediairs volledig bijgepraat

Up to Flex: APK voor intermediairs
'13

P.zine - flexmagazine

P.zine wordt in eigen beheer gemaakt en verschijnt elk kwartaal. In eerste instantie als online magazine en bij speciale gelegenheden verschijnt een papieren versie.

Aanmelden
'13

Dag van de Uitzendondernemer

De eerste editie van de Dag van de Uitzendondernemer vond plaats in 2013. Deze speciale dag in het teken van uitzendondernemers, is een initiatief van de Rotterdamse specialist in flexibele arbeid Pay for People.

'12

150e uitzendorganisatie

Dat uitzendondernemers de weg naar Pay for People weten te vinden, blijkt als in 2012 de 150e backofficeklant verwelkomt wordt.

'08

Pay for People

Er wordt besloten verder te gaan onder een nieuwe naam die beter aansluit bij de payroll- en backoffice-activiteiten. Na een naamwijzigingstraject van een jaar is in Pay for People in 2008 een feit. Naast de ABU, wordt Pay for People ook lid van de NBBU zodat klanten meer keuzevrijheid hebben in CAO.

Backoffice uitbesteden voor intermediairs
'07

Nieuwe locatie

Het klantenbestand groeit en ook het aantal medewerkers. Tijd voor een nieuwe locatie: YourMatch neemt haar intrek in een prachtig oud pand aan de Rotterdamse Parklaan.

'05

Backofficeformule

In 2005 houdt YourMatch zich alleen nog bezig met payroll-activiteiten en stort zich op het ontwikkelen van een zeer succesvolle backofficeformule voor uitzendbureaus. Zij zijn daarmee de eerste in Nederland. In 2006 versterkt Dennis Luyten het team en vormt samen met Wouter Veer de directie.

Pay4me: backoffice & uitzendsoftware
'04

Specialisatie

De payroll-activiteiten van YourMatch zijn zo succesvol dat in 2004 besloten wordt de werving en selectie-activiteiten van W&V Flexiwerk af te bouwen.

'02

YourMatch

De payroll-activiteiten groeien zo snel, dat in 2002 ook YourMatch wordt opgericht dat zich volledig richt op payroll services. Klanten kunnen bij W&V Flexiwerk en YourMatch terecht voor nog meer gerichte service tegen een scherp uurtarief.

'00

Start payrollen

De activiteiten van W&V Flexiwerk breiden zich verder uit en een logische volgende stap is payrollen. Er wordt eigen software ontwikkeld speciaal geschikt voor payrollen, en mede door de zeer klantgerichte werkwijze, groeit W&V Flexiwerk nog verder.

Wat is payroll?
'98

W&V Flexiwerk

In 1998 richt Wouter Veer W&V Flexiwerk op dat studenten bemiddelt voor parttime functies op Mbo niveau. Al gauw worden de activiteiten uitgebreid naar de bemiddeling van fulltime kandidaten op Mbo, Hbo en Hbo+ niveau. In 1999 sluit W&V Flexiwerk zich aan bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen.

+ - A Brisker company

Brisker Group, voorheen Pay for People Group, is een full-service HR-dienstverlener. Brisker is de overkoepelende naam voor de groep van merken Pay for People, Holland Employment Experts (voorheen Holland Payroll), Smart Services, Tentoo en Nextpayroll.

Brisker maakt ondernemen, leven en werken makkelijker. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunt Brisker organisaties met payroll-oplossingen en backofficedienstverlening met in eigen beheer ontwikkelde software.

Brisker is marktleider op de Nederlandse payroll- en backofficemarkt. We zijn een specialist in het uitvoeren van het werkgeverschap van eigen medewerkers, freelancers en uitzendkrachten.

Onze klanten: Intermediairs en uitzendbureaus, MKB, freelancers en zzp’ers, kennismigranten en expats.
Onze doelstelling: de arbeidsmarkt beter te laten functioneren.

Meer over Brisker weten? Bekijk dan de website van Brisker Group.