Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
Fightclub P of P 49423173511

Over ons

Wij zijn Pay for People

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Kan niet, bestaat niet

Bij Pay for People houden we niet van bureaucratie. Kan niet, bestaat niet. En als het nog niet bestaat, ontwikkelen wij het zelf wel. Als enige backofficedienstverlener in Nederland ontwikkelen wij onze eigen software en webportal. Dat geeft ons de voorsprong waaraan we ons succes te danken hebben. Efficiëntie is de kern van ons bestaansrecht. Wij maken ondernemen, werken en leven minder ingewikkeld voor klanten, collega’s en personeel.

Fightclub P of P 49423173631
Pay for People ontwikkelt met je mee
Wat maakt ons uniek?

Pay for People

 • Pay for People biedt goed geïntegreerde, gebruiksvriendelijke en toegankelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is.
  Goede software is essentieel in de uitzendbranche. Met Pay4me bieden we klanten grote efficiencyvoordelen en dragen bij aan het waarborgen van continuïteit in bedrijfsprocessen.
 • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten.
  Om de arbeidsmarkt in balans te krijgen, moet er geïnvesteerd worden in de opleiding en scholing van werkenden. Uitzendbureaus die actief investeren in de ontwikkeling van flexkrachten hebben een voorsprong. Met de Academy for Flex bieden we intermediairs gratis opleidingen voor henzelf én hun flexkrachten.
 • Pay for People schenkt klanten meer tijd.
  Door hun administratie uit te besteden aan Pay for People, kopen klanten tijd. Tijd die ze kunnen investeren in hun organisatie én in hun flexkrachten. Uitzendondernemers die blijven, zijn degenen die investeren in de band met klanten en kandidaten. Daar moet je wel tijd voor hebben, Pay for People geeft ze die tijd.
 • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
  Klanten die kiezen voor Pay for People profiteren van de schaalvoordelen en professionaliteit van de grootste backofficedienstverlener van Nederland. Denk hierbij aan certificering en wettelijke eisen (AVG) en de enorme kennis van wet- en regelgeving die wij in huis hebben en beschikbaar stellen aan klanten.
 • Pay for People biedt maatwerk
  Wij geloven niet in standaardoplossingen en benaderen iedere klant individueel. Elke klant krijgt een vast contactpersoon die zijn belangen behartigt, ook intern.
Hoe het allemaal begon

Geschiedenis

Pay for People is een Great Place To Work

01 mei 2023

Pay for People, de partner in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, is officieel gecertificeerd door ‘Great Place To Work’. Dit betekent dat uit het medewerkersonderzoek blijkt dat Pay for People een score van 70% of hoger heeft behaald op de Trust Index van Great Place To Work. De Trust Index meet geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap van medewerkers binnen de organisatie. Een prestatie om trots op te zijn!

Pay for People is een Great Place To Work

Pay for People maakt deel uit van Brisker Group

19 november 2018

Pay for People vormt samen met Holland Employment en Tentoo de Brisker Group, voorheen bekend als Pay for People Group. Brisker Group is een full-service HR-dienstverlener. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunen wij organisaties met payroll-oplossingen en backoffice-dienstverlening.

Pay for People Group wint Zilveren Gazelle

15 november 2017

Pay for People Group heeft de Zilveren Gazelle gewonnen in de categorie groot in de regio West. Alleen MessageBird groeide harder en won de Gouden Gazelle. Als derde eindigde Coolblue, de Rotterdamse gigant won de Bronzen Gazelle.

Naamsverandering naar Pay for People

01 januari 2008

Er wordt besloten verder te gaan onder een nieuwe naam die beter aansluit bij de payroll- en backoffice-activiteiten. Na een naamwijzigingstraject van een jaar is in Pay for People in 2008 een feit. Naast de ABU, wordt Pay for People ook lid van de NBBU zodat klanten meer keuzevrijheid hebben in CAO.

Vanaf 2016 wordt de Pay for People Group gevormd door het bundelen van krachten met achtereenvolgens Holland Employment Experts in 2016 (voorheen Holland Payroll), Smart Services in 2016, Tentoo in 2017 en Nextpayroll in 2018.

De beginjaren

01 januari 1998

In 1998 richt Wouter Veer W&V Flexiwerk op dat studenten bemiddelt voor parttime functies op Mbo niveau. Al gauw worden de activiteiten uitgebreid naar de bemiddeling van fulltime kandidaten op Mbo, Hbo en Hbo+ niveau.

In 1999 sluit W&V Flexiwerk zich aan bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen.

De activiteiten van W&V Flexiwerk breiden zich verder uit en een logische volgende stap is payrollen. Er wordt eigen software ontwikkeld. De payroll-activiteiten groeien zo snel, dat in 2002 ook YourMatch wordt opgericht dat zich volledig richt op payroll services.

In 2005 houdt YourMatch zich alleen nog bezig met payroll-activiteiten en stort zich op het ontwikkelen van een zeer succesvolle backofficeformule voor uitzendbureaus. Zij zijn daarmee de eerste in Nederland.

In 2006 versterkt Dennis Luyten het team en vormt samen met Wouter Veer de directie.

payforpeople-nieuws-jeugdwerkloosheid-pzine.jpg
VacaturesPay for People

Kom jij binnenkort bij ons op gesprek?

Pay for People is de specialist in flexibele arbeid en wij blijven groeien! Elke dag staat ons team klaar om onze klanten bij te staan met raad en daad. Wil jij ook groeien in een team waar je samen met echte teamspelers en enthousiastelingen werkt aan de tevredenheid van de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Actuele vacatures

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

 • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
 • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
 • Pay for People schenkt klanten meer tijd
 • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
 • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.