Logo Pay for People
Jij de regie, wij de administratie

Outsourcing

Als intermediair wordt er voortdurend een beroep op je gedaan. Door opdrachtgevers, kandidaten, leveranciers en instanties, die allemaal een beetje van je aandacht en tijd vragen. Maar ook jouw dag heeft maar 24 uur en die wil je zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten.

Outsourcing

Wat doen wij en wat doe jij?

Met Pay for People profiteer je van volledige administratieve ondersteuning bij het runnen van je uitzendonderneming en blijf je juridisch werkgever.

Creëer meer balans in je onderneming

Kennispartner en adviseur

Met outsourcing van Pay for People creëer je meer balans in je onderneming. Ons doel is om ondernemen, werken en leven gemakkelijker te maken, ook voor jou. De ondersteuning van onze ervaren experts zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op jouw kernactiviteiten. Kan niet, bestaat niet bij Pay fo People. Daarom hebben we zelf onze software en web-portal ontwikkeld. Zo weten we zeker dat het goed is en doet wat wij en onze klanten willen. We stemmen onze dienstverlening altijd geheel af op jouw business, wensen en eisen. Je kunt rekenen op maatwerk én een hogere productiviteit, want efficiëntie is de kern van ons bestaansrecht.

Met de outsourcingdiensten van Pay for People blijf je zelf de juridische werkgever. Je blijft in direct contact met opdrachtgevers, werknemers en kandidaten. Het beheer van salarisuitbetaling, verzuim (ERD), certificering en debiteurenbeheer blijft volledig in jouw handen. Wij dragen zorg voor de juridische naleving van de inlenersbeloning, het contractbeheer en de AVG. Je kunt op ons rekenen als kennispartner en juridisch adviseur, want het succes van jouw onderneming is voor ons een verantwoordelijkheid.

Onze diensten omvatten ook:

  • facturatie aan de eindklant
  • het opstellen van loonstroken en jaaropgaven
  • het bijhouden van correcties en wijzigingen
  • en bieden ondersteuning bij het inrichten en gebruik van Pay4me.

Werknemers en klanten merken geen verschil

Pay4me: Eigen software

Je klanten en medewerkers zullen geen enkel verschil merken wanneer je gebruikmaakt van de outsourcing diensten van Pay for People. Wat ze wél zullen ervaren, is het gemak van een persoonlijk account, waar ze moeiteloos uren kunnen invoeren en goedkeuren, jaaropgaven kunnen bekijken, facturen kunnen controleren en bruto-netto berekeningen kunnen maken. Dit alles wordt gepresenteerd in jouw eigen unieke huisstijl. En natuurlijk heb je 24/7 en real-time toegang tot Pay4me, met altijd de mogelijkheid om vragen te stellen en suggesties te doen aan onze ondersteuningsmedewerkers.

Vrijblijvend kennis maken?

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Outsourcing