Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
nieuws-payforpeople-pensioen-van-de-werknemer.jpg

Outsourcing

Jij de regie, wij de administratie

Als intermediair wordt er voortdurend een beroep op je gedaan. Door opdrachtgevers, kandidaten, leveranciers en instanties, die allemaal een beetje van je aandacht en tijd vragen. Maar ook jouw dag heeft maar 24 uur en die wil je zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten. 

 

 

Outsourcing

Wat doen doen wij en wat doe jij?

Met Pay for People profiteer je van volledige administratieve ondersteuning bij het runnen van je uitzendonderneming en blijf je juridisch werkgever.

Creëer meer balans in je onderneming

Met outsourcing van Pay for People creëer je meer balans in je onderneming. Ons doel is om ondernemen, werken en leven gemakkelijker te maken, ook voor jou. De ondersteuning van onze ervaren experts zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op jouw kernactiviteiten. Kan niet, bestaat niet bij Pay fo People. Daarom hebben we zelf onze software en web-portal ontwikkeld. Zo weten we zeker dat het goed is en doet wat wij en onze klanten willen. We stemmen onze dienstverlening altijd geheel af op jouw business, wensen en eisen. Je kunt rekenen op maatwerk én een hogere productiviteit, want efficiëntie is de kern van ons bestaansrecht.

Kennispartner en adviseur

Met de outsourcingdiensten van Pay for People blijf je zélf juridisch werkgever. Je onderhoudt zelf het contact met opdrachtgevers, werknemers en kandidaten. Ook de salarisuitbetaling, verzuim (ERD), certificering en debiteurenbeheer houd je volledig in eigen hand. Wij nemen de juridische naleving op ons van de inlenersbeloning, het contractbeheer en de AVG. Wij verzorgen de facturatie aan de eindklant, maken loonstroken en jaaropgave, houden correcties en wijzigingen bij en bieden natuurlijk ondersteuning bij het inrichten en gebruik van Pay4me. En je kunt op ons rekenen als kennispartner en juridisch adviseur. Want het succes van jouw onderneming zien we als een verantwoordelijkheid.

 

 

inlogscherm_4
Pay4meEigen software

Werknemers en klanten merken geen verschil

Jouw klanten en werknemers merken aan niets dat je gebruik maakt van Outsourcing door Pay for People. Alhoewel, zij ervaren wél het gemak van een eigen account, waarmee zij eenvoudig uren invoeren en accorderen, jaaropgaven inzien, facturen controleren en pro forma bruto-netto berekeningen maken. En alles gewoon in jouw eigen huisstijl. Uiteraard heb je 24/7 en real-time toegang tot Pay4me en kun je te allen tijde terecht bij onze supportmedewerkers met vragen en suggesties.

Meer weten over outsourcing?

Vraag het aan Matthijs !

Wil je meer weten over outsourcing en wat dat voor jouw organisatie kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek en vul onderstaand formulier in.

Ben je al klant van Pay for People? Dan kun je voor ondersteuning en vragen natuurlijk terecht bij je Relatiemanager.
Stel je vraag online, bel met 010 2066263 of mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010 206 62 63 Stuur mij een mail

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.