Kennisbank

Hoe werkt payroll?

Het is misschien wel een vraag die u zichzelf al duizend keer heeft gesteld. U heeft mensen nodig voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen uw bedrijf of organisatie, maar u wilt niet de (juridische) lasten die een werkgever ook heeft. U kunt daarin bijvoorbeeld denken aan alle administratieve handelingen die daarbij komen kijken, zoals het opmaken van arbeidsovereenkomsten, ziekteverzuim, het regelen van verzekeringen of het in gang zetten van eventuele ontslagprocedures. Dat is precies waar payroll over gaat. Payroll ontlast u in al deze zaken, waardoor u zich efficiënter kunt inzetten met uw bedrijf of organisatie.

Voor wie is payroll geschikt?

Wilt u weten hoe payroll werkt? Wij leggen het graag aan u uit. Onze payrolling is bij uitstek geschikt voor intermediairs, inleners, de horeca, het mkb, zelfs zzp’ers die graag werken via deze manier. Werken via payroll biedt u de mogelijkheid om bepaalde kerntaken zelf te blijven uitvoeren, bijvoorbeeld het aannemen van werknemers of het bepalen van de hoogte van de salarissen, maar biedt u tevens de optie om efficiënter in te kopen. Iedere ondernemer die graag werkt personeel met een verhoogde flexibiliteit zonder al teveel financiële risico’s te lopen, doet er goed aan personeel te laten werken op payroll basis.

Uw backoffice uitbesteden

Payroll binnen uw bedrijf of organisatie kunt u uitstekend vormgeven door de inzet van Pay for People. Met een frisse en directe aanpak gaan wij te werk om payroll optimaal vorm te geven binnen uw ondernemingsvorm. Wij hebben onze sporen ruimschoots verdiend als het gaat om payroll voor uitzendbureaus, mkb en talloze andere branches. Wij kunnen bijna iedereen helpen die op zoek is naar payroll oplossing dankzij onze eigen ontwikkelde software.

Hoe werkt payroll voor uw bedrijf of organisatie?

Neem direct contact met ons op als u met payroll aan de slag wilt gaan en alle administratieve rompslomp achter u wenst te laten. Wij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing.