Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
Kennisbank

Hoe werkt payroll?

Misschien heb je jezelf deze vraag al duizend keer gesteld. Wij geven graag antwoord. Heb je mensen nodig voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen je bedrijf of organisatie, maar wil je niet de (juridische) lasten van het werkgeverschap? Denk aan administratieve handelingen, zoals het opmaken van arbeidsovereenkomsten, ziekteverzuim, het regelen van verzekeringen of het in gang zetten van eventuele ontslagprocedures. Dan kies je voor payroll. Bij payroll neemt de payroll-organisatie al deze zaken over zodat jij je efficiënter kunt inzetten en je tijd besteden aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Voor wie is payroll geschikt?

Wil je weten hoe payroll werkt? Wij leggen het je graag uit. Onze payrollingdiensten zijn bij uitstek geschikt voor intermediairs, inleners, de horeca, het mkb, zelfs zzp’ers die graag werken op deze manier. Werken via payroll bied je de mogelijkheid om kerntaken zelf uit te voeren, bijvoorbeeld het aannemen van werknemers of het bepalen van de hoogte van de salarissen, maar bied je ook de optie om efficiënter in te kopen. Iedere ondernemer die graag werkt met personeel zonder al teveel financiële risico’s, doet er goed aan personeel te laten werken op payrollbasis.

De backoffice uitbesteden aan Pay for People

Met een frisse en directe aanpak geven we bij Pay for People payroll optimaal vorm binnen jouw onderneming. Wij hebben onze sporen ruimschoots verdiend als het gaat om payroll voor uitzendbureaus, mkb en talloze andere branches. Met onze eigen ontwikkelde software kunnen we nagenoeg iedereen ondersteunen die op zoek is naar een payrolloplossing.

Hoe werkt payroll voor jouw bedrijf of organisatie?

Wil je meer weten over payroll binnen jouw bedrijf? Neem contact op met een van onze experts, ze zijn ervoor.

Meer infomatie nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt over bovenstaand onderwerp. Onze experts staan voor je klaar.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.