Backoffice uitbesteden

Uw backoffice uitbesteden is een goed idee als u zich volledige wilt focussen op het werven en matchen van werknemers. De tijdrovende salarisadministratie kunt u aan Pay for People uitbesteden. De backoffice is een essentieel onderdeel van uw uitzendbureau, dat moet in orde zijn. Wij helpen u met onze dienstverlening o.a. met het uitbetalen van salaris en contractbeheer, ziekteverzuim, en debiteurenbeheer.

 

Pay for People, uw Payroll en Backoffice specialist

Pay for People, uw Payroll en Backoffice specialist. Het uitbesteden van uw backoffice en uw expertise in het werven en matchen van kandidaten is een gouden combinatie. Stelt u zich eens voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw backoffice. Als u uw backoffice uitbesteedt aan Pay for People, kunt u ons zien als een collega op afstand. Zo kunt u zich volledig focussen op het ondernemen. Wanneer u, als intermediair op de arbeidsmarkt, uw backoffice werkzaamheden uitbesteedt aan Pay for People nemen wij het volgende van u over: contractbeheer met klanten en werknemers, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en Belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen.

 

Wat is backoffice uitbesteden?

Wanneer kiest u voor gemak? En wat is backoffice uitbesteden? U besteedt uw backoffice uit zodra u kiest om zaken als contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer en loonaangifte door een externe partij laat uitvoeren. Iedereen heeft zijn eigen redenen om hiervoor te kiezen. Denk aan de focus op matchen. Behoefte aan een duidelijk debiteurenproces. Of medewerkers niet meer te hoeven voorfinancieren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Eigen applicatie: Pay4me

Als enige in Nederland werkt Pay for People met een 100% in eigen beheer ontwikkelde uitzendsoftware: Pay4me. Een online applicatie in uw eigen “look & feel”. U kunt 24/7 inloggen en u heeft direct realtime toegang tot al uw gegevens.

Contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer en loonaangifte zijn volledig geïntegreerd. U kunt eenvoudig management rapportages opmaken en proforma salarisberekeningen en kostprijsberekeningen doen. Deze online applicatie is er natuurlijk voor u, maar ook voor al uw medewerkers, klanten en uitzendkrachten. Zo kunnen zij hun contracten, loonstroken en jaaropgaven inzien. De rechten van de uitzendkrachten kunnen uitgebreid worden, zodat ze hun eigen uren kunnen inboeken en declaraties kunnen uploaden. Alle documenten die richting uw uitzendkrachten worden toegestuurd bevatten uw logo, als u dat wilt.

Uw binding met uw medewerkers, klanten en uitzendkrachten raakt u niet kwijt. U kunt zelf bepalen in hoeverre u nog contact heeft met uw medewerkers.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 010-3132856 Stuur een e-mail
Diederik Keverling Buisman - Commercieel Manager
Diederik Keverling Buisman Commercieel Manager
Bel 010-3132858 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk - Sales Manager
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06-29476835 Stuur een e-mail