Backoffice uitbesteden

De backoffice is een essentieel onderdeel van uw uitzendbureau. Denk aan de verwerking van urenbriefjes, verloning, facturatie, debiteurenbeheer en ziekteverzuim. Het is een proces dat gewoon optimaal en efficïent moet (blijven) draaien.

U bent goed in het werven en matchen van werknemers voor uw opdrachtgevers. Anders was u ook geen uitzendbureau gestart. Echter, het administratieve gedeelde is behoorlijk tijdrovend. En dan wordt u ook nog regelmatig onderheven aan de veranderende wet- en regelgeving. Pay for People kunt u hierin volledig ontzorgen.

Pay for People ontzorgt u graag

Stelt u zich eens voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw backoffice. Als u uw backoffice uitbesteedt aan Pay for People, kunt u ons zien als een collega op afstand. Zo kunt u zich volledig focussen op het ondernemen. Wanneer u, als intermediair op de arbeidsmarkt, uw backoffice werkzaamheden uitbesteedt aan Pay for People nemen wij het volgende van u over: contractbeheer met klanten en werknemers, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en Belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen.

Voor wie?

De backoffice uitbesteden is voor zowel kleine, middelgrote of grote uitzendbureaus interessant. Iedereen heeft zijn eigen redenen. Denk aan de focus op matchen. Behoefte aan een duidelijk debiteurenproces. Of medewerkers niet meer te hoeven voorfinancieren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Eigen applicatie: Pay4me

Als enige in Nederland werkt Pay for People met een 100% in eigen beheer ontwikkelde uitzendsoftware: Pay4me. Een online applicatie in uw eigen “look & feel”. U kunt 24/7 inloggen en u heeft direct realtime toegang tot al uw gegevens.

Contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer en loonaangifte zijn volledig geïntegreerd. U kunt eenvoudig management rapportages opmaken en proforma salarisberekeningen en kostprijsberekeningen doen. Deze online applicatie is er natuurlijk voor u, maar ook voor al uw medewerkers, klanten en uitzendkrachten. Zo kunnen zij hun contracten, loonstroken en jaaropgaven inzien. De rechten van de uitzendkrachten kunnen uitgebreid worden, zodat ze hun eigen uren kunnen inboeken en declaraties kunnen uploaden. Alle documenten die richting uw uitzendkrachten worden toegestuurd bevatten uw logo, als u dat wilt.

Uw binding met uw medewerkers, klanten en uitzendkrachten raakt u niet kwijt. U kunt zelf bepalen in hoeverre u nog contact heeft met uw medewerkers.

pay for people, backoffice uitbesteden

“Pay4me is een zeer compleet en makkelijk werkend online platform en geeft ons als intermediair direct inzicht in alle processen. Daarnaast is Pay4me ook inzichtelijk voor onze medewerker en klanten!”

– Peter Krijgsveld – directeur PeMa Personeelsdiensten Almelo

Demo: neem een kijkje in Pay4me

Wilt u voordat u uw backoffice gaat uitbesteden graag met eigen ogen zien hoe Pay4me werkt? Dat begrijpen wij. Onze sales managers komen graag bij u langs voor een demo en verdere toelichting over onze dienstverlening. Zo ziet en ervaart u zelf het gemak en de gebruiksvriendelijkheid.

personeelsdministratie via onze software pay4me

Meer weten?

Backoffice uitbesteden betekent voor u: focus op waar u echt goed in bent. Geïnteresseerd? Wij adviseren u graag over de voordelen van het uitbesteden van uw backoffice in een persoonlijk gesprek. Nadien ontvangt u een offerte op maat.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Matthijs Pronk
Sales Manager

Pay for People ontzorgt

Waarom zou u voor Pay for People kiezen?

Matthijs: “Pay for People biedt ondersteuning van A tot Z. Wij doen net dat stapje extra. Zo maken we samen uw ambities waar.”