Backoffice uitbesteden - Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20190828-PAYFORPEOPLE-242

Backoffice uitbesteden

Wat is de backoffice?

De backoffice is een essentieel onderdeel van iedere uitzendonderneming, ook die van jou. De backoffice omvat namelijk alle administratieve, financiële en juridische zaken. Denk aan de verloning van werknemers en de facturatie aan klanten; tijdrovende werkzaamheden die ook nog eens veel zorgvuldigheid vragen. Als je de backoffice uitbesteedt aan Pay for People nemen wij deze werkzaamheden van je over. Dat scheelt jou niet alleen heel veel tijd, maar ook zorgen. Met je handen vrij, kun jij je volledig concentreren op je dienstverlening.

Wat betekent het uitbesteden van de backoffice?

Als je besluit om de backoffice uit te besteden, geef je het juridisch werkgeverschap deels uit handen. Jouw backofficepartner verzorgt dan voortaan de salarisadministratie, het beheer van ziekteverzuim, het contractbeheer, de loonaangifte bij de Belastingdienst en de uitbetaling van ziektegeld. Soms neemt de backofficepartner ook het debiteurenbeheer over. De reden om de backoffice uit te besteden, verschilt per uitzendondernemer. Maar één ding is zeker: al onze klanten kiezen voor zekerheid en gemak.

Focus op core business

Voordelen van backoffice uitbesteden

Onze klanten zijn blij met onze service en praktische ondersteuning. En wij met hen! We noemen een aantal voordelen van het uitbesteden van de backoffice voor uitzendbureaus:

 • Urenbriefjes goed geregeld;
 • Verloning en facturatie altijd in orde;
 • Voldoen aan de certificeringseisen;
 • Altijd toegang tot kennis van de actuele wet- en regelgeving;
 • Contractbeheer uitbesteed.

Uitzendovereenkomst en payrollovereenkomst

Uitzendondernemers kunnen bij Pay for People terecht voor zowel de uitzendovereenkomst als de payrollovereenkomst. Payroll heeft sinds de invoering van de invoering van Wet arbeidsmarkt in balans een eigen definitie. Ben je benieuwd naar de kosten en voordelen van de payroll- en uitzendovereenkomst?

Voordelen van de uitzendovereenkomst

 • Zet medewerkers 5,5 jaar flexibel in;
 • Doorbetaling bij ziekte door Pay for People;
 • De loonuitbetaling wordt verzorgd;
 • Geen ketenaansprakelijkheid;
 • Je stuurt zelf je personeel aan.
Meer informatie over de uitzendovereenkomst

Voordelen van de payrollovereenkomst

 • Medewerkers hebben dezelfde rechten als je vaste personeel;
 • Geen loondoorbetaling bij ziekte;
 • Loonuitbetaling wordt verzorgd;
 • Betaal alleen voor gewerkte uren;
 • Medewerkers werken exclusief voor jou.
Meer informatie over de payrollovereenkomst
Pay4me

Uitzendsoftware voor intermediairs

Als je besluit je backoffice uit te besteden aan Pay for People, nemen wij de administratieve, financiële en juridische taken over. Ondertussen houd je het overzicht over je backoffice via ons online platform Pay4me: een digitaal dossier waarin je realtime en 24/7 alle gegevens terugvindt over klanten, werknemers, urenverwerking en debiteurenbeheer.

Ook werknemers en klanten maken gebruik van dit platform. Via een eigen account kunnen werknemers in Pay4me bijvoorbeeld hun jaaropgaven terugvinden of pro forma bruto-netto berekeningen maken. Ook klanten kunnen optioneel uren invoeren en accorderen of facturen inzien. Omdat Pay4me volledig in eigen beheer ontwikkeld is, kunnen we het geheel inrichten volgens jouw huisstijlwensen. Jij ziet geen verschil en je werknemers en klanten ook niet.

Backoffice uitbesteden een goed idee?

Vraag het aan Reijer!

Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het een van onze experts, ze zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar Stuur mij een mail