Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
overstapper 8

Overstapservice

Toe aan zekerheid en gemak? Besteed je backoffice uit aan Pay for People!

De reden om de backoffice uit te besteden, verschilt per uitzendondernemer. Maar één ding is zeker: alle klanten van Pay for People kiezen voor zekerheid én gemak. Zij zijn blij met onze service en praktische ondersteuning. Ervaar het ook!

Wat doet Pay for People?

Overstapservice

Als je de backoffice aan ons uitbesteedt, nemen wij de administratieve, financiële en juridische taken volledig van je over. Maar jij houdt het overzicht. Via ons online platform Pay4me leggen we een digitaal dossier voor je aan, waarin je realtime en 24/7 alle gegevens terugvindt over klanten, werknemers, urenverwerking en debiteurenbeheer. Dit scheelt jou niet alleen heel veel tijd, maar ook zorgen. Met je handen vrij, kun je je volledig concentreren op het matchen van werkgevers en werknemers.

inlogscherm_4
Pay4meUitzendsoftware

Alles volledig in jouw huisstijl

Omdat Pay4me volledig in eigen beheer is ontwikkeld en gebouwd, richten we je digitale omgeving in volgens jouw huisstijlwensen. Jij ziet geen verschil en je werknemers en klanten ook niet. Ja, je kunt ook werknemers en klanten gebruik laten maken van ons platform. We koppelen jouw website aan ons systeem, en werknemers loggen in op een eigen account. Zo kunnen ze zelf bij jaaropgaven en pro forma bruto-nettoberekeningen maken. Met hetzelfde gemak bied je klanten de mogelijkheid om uren in te voeren, te accorderen of facturen in te zien.

 

Pay for People ontwikkelt met je mee

Het succes van jouw uitzendbureau zien wij als een gedeelde verantwoordelijkheid. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan het delen van onze kennis en ervaring. Met een e-zine, whitepapers, wiki-pagina’s, kennisevenementen en een vaste contactpersoon die er op dagelijkse basis voor zorgt dat je, onder alle omstandigheden, het beste uit je organisatie en je mensen haalt.

 

Stap nu eenvoudig over naar Pay for People

Overtuigd? Kies voor de zekerheid en het gemak van Pay for People en wordt klant in 3 eenvoudige stappen:

Adviesgesprek In een verkennend gesprek kijken we wat er bij je huidige backofficepartner goed gaat en wat je graag verbeterd zou zien.
Offerte Op basis van jouw wensen en behoeften geven we je advies op maat en doen we je een aantrekkelijk aanbod.
Volledige migratie naar Pay for People Je hebt ons aanbod aangenomen en wij gaan aan de slag: binnen een week zetten we jouw volledige administratie over naar ons systeem, dat uiteraard is ingericht is in jouw huisstijl.

Wil je meer weten over onze backofficedienstverlening? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze experts, ze zijn ervoor. Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl.

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

  • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
  • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
  • Pay for People schenkt klanten meer tijd
  • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
  • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.