Logo Pay for People
Toe aan zekerheid en gemak? Besteed je backoffice uit aan Pay for People!

Overstapservice

De reden om de backoffice uit te besteden, verschilt per uitzendondernemer. Maar één ding is zeker: alle klanten van Pay for People kiezen voor zekerheid én gemak. Zij zijn blij met onze service en praktische ondersteuning. Ervaar het ook!

Wat doet Pay for people?

Overstapservice

Als je de backoffice aan ons uitbesteedt, nemen wij de administratieve, financiële en juridische taken volledig van je over. Maar jij houdt het overzicht. Via ons online platform Pay4me leggen we een digitaal dossier voor je aan, waarin je realtime en 24/7 alle gegevens terugvindt over klanten, werknemers, urenverwerking en debiteurenbeheer. Dit scheelt jou niet alleen heel veel tijd, maar ook zorgen. Met je handen vrij, kun je je volledig concentreren op het matchen van werkgevers en werknemers.

Alles volledig in jouw huisstijl

Pay4me: Uitzendsoftware

 

Omdat Pay4me volledig in eigen beheer is ontwikkeld en gebouwd, richten we je digitale omgeving in volgens jouw huisstijlwensen. Jij ziet geen verschil en je werknemers en klanten ook niet. Ja, je kunt ook werknemers en klanten gebruik laten maken van ons platform. We koppelen jouw website aan ons systeem, en werknemers loggen in op een eigen account. Zo kunnen ze zelf bij jaaropgaven en pro forma bruto-nettoberekeningen maken. Met hetzelfde gemak bied je klanten de mogelijkheid om uren in te voeren, te accorderen of facturen in te zien.

Pay for People ontwikkelt met je mee

Het succes van jouw uitzendbureau zien wij als een gedeelde verantwoordelijkheid. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan het delen van onze kennis en ervaring. Met whitepapers, wiki-pa
gina’s, kennisevenementen en een vaste contactpersoon die er op dagelijkse basis voor zorgt dat je, onder alle omstandigheden, het beste uit je organisatie en je mensen haalt.

 

Stap nu eenvoudig over naar Pay for People

Overtuigd? Kies voor de zekerheid en het gemak van Pay for People en wordt klant in 3 eenvoudige stappen:

We kijken wat er bij je huidige backofficepartner goed gaat en wat je graag verbeterd zou zien.
Op basis van jouw wensen en behoeften adviseren we op maat en doen we je een aantrekkelijk aanbod.
Binnen een week nemen we jouw administratie over in jouw huisstijl nadat je ons aanbod hebt aanvaard.

Meer weten?

Wil je meer weten over het overstapper van backoffice partner? Vul nu het formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Overstappen backoffice partner