Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
nieuws-payforpeople-minder-werken.jpg

Payroll uitbesteden

Meer flexibiliteit voor jou en je personeel

Payroll uitbesteden: heb jij er wel eens over nagedacht? Je doet je werk met veel plezier. Althans, het grootste gedeelte van je werk, je core business. Minder enhousiast word je van de administratieve en financiële kant van het ondernemerschap. Geen nood. Je bent echt niet de enige. Maar wist je dat door de payroll uit te besteden aan Pay for People, je jezelf én je personeel meer flexibiliteit biedt? Maar wanneer doe je er goed aan de payroll uit te besteden en wat zijn eigenlijk de voordelen?

Payroll uitbesteden

Verloon je flexkrachten op basis van een payrollovereenkomst, dan profiteer je van gemak en zorgeloos ondernemen. Je werft je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en je stuurt hen zelf aan. Pay for People neemt je werkgeverstaken en -risico’s uit handen zodat jij je volledig kunt richten op een succesvolle samenwerking met jouw flexkracht(en).

Makkelijk, risicoloos en flexibel

Backoffice uitbesteden

Stel je eens voor: geen wekelijkse verloningen, geen betalingen verrichten en geen loonbeslagen meer verwerken. Het kan. Besteed je backoffice uit aan Pay for People en wij nemem jouw loonadministratie over zodat je een hoop tijd en energie bespaart. Via payrolling nemen wij jouw personeel in dienst en nemen we alle bijbehorende verantwoordelijkheden over. Wij zorgen voor het verstrekken van loonstroken, doorbetaling bij ziekte en het sparen van vakantiedagen. Daarmee is payrolling voor jou volledig risicoloos. Daarnaast kun je jouw personeel zeer flexibel inzetten vóórdat er een vast dienstverband ontstaat. Als werkgever mag jij maximaal drie tijdelijke contracten (in 2 jaar) aanbieden. Daarna hebben jouw werknemers recht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Wij kunnen medewerkers een periode van 4 jaar verlonen voordat zij hier recht op hebben. Zo profiteer je optimaal van onze flexibele cao’s.

Stroomlijnen van payroll
De administratieve en financiële kant van het ondernemerschap zijn tijdrovende, kennisintensieve en kostbare opgaven, waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken. Daarin ben sta je niet alleen. Elke organisatie in elke sector ervaart hiermee problemen, en dat is niet vreemd. Er zijn weinig processen zo complex als het stroomlijnen van de payroll. Daarom doen wij dit graag voor je. Pay for People maakt jouw payroll gemakkelijk, risicoloos en flexibel.

 

Payroll in jouw sector

Pay for People verzorgt de payrolling voor organisaties in uiteenlopende sectoren, waaronder:

Staat de sector waarin jij actief bent niet bij? Geen probleem; we kunnen voor nagenoeg elke sector een passend voorstel doen.

Video

Payrollovereenkomst

Werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Medewerkers werken dan niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 4 jaar).

Wil je de payroll van jouw organisatie uitbesteden? Neem contact op met een van onze experts.

Meer weten over de payroll- en/of uitzendovereenkomst?

Vraag het aan Matthijs !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010 206 62 63 Stuur mij een mail

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

  • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
  • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
  • Pay for People schenkt klanten meer tijd
  • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
  • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.