Payroll uitbesteden?

Payroll uitbesteden: heeft u er wel eens over nagedacht? Aspecten die met uw core business te maken hebben doet u met plezier. Minder blij bent u waarschijnlijk met de administratieve en financiële zaken. Geen nood. Door het uitbesteden van uw payroll bij Pay for People biedt u uzelf en uw personeel meer flexibiliteit. Maar wanneer is payroll uitbesteden slim en wat zijn eigenlijk de voordelen?

Makkelijk, risicoloos en flexibel

Geen wekelijkse verloningen, verrichten van betalingen en verwerken van loonbeslagen meer voor u. Wij verzogen zorgeloos uw loonadministratie zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business. Payrolling is makkelijk omdat het u een hoop tijd en energie bespaart. Kiest u ervoor om de payroll uit te besteden dan neemt Pay for People uw personeel in dienst. Hierdoor neemt Pay for People alle verantwoordelijkheid op zich. Denk aan het verstrekken van loonstroken, doorbetaling bij ziekte en het sparen van vakantiedagen. Zo is payrolling risicoloos voor u. Daarnaast kunt u uw personeel zeer flexibel inzetten voordat er een vast dienstverband ontstaat. U als werkgever mag maximaal drie tijdelijke contracten (in 2 jaar) aanbieden. Daarna hebben uw werknemers recht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Wij kunnen medewerkers een periode van 5,5 jaar verlonen voordat zij hier recht op hebben. Zo profiteert u van onze flexibele cao’s.

Alle administratieve en financiële zaken zijn een tijdrovende, kennisintensieve en kostbare opgave waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken. Iedere organisatie ervaart hier wel eens problemen mee. En dat is niet vreemd want er zijn weinig processen zo gecompliceerd als het stroomlijnen van de payroll. Daarom realiseert Pay for People het graag voor u; uw payroll makkelijk, risicoloos en flexibel.

 

Payroll in uw sector

Voor uiteenlopende sectoren verzorgen wij de payrolling. Hieronder vindt u meer informatie over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van backoffice en payroll:

Staat uw sector er niet bij? Geen probleem; voor elke sector kan Pay for People een passend voorstel doen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Als u flexkrachten verloont op basis van een payrollovereenkomst, profiteert u van gemak en ontzorging. U werft uw eigen medewerkers – die exclusief voor u werken – en u stuurt ze zelf aan; Pay for People neemt uw werkgeverstaken en -risico’s uit handen. En u? U werft uw eigen personeel, maakt zelf de werkafspraken en kunt uzelf daarna volledig richten op een succesvolle samenwerking met uw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet in iedere situatie de beste oplossing. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Hiermee werken medewerkers niet exclusief voor u, maar u kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar). Meer weten over verloning via de uitzendovereenkomst?

Wilt u de payroll uitbesteden binnen uw organisatie? Neem contact op met een van onze experts.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen Karsten Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail