Logo Pay for People
Ontdek alle ins en outs van het ondernemerschap

Adviesgesprek

Met een eigen uitzendbureau wil je dat alle zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Gelukkig kun je bij ons je licht opsteken en vragen stellen over het runnen van een eigen uitzendbureau.

Adviesgesprek voor uitzendbureaus

Plan je persoonlijke en vrijblijvende adviesgesprek in. We bespreken onder andere:

  • Belangrijke administratieve aspecten;
  • Hoe jij jouw uitzendbureau kan laten groeien;
  • Visie en tips van Pay for People.

We blijven na het gesprek nog zeker in contact en horen graag welke volgende stappen je wilt nemen. Overstappen, outsourcen of het uitbesteden van je backoffice. In alle gevallen geldt: jij richt je op je klanten en kandidaten, wij zorgen voor de praktische processen om je uitzendbureau als onderneming onbezorgd te laten groeien.

Maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze kennis en kunde en vul het formulier in.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een vliegende start voor je uitzendbureau

Als je plannen hebt om een uitzendbureau te starten, dan moet je om te beginnen een goed uitgewerkt businessplan hebben én moet de administratie op orde zijn. De administratie van een uitzendbureau is iets ingewikkelder dan die van andere ondernemingen, omdat je te maken hebt met wettelijke eisen en rekening moet houden met een ruime voorfinanciering. Je bent echt niet de enige die hier wel wat hulp bij kan gebruiken. Tijdens het adviesgesprek lopen we alle zaken met je door en kijken we samen waar jij behoefte hebt aan administratieve ondersteuning en of je er goed aan doet om de backoffice uit te besteden. Geef jezelf en je uitzendbureau een vliegende start!

Aanvullende eisen

Niet alleen vanuit de wet worden er eisen gesteld aan uitzendbureaus, opdrachtgevers hebben vaak ook nog aanvullende eisen. WKA verklaringen, een NEN4400-1 certificering en een G-rekening zijn slechts een paar voorbeelden waaraan we in het gesprek aandacht zullen besteden. Daarnaast verandert wet- en regelgeving soms zo snel dat je als intermediair niet eens tijd hebt om je kennis van wet- en regelgeving bij te houden. Bovendien moet je ook rekening houden met een ruime voorfinanciering. Je uitzendkrachten moet je natuurlijk netjes uitbetalen terwijl de klant jou vaak pas vaak later betaalt.

Enthousiast en bevlogen

Bijna dagelijks krijgen we bij Pay for People aanvragen van uitzendondernemers voor een adviesgesprek. Gesprekken die wij met veel plezier aangaan! We genieten enorm van de bevlogenheid en het enthousiasme waarmee intermediairs hun plannen met ons delen. Het geeft ons energie en inspireert ons om onze dienstverlening steeds beter af te stemmen op de behoeften van uitzendondernemers, startend en gevestigd.

Wij bieden oplossingen

Ja, het runnen van een eigen uitzendbureau is uitdagend en hard werken. En nee, dat maakt het niet minder leuk dus laat je niet ontmoedigen! Je hoeft als intermediair namelijk niet alles zelf te doen. Je kunt een groot deel van de administratie ook uitbesteden aan een backoffice-specialist zoals Pay for People. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor jouw uitzendbureau, maar hebt je handen vrij om je volledig te richten op je dienstverlening. Wij nemen de administratieve lasten en de financiële en juridische risico’s van je over, wat jou de ruimte geeft om meer tijd te besteden aan het contact met klanten en flexkrachten. Onze dienstverlening is gericht op het bieden van oplossingen. Wij zorgen dat jij geen zorgen hebt. Wij hebben ons werk gemaakt van het voeren van de administratie van uitzendbureaus en al onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van de uitzendbranche. Wij zijn volledig op de hoogte van wet- en regelgeving en weten wanneer veranderingen op stapel staan en welke stappen je dan het beste kan nemen. Je kunt bij onze medewerkers terecht met elke vraag over de administratie, maar ook met elke andere vraag over het ondernemerschap. Wij runnen jouw uitzendbureau mét jou.

Home / Adviesgesprek