Adviesgesprek - Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20190828-PAYFORPEOPLE-209

Adviesgesprek

Ontdek alle ins en outs van het ondernemerschap

Als je gaat voor een eigen uitzendbureau, dan wil je dat alle zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Je bent van harte welkom voor het Adviesgesprek van Pay for People. Elke donderdag kun je bij ons je licht opsteken en vragen stellen over het runnen van een eigen uitzendbureau.

Adviesgesprek voor uitzendbureaus

Elke donderdag houden we bij ons op kantoor in Rotterdam Adviesgesprekken. We bespreken onder andere:

  • Introductie dienstverlening van Pay for People;
  • Belangrijke administratie aspecten;
  • Hoe jij jouw uitzendbureau wilt laten groeien;

Het Adviesgesprek duurt maximaal 2 uur. Daarna laat je alles op je in werken. Uiteindelijk horen we graag of onze dienstverlening je aanspreekt en of je bijvoorbeeld je backoffice aan ons wilt uitbesteden zodat wij de risico’s voor je dragen terwijl jij onbezorgd kan ondernemen.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elke donderdag

Een vliegende start voor je uitzendbureau

Als je plannen hebt om een uitzendbureau te starten, dan moet je om te beginnen een goed uitgewerkt businessplan hebben én moet de administratie op orde zijn. De administratie van een uitzendbureau is iets ingewikkelder dan die van andere ondernemingen, omdat je te maken hebt met wettelijke eisen en rekening moet houden met een ruime voorfinanciering. Je bent echt niet de enige die hier wel wat hulp bij kan gebruiken. In het Adviesgesprek van Pay for People lopen we alle zaken met je door en kijken we samen waar jij behoefte hebt aan administratieve ondersteuning en of je er goed aan doet om de backoffice uit te besteden. Geef jezelf en je uitzendbureau een vliegende start met het Adviesgesprek van Pay for People.

Aanvullende eisen

Niet alleen vanuit de wet worden er eisen gesteld aan uitzendbureaus, opdrachtgevers hebben vaak ook nog aanvullende eisen. WKA verklaringen, een NEN4400-1 certificering en een G-rekening zijn slechts een paar voorbeelden waaraan we in het gesprek aandacht zullen besteden. Daarnaast verandert wet- en regelgeving soms zo snel dat je als intermediair niet eens tijd hebt om je kennis van wet- en regelgevning bij te houden. Bovendien moet je ook rekening houden met een ruime voorfinanciering, want jij moet je uitzendkrachten natuurlijk betalen terwijl de klant jou vaak pas later betaalt.

Enthousiast en bevlogen

Bijna dagelijks krijgen we bij Pay for People aanvragen van uitzendondernemers voor een adviesgesprek. Gesprekken die wij met veel plezier aangaan! We genieten enorm van de bevlogenheid en het enthousiasme waarmee intermediairs hun plannen met ons delen. Het geeft ons energie en inspireert ons om onze dienstverlening steeds beter af te stemmen op de behoeften van uitzendondernemers, startend en gevestigd.

Wij bieden oplossingen

Ja, het runnen van een eigen uitzendbureau is uitdagend en hard werken. En nee, dat maakt het niet minder leuk dus laat je niet ontmoedigen! Je hoeft als intermediair namelijk niet alles zelf te doen. Je kunt een groot deel van de administratie ook uitbesteden aan een backoffice-specialist zoals Pay for People. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor jouw uitzendbureau, maar hebt je handen vrij om je volledig te richten op je dienstverlening. Wij nemen de administratieve lasten en de financiële en jurisdische risico’s van je over, wat jou de ruimte geeft om meer tijd te besteden aan het contact met klanten en flexkrachten. Onze dienstverlening is gericht op het bieden van oplossingen. Wij zorgen dat jij geen zorgen hebt. Wij hebben ons werk gemaakt van het voeren van de administratie van uitzendbureaus en al onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van de uitzendbranche. Wij zijn volledig op de hoogte van wet- en regelgeving en weten wanneer veranderingen op stapel staan en welke stappen je dan het beste kan nemen. Je kunt bij onze medewerkers terecht met elke vraag over de administratie, maar ook met elke andere vraag over het ondernemerschap. Wij runnen jouw uitzendbureau mét jou.