Adviesgesprek voor starters

Laat u informeren tijdens ons Adviesgesprek

Als startende uitzendondernemer wilt u natuurlijk uitgebreid geïnformeerd zijn over de administratieve kant van het ondernemerschap. Pay for People organiseert daarom iedere donderdag een ‘Adviesgesprek’. Speciaal voor u, de startende uitzendondernemer.

 

Wettelijke eisen

Als startende ondernemer komt er een hoop op u af. Naast een goed uitgewerkt businessplan, moet u zorgen voor een feilloze administratie. Dat valt lang niet altijd mee. Zo moet u rekening houden met een aantal wettelijke eisen. En dan stellen opdrachtgevers vaak ook nog aanvullende eisen. WKA verklaringen, een NEN4400 certificering en een G-rekening zijn slechts enkele voorbeelden. Daarnaast zijn er ook geregeld wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving. Bovendien moet u rekening houden met een ruime voorfinanciering. Uitzendbureaus moeten hun uitzendkrachten natuurlijk betalen. Echter betaalt de klant vaak later.

Pay for People biedt oplossingen. Met het uitbesteden van de complete backoffice aan Pay for People, ontzorgen wij u volledig en kunt uw aandacht vol aan uw core business geven.

Enthousiasme

Pay for People krijgt bijna dagelijks aanvragen van (startende) uitzendondernemers voor een adviesgesprek. Gesprekken die onze Sales managers met alle plezier aangaan. Wij genieten enorm van de bevlogenheid en het enthousiasme waarmee plannen met ons worden gedeeld. Wij staan u graag met onze enthousiasme bij met raad en daad.

Aanmelden

Het Adviesgesprek vindt elke donderdag plaats in het kantoor van Pay for People: Parklaan 28 te Rotterdam. Het spreekuur start om 14:00 uur met een algemene introductie over Pay for People en een uitleg over de specifieke diensten die wij leveren aan (startende) (uitzend)ondernemers. Daarna horen we graag uw plannen en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Het Adviesgesprek duurt ongeveer anderhalf à twee uur. Aanmelden kan doorlopend via deze pagina. Komen onderstaande data u niet goed uit? Maak dan een afspraak via info@payforpeople.nl of neem direct contact op met onze Sales managers via 010-2066260.

Datum Bijeenkomst
Maak een telefonische afspraak Adviesgesprek Uitzendbureau

Let op: door de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus vinden alle adviesgesprekken niet op locatie plaats maar telefonisch. Heeft u vragen over de gevolgen van het coronavirus voor u als intermediair? Bekijk dan onze FAQ Coronavirus.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail