Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
nieuws-payforpeople-tijdelijke-werknemer-opleiding.jpg

Whitepapers

Kennispartner voor intermediairs

Download

Whitepapers voor intermediairs

Bij Pay for People nemen we goed werkgeverschap en onze rol als kennispartner zeer serieus. Dit doen we doordat:

Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper
website_whitepaper
WhitepaperFAQ

De 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau

Je staat op het punt een om eigen uitzendbureau te beginnen. Je zit waarschijnlijk met vragen over hoe je dat moet aanpakken, toch? Download het whitepaper en krijg antwoord op de 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau.

Je hebt gekozen voor de uitzendbranche: één van de leukste branches. Maar ook een dynamische en complexe branche. Ben je bijvoorbeeld op de hoogte van de veranderende wet- en regelgeving? En ken je alle ins en outs op het gebied van salarisadministratie, contractbeheer, werkgeversrisico en goed werkgeverschap?

In dit whitepaper wordt het antwoord gegeven op de tien meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau.

  • In hoofdstuk 1 lees je over de basiselementen van een uitzendbureau: wat zijn de minimale voorwaarden om een werknemer te bemiddelen naar werk?
  • In hoofdstuk 2 vind je meer informatie over het pensioen en de inlenersbeloning.
  • In hoofdstuk 3 lees je hoe je een goed werkgever kunt zijn.

Veel leesplezier, maar vooral: veel succes!

Bekijk de vragen
10 tips om op te vallen als intermediair
WhitepaperHoe val je op als uitzendbureau?

10 tips om op te vallen als intermediair

De uitzendbranche is de laatste jaren sterk gegroeid. Er zijn in Nederland ruwweg 6.000 uitzendbureaus en het aantal uitzenduren is alleen maar gestegen. Hoe zorg je er in die drukke markt voor dat je als intermediair opvalt en uniek bent? Pay for People geeft je in deze whitepaper tien tips.

Bekijk de tips!
8 redenen om je backoffice uit te besteden
WhitepaperWaarom en wanneer is uitbesteden een goed idee?

8 redenen om je backoffice uit te besteden

Gefeliciteerd, je hebt gekozen voor één van de leukste vakken die bestaat. Maar… ken je alle ins en outs op het gebied van salarisadministratie en de alsmaar veranderende wet- en regelgeving? Weet je je weg tot alle relevante subsidies te vinden?

Oftewel: ken je de verplichtingen die je hebt als juridisch werkgever en ben je in staat om jouw administratie perfect uit te voeren? Allemaal vraagstukken waar je je niet mee bezig hoeft te houden als je jouw backoffice uitbesteedt. Pay for People vertelt je in deze whitepaper waarom uitbesteden ideaal is voor jou als intermediair.

Hoe werkt dat?
Meer weten over de whitepapers?

Vraag het aan Annemieke !

Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het een van onze experts, ze zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 0102066260 Stuur mij een mail
DVDU2020
Donderdag23 juni 2022

Dag van de Uitzendondernemer

Op donderdag 23 juni vindt de 9e edititie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) plaatst in de Mariënhof in Amersfoort. Tijdens de 9e editie van de Dag van de Uitzendondernemer ontwikkel je een nieuwe kijk op het vinden van nieuwe werknemers en het behouden van bestaand personeel. Dit blijkt in de praktijk namelijk een ingewikkelde kwestie voor veel bedrijven. Wij helpen graag een handje en delen het thema op in een paar eenvoudige, concrete vraagstukken. Natuurlijk hebben wij een aantal experts uitgenodigd om hun kennis en ervaringen met ons te delen. De ideale gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Dit kan door deel te nemen aan de plenaire sessie, onze kennis- en inspiratiesessies, met het bezoeken van onze informatiemarkt en we hopen je natuurlijk bij de afsluitende borrel te zien.

Bestel je ticket