Whitepapers voor uitzendbureaus

Pay for People neemt goed werkgeverschap zeer serieus.

De 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau

U staat op het punt een om eigen uitzendbureau te beginnen. U zit waarschijnlijk met vragen over hoe u dat moet aanpakken, toch? Download het whitepaper en krijg antwoord op de 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau.

Whitepaper De 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau

10 tips om op te vallen als intermediair

Hoe valt u op als uitzendbureau?

De uitzendbranche is de laatste jaren sterk gegroeid. Er zijn in Nederland ruwweg 6.000 uitzendbureaus en het aantal uitzenduren is alleen maar gestegen. Hoe zorgt u er in die drukke markt voor dat u als intermediair opvalt en uniek bent? Pay for People geeft u in deze whitepaper tien tips.

whitepaper -10 tips om u te onderscheiden als intermediair

8 redenen om uw backoffice uit te besteden

U bent intermediair of staat op het punt dat de worden

Gefeliciteerd, u heeft gekozen voor één van de leukste vakken die bestaat. Maar… kent u alle ins en outs op het gebied van salarisadministratie en de alsmaar veranderende wet- en regelgeving? Weet u uw weg tot alle relevante subsidies te vinden?

Oftewel: kent u de verplichtingen die u heeft als juridisch werkgever en bent u in staat om uw administratie perfect uit te voeren? Allemaal vraagstukken waar u zich niet mee bezig hoeft te houden als u uw backoffice uitbesteedt. Pay for People vertelt u in deze whitepaper waarom uitbesteden ideaal is voor u als intermediair.

whitepaper-8 redenen om uw backoffice uit te besteden

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Matthijs Pronk - Sales Manager
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06-29476835 Stuur een e-mail
Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 010-3132856 Stuur een e-mail