Whitepapers voor uitzendbureaus

Pay for People neemt goed werkgeverschap zeer serieus.

10 tips om op te vallen als intermediair

Hoe valt u op als uitzendbureau?

De uitzendbranche is de laatste jaren sterk gegroeid. Er zijn in Nederland ruwweg 6.000 uitzendbureaus en het aantal uitzenduren is alleen maar gestegen. Hoe zorgt u er in die drukke markt voor dat u als intermediair opvalt en uniek bent? Pay for People geeft u in deze whitepaper tien tips.

whitepaper -10 tips om u te onderscheiden als intermediair

8 redenen om uw backoffice uit te besteden

U bent intermediair of staat op het punt dat de worden

Gefeliciteerd, u heeft gekozen voor één van de leukste vakken die bestaat. Maar… kent u alle ins en outs op het gebied van salarisadministratie en de alsmaar veranderende wet- en regelgeving? Weet u uw weg tot alle relevante subsidies te vinden?

Oftewel: kent u de verplichtingen die u heeft als juridisch werkgever en bent u in staat om uw administratie perfect uit te voeren? Allemaal vraagstukken waar u zich niet mee bezig hoeft te houden als u uw backoffice uitbesteedt. Pay for People vertelt u in deze whitepaper waarom uitbesteden ideaal is voor u als intermediair.

whitepaper-8 redenen om uw backoffice uit te besteden

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Matthijs Pronk - Sales Manager
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06-29476835 Stuur een e-mail
Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 010-3132856 Stuur een e-mail