Flexmagazine P.zine

flexmagazine p.zine

Sinds oktober 2013 verschijnt er elk kwartaal een editie van flexmagazine P.zine, speciaal voor de flexbranche. P.zine is een magazine dat zowel online als offline wordt uitgebracht en in eigen beheer wordt ontwikkeld.

Met P.zine willen we bij u op een toegankelijke manier marktontwikkelingen, kansen en bedreigingen onder de aandacht brengen. Met alles wat in het verschiet ligt, willen we u als lezer op de eerste plaats uitgebreid informeren. U voeden met achtergrondinformatie, opinies, tips en trucs zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

Nieuw De vierde editie van 2018

Oktober: de herfsteditie van P.zine is verschenen. In deze editie besteden we onder andere aandacht aan de flexibele schil op de Nederlandse arbeidsmarkt. In de achtste editie geeft dr. Job Hoogendoorn uitleg over zijn onderzoek naar wat de flexibele schil opbrengt. Daarnaast bespreekt Wim Davidse de menselijke kant van flexibele arbeid. Verder komt de perspectiefverklaring aan bod, blikken we terug op een wederom succesvolle Up to Flex en praat Mathieu Burgerhout u bij over A/B-testen.