Flexmagazine P.zine

flexmagazine p.zine

Sinds oktober 2013 verschijnt er elk kwartaal een editie van flexmagazine P.zine, speciaal voor de flexbranche. P.zine is een magazine dat zowel online als offline wordt uitgebracht en in eigen beheer wordt ontwikkeld.

Met P.zine willen we bij u op een toegankelijke manier marktontwikkelingen, kansen en bedreigingen onder de aandacht brengen. Met alles wat in het verschiet ligt, willen we u als lezer op de eerste plaats uitgebreid informeren. U voeden met achtergrondinformatie, opinies, tips en trucs zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

Nieuw De derde editie van 2018

Juli: de zomer editie van P.zine is verschenen. In deze editie besteden we onder andere aandacht aan de positie van de vrouw arbeidsmarkt. Aan de hand van vijf stellingen beschrijven we de positie van de vrouw op de Nederlandse arbeidsmarkt. Vervolgens geeft CBS-hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen uitleg bij de cijfers. Vervolgens delen Tweede Kamerlid Kirsten van den Hul en Stichting Topvrouwen-voorzitter Marry de Gaay Fortman hun visie op de positie van de vrouw.

Vinden, boeien en binden

In de rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ nemen Helle Koning en Janet van der Horst u mee in hun ondernemersverhaal en keerpunt in hun ondernemersloopbaan. In de gastcolumn deelt hoogleraar Marja Elsinga haar visie op de positie van de vrouw op de Nederlandse arbeidsmarkt. Onderwijsdeskundige en Lead Customer Succes Laura van Heesch roept op tot het benutten van leerpotentieel.