Team

Pay for People

Pay for People
Pay for People
Het team van Pay for People bestaat uit meer dan 50 collega's. Ons team bestaat uit de afdelingen Client Support, Sales, Relatiemanagement, ICT, Marketing, Finance, HRM en Legal. Pay for People ontzorgt uitzendbureaus uit heel Nederland. Ben jij onze nieuwe collega? Bekijk snel onze vacatures.

Management

Dennis Luyten
Dennis Luyten CEO & Co-owner
Dennis heeft na zijn studie binnen het USG concern in verschillende functies en rollen ervaring opgedaan in de uitzendbranche. In 2007 maakte hij de overstap naar Yourmatch en bouwde hij met Wouter Veer aan het Pay for People van nu. Met humor houdt hij iedereen bij Pay for People gelukkig.
Timo Rijsdijk
Timo Rijsdijk Operational manager
Begonnen als Client Support medewerker heeft Timo ondertussen al vele functies vervuld binnen Pay for People. In zijn functie is hij eindverantwoordelijk voor België, het adviseren van het management van Pay for People en Sales voor de large accounts. Timo houdt zich onder andere bezig met het managen van operationele zaken binnen Pay for People: initiëren en optimaliseren van operationele zaken tot verbetering van proposities. Ook is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de relatiemanagers.
Simone Oostvogels
Simone Oostvogels Manager Client Support
Na ruim 9 jaar in de uitzendbranche werkzaam te zijn geweest, vond Simone het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf december 2017 heeft zij deze uitdaging gevonden bij Pay for People als Manager Client Support.

Sales

Reijer Hollander
Reijer Hollander Sales Manager
Reijer mag zich sinds januari 2015 Sales Manager bij Pay for People noemen. Hij zal zowel startende als ervaren intermediairs gaan adviseren over de inrichting van hun backoffice. Bij zijn vorige werkgever is hij 5 jaar actief geweest in de personeelsbemiddeling dus de flexbranche is voor hem zeker niet onbekend. In zijn vrije tijd staat Reijer graag bij zijn voetballende zoontje langs de zijlijn of speelt hij zelf een fanatiek potje zaalvoetbal.
Matthijs Pronk
Matthijs Pronk Sales Manager
Matthijs is vanaf mei 2017 werkzaam als sales manager bij Pay for People. In september 2011 is hij begonnen als sales manager bij ons label Smart Services. De eerste twee jaar werkte hij vooral veel samen met mkb’ers. Daarna legde hij de focus op intermediairs. Doordat Matthijs werkzaam is geweest bij een detacheringsbureau, is de branche voor hem niet onbekend. In zijn vrije tijd is Matthijs graag actief bezig. Hij is dan ook vaak in de fitnesszaal of op de schaatsbaan te vinden. Om zijn blik te verruimen reist hij graag.

Regio Noord

Jocelyne Varela Ramos
Jocelyne Varela Ramos Client Support medewerker
Jocelyne heeft de opleiding International Business and Languages afgerond. Daarna heeft zij diverse sales functies bekleed, waarna zij de stap naar arbeidsbemiddeling maakte. Zij is ruim twee jaar werkzaam geweest als recruiter en account specialist. Door de opgedane ervaring, kan zij vanuit diverse invalshoeken meedenken met zowel klanten als medewerkers. Haar organisatorisch inzicht en oplossingsgerichte aanpak zorgen ervoor dat zij snel kan schakelen. In haar vrije tijd brengt zij tijd door met familie en vrienden.
John Schoonaard
John Schoonaard Relatie Manager
John is sinds oktober 2017 werkzaam als relatie manager bij Pay for People. Met ruim 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling adviseert John ondernemers bij het inrichten van hun backoffice. Daarnaast denkt hij graag mee met ondernemers op alle facetten van het ondernemerschap. John is te omschrijven als een out of the box denker, die altijd recht door zee is. Eén van zijn lijfspreuken is: de gewone dingen ongewoon doen en de ongewone dingen gewoon doen. In zijn vrije tijd is John te vinden in Spanje of op de piste in Oostenrijk. En is hij trotse vader van twee zonen.

Regio Midden

Famke Vlaming – Van der Veen
Famke Vlaming – Van der Veen Relatie Manager
Met 10 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling weet Famke waar ze over praat. Voordat zij in september 2016 het team is komen versterken, heeft zij diverse functies vervuld: van intercedent, accountmanager tot aan vestigingsmanager. Famke is een echte netwerker, daarnaast heeft zij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. In haar functie als Relatie Manager komt dit goed van pas en ligt haar focus op het ontzorgen van onze relaties. Famke brengt haar vrije tijd graag door met haar gezin en vrienden, maar ook in de keuken. Famke is gek op koken en bakken!
Sharon van Tussenbroek
Sharon van Tussenbroek Relatie manager
Sinds september 2015 is Sharon werkzaam bij Pay for People. Destijds begonnen als sales assistant en implementatie consultant, maar sinds september 2017 actief als Relatie Manager. Met haar achtergrond, ervaring in de uitzendbranche en haar enthousiasme past de functie van Relatie Manager haar als een jas. In haar vrije tijd is zij vaak te vinden op het terras met haar vriendinnen en brengt zij regelmatig een bezoek aan de sportschool.
Angela Dallau
Angela Dallau Senior Client Support medewerker
Angela behaalde in 2008 haar diploma Management Economie en Recht. Direct na haar opleiding rolde zij de uitzendbranche in en startte zij bij Manpower. Na 7 jaar werd het tijd om over te stappen naar een technisch detacheringsbureau om vervolgens in maart 2016 bij Pay for People aan de slag te gaan als Client Support. Angela is al 23 jaar een trouwe Sparta fan en slaat geen thuiswedstrijd over.

Regio Zuid

Nils Lambermont
Nils Lambermont Relatie manager
Nils is zijn carrière gestart in de retail. Nadat hij diverse concepten als zelfstandig ondernemer heeft opgezet in de herenmode, maakte hij de overstap naar de uitzendbranche. Ruim 3 jaar geleden is hij begonnen bij Tempo-Team, en inmiddels niet meer weg te krijgen uit de branche. Nils is sinds juli 2017 Relatie Manager bij Pay for People. Dit is op zijn lijf geschreven, want hij werkt graag met mensen. Nils krijgt energie van netwerken en het uitbouwen van zakelijke relaties. Zijn vrije tijd besteedt hij als echte dierenliefhebber aan lange wandelingen met zijn mopshond.
Ivanka Teerds
Ivanka Teerds Senior Client Support medewerker
Ivanka is sinds oktober 2015 werkzaam op de afdeling Client Support. Met haar 6 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling (front- en backoffice) is het vak voor haar zeker niet onbekend. Met veel enthousiasme helpt zij onze klanten graag. In de zomer is Ivanka regelmatig op festivals te vinden en daarnaast is zij gek op reizen.