Logo Pay for People
De dienstverlening voor zzp bemiddeling via intermediairs

ZZP bemiddeling

In de huidige arbeidsmarkt neemt het aantal zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) gestaag toe. Deze zelfstandige ondernemers hebben de vrijheid om hun eigen projecten te kiezen, maar het kan soms een uitdaging zijn om geschikte opdrachten te vinden en om te gaan met administratieve zaken. Hier komt zzp-bemiddeling om de hoek kijken.

Ben jij als intermediair op zoek naar de backoffice oplossing om zzp’ers te bemiddelen? Lees dan snel meer over Pay for People ZZP.

Dé dienstverlening voor ZZP bemiddeling via intermediair

Pay for People ZZP

 

Gemakkelijk en voordelig zzp’ers inzetten, doe je met Pay for People ZZP! Met deze dienst wordt het inzetten van zzp’ers nog eenvoudiger en voordeliger. Voor jou als intermediair, jouw opdrachtgevers én voor zelfstandigen. Het enige dat jij als intermediair hoeft te doen is een geschikte zzp’er selecteren, het contract ondertekenen en gewerkte uren accorderen.

 

ZZP uitzendbureau: bemiddelen van zzp’ers

 

Ben jij benieuwd hoe de dienstverlening zzp bemiddeling van Pay for People werkt voor intermediairs zoals jij? Met Pay for People is de samenwerking met zzp’ers nog nooit zo makkelijk geweest. Wij maken het inzetten van zzp’ers simpel:

  • contract tussen alle partijen: simpel, door 3 partijen digitaal ondertekend;
  • administratie voor alle flexvormen: overzichtelijk, zowel voor intermediair als opdrachtgever;
  • aantrekkelijk tarief voor uw propositie naar zzp’er: duidelijk en 100% passend bij behoefte zzp’er en zelfs met een mogelijkheid tot voorfinanciering.

Hoe werkt ZZP bemiddeling?

Pay for People ZZP

Na selectie van de zzp’er en afspraken over het uurtarief en lengte van de opdracht, wordt er door alle partijen digitaal één overeenkomst gezamenlijk ondertekend waar alle randvoorwaarden voor de opdrachtgever, zzp’er en de intermediair in zijn vermeld. Nadat de werkzaamheden zijn gestart, kunnen de uren geregistreerd worden door zzp’er in Pay4me. Nadat deze door de opdrachtgever zijn geaccordeerd zal de facturatie naar de Opdrachtgever gestart worden en wordt de zzp’er conform de afgesproken termijn uitbetaald.

Selectie
Afspraak uurtarief
Ondertekening
Start werkzaamheden
Uren registratie
Akkoord opdrachtgever
Uitbetaling

Voorwaarden Pay for People ZZP

Pay for People ZZP is een dienst voor intermediairs, opdrachtgevers en zelfstandigen en is gebonden aan een aantal voorwaarden:

 

  • de zzp’er staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
  • de zzp’er heeft meerdere opdrachtgevers;
  • de zzp’er werkt volgens een modelovereenkomst;
  • de zzp’er draagt zelf belasting af;
  • en de zzp’er komt in aanmerking voor zelfstandigenaftrek.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je vrijblijvend kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in. Een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over zzp

Home / zzp bemiddeling