Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
payforpeople-nieuws-recruitmenttrends-2019-1.jpg

Pay for People ZZP

De dienstverlening voor zzp bemiddeling via intermediairs

In de huidige arbeidsmarkt neemt het aantal zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) gestaag toe. Deze zelfstandige ondernemers hebben de vrijheid om hun eigen projecten te kiezen, maar het kan soms een uitdaging zijn om geschikte opdrachten te vinden en om te gaan met administratieve zaken. Hier komt zzp-bemiddeling om de hoek kijken.

Ben jij als intermediair op zoek naar de backoffice oplossing om zzp’ers te bemiddelen? Lees dan snel meer over Pay for People ZZP.

realtiemanager
Pay for People ZZP

Dé dienstverlening voor zzp bemiddeling via intermediairs

Gemakkelijk en voordelig zzp’ers inzetten, doe je met Pay for People ZZP! Met deze dienst wordt het inzetten van zzp’ers nog eenvoudiger en voordeliger. Voor jou als intermediair, jouw opdrachtgevers én voor zelfstandigen. Het enige dat jij als intermediair hoeft te doen is een geschikte zzp’er selecteren, het contract ondertekenen en gewerkte uren accorderen.

ZZP uitzendbureau: bemiddelen van zzp’ers

Ben jij benieuwd hoe de dienstverlening zzp bemiddeling van Pay for People werkt voor intermediairs zoals jij? Met Pay for People is de samenwerking met zzp’ers nog nooit zo makkelijk geweest. Wij maken het inzetten van zzp’ers simpel:

  • contract tussen alle partijen: simpel, door 3 partijen digitaal ondertekend;
  • administratie voor alle flexvormen: overzichtelijk, zowel voor intermediair als opdrachtgever;
  • aantrekkelijk tarief voor uw propositie naar zzp’er: duidelijk en 100% passend bij behoefte zzp’er en zelfs met een mogelijkheid tot voorfinanciering.
Pay for People ZZP

Hoe werkt zzp bemiddeling?

Na selectie van de zzp’er en afspraken over het uurtarief en lengte van de opdracht, wordt er door alle partijen digitaal één overeenkomst gezamenlijk ondertekend waar alle randvoorwaarden voor de opdrachtgever, zzp’er en de intermediair in zijn vermeld. Nadat de werkzaamheden zijn gestart, kunnen de uren geregistreerd worden door zzp’er in Pay4me. Nadat deze door de opdrachtgever zijn geaccordeerd zal de facturatie naar de Opdrachtgever gestart worden en wordt de zzp’er conform de afgesproken termijn uitbetaald.

Voorwaarden Pay for People ZZP

Pay for People ZZP is een dienst voor intermediairs, opdrachtgevers en zelfstandigen en is gebonden aan een aantal voorwaarden:

  • de zzp’er staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
  • de zzp’er heeft meerdere opdrachtgevers;
  • de zzp’er werkt volgens een modelovereenkomst;
  • de zzp’er draagt zelf belasting af;
  • en de zzp’er komt in aanmerking voor zelfstandigenaftrek.

Offerte of persoonlijk advies?

Meer weten over Pay for People ZZP? Of benieuwd naar de kosten? Vul dit formulier zo uitgebreid mogelijk in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt ons ook altijd direct bereiken via telefoonnummer 010 206 62 60.

We helpen je graag!

Contact – ZZP bemiddeling

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgeluk
Bescherming en Zekerheid

Verzekering ZZP

Een van de belangrijkste overwegingen voor zzp’ers is de verzekering. Een zelfstandige professional draagt de volledige verantwoordelijkheid voor zijn of haar werkzaamheden en eventuele aansprakelijkheid. Daarom is het voor hen essentieel om een passende verzekering te hebben. Een zzp bemiddelingsbureau kan hierbij van onschatbare waarde zijn.

 

Veel zzp bemiddelingsbureaus bieden ondersteuning bij het afsluiten van verzekeringen voor zelfstandige professionals. Ze hebben vaak speciale afspraken met verzekeringsmaatschappijen, waardoor ze in staat zijn om gunstige tarieven en voorwaarden te onderhandelen. Een dergelijk bemiddelingsbureau kan advies geven over welke verzekeringen het meest geschikt zijn voor de specifieke situatie van de zzp’er. Dit kan onder andere aansprakelijkheidsverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen omvatten.

 

Een verzekering biedt zzp’ers niet alleen bescherming tegen financiële risico’s, maar kan ook een gevoel van zekerheid geven. Door de juiste verzekeringen af te sluiten, kan een zzp’er met een gerust hart aan nieuwe opdrachten werken, wetende dat ze gedekt zijn in geval van onvoorziene gebeurtenissen.

payforpeople-nieuws-beloning.jpg
Marktconforme Prijsstelling

Uurtarief ZZP

Een ander belangrijk aspect waar zzp bemiddeling bij kan helpen, is het bepalen van een passend uurtarief. Een zzp’er moet ervoor zorgen dat zijn of haar uurtarief marktconform is, rekening houdend met factoren zoals ervaring, expertise en de marktvraag. Het kan echter een uitdaging zijn om het juiste uurtarief vast te stellen zonder kennis van de markt en de gangbare tarieven in zijn of haar branche.

 

Een zzp bemiddelingsbureau heeft doorgaans uitgebreide kennis van de markt en kan helpen bij het bepalen van een eerlijk en competitief uurtarief. Ze hebben inzicht in de tarieven die andere zzp’ers in vergelijkbare functies hanteren en kunnen adviseren over welk tarief het meest geschikt is voor de vaardigheden en ervaring van desbetreffende zzp’er.

 

Het vaststellen van een passend uurtarief is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat een zzp’er een eerlijke vergoeding ontvangt voor zijn of haar werkzaamheden. Een zzp bemiddelingsbureau biedt begeleiding bij dit proces en zorgt ervoor dat het tarief recht doet aan de vaardigheden en de waarde die de zelfstandig professional levert aan je opdrachtgevers.

2
Juridische Bescherming

ZZP Contract

Ten slotte biedt zzp bemiddeling ook ondersteuning bij het opstellen van zzp contracten. Een contract is een juridisch document dat de afspraken en verantwoordelijkheden tussen de zzp’er en de opdrachtgever regelt. Het is essentieel om een duidelijk en waterdicht contract te hebben om mogelijke geschillen of misverstanden in de toekomst te voorkomen.

 

Een zzp bemiddelingsbureau kan je helpen bij het opstellen van een contract dat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en tegelijkertijd jouw belangen als intermediair en zzp’er beschermt. Pay for People heeft juridische experts in dienst die ervaring hebben met zzp-contracten en die in staat zijn om de juiste clausules en voorwaarden op te nemen om jouw positie te versterken.

 

Een goed contract biedt zowel de zzp’er als de opdrachtgever duidelijkheid en zekerheid over de afspraken die zijn gemaakt. Het regelt aspecten zoals betalingstermijnen, opzegtermijnen en vertrouwelijkheid, waardoor beide partijen zich comfortabel voelen bij de samenwerking.

Kennisbank

ZZP wetgeving

Zzp bemiddeling biedt zzp’ers een breed scala aan ondersteuning op verschillende gebieden, waaronder verzekeringen, uurtarieven en contracten. Door gebruik te maken van de dienstverlening Pay for People ZZP kunnen zzp’ers en intermediairs profiteren van de kennis en expertise van professionals die hen kunnen begeleiden bij het nemen van belangrijke beslissingen en het beschermen van hun belangen. Wil je meer weten over relevante wetgeving? Lees snel verder.