Payroll wiki: de kennisbank met payroll informatie

kennisbank - payroll wiki kennisbank - payroll wiki

Elk vakgebied heeft zijn eigen jargon. Zo ook het uitzendvak en in het bijzonder payroll. We maken u graag wegwijs in de aspecten van uitzenden, payroll en de bijbehorende terminologie. Heeft u nog vragen na het lezen van de informatie op onze wiki-pagina’s, neem dan vooral contact met ons op.

Payroll informatie

Onze experts houden het nieuws scherp in de gaten en brengen u de laatste ontwikkelingen op het gebied van payroll. Vanaf 1 januari 2020 krijgt payroll de erkenning die het verdient. Vanaf dan heeft payroll een eigen definitie en kunnen we spreken van een payrollovereenkomst. En ook voor achtergrondinformatie kunt u bij ons terecht. Als kennispartner houdt Pay for People een uitgebreide kennisbank bij over payroll.

 

Informatie over uitzenden

Wat is het uitzendbeding? Wat verstaan we onder de uitzendovereenkomst? Wat is NEN 4400-1? En meer relevante informatie over uitzenden vindt u in de verzameling artikelen over uitzenden in onze kennisbank. Wilt u meer weten over uitzenden? Bijvoorbeeld over het uitzendbeding of over de NEN 4400-1 certificering? Neem een kijkje in onze kennisbank over uitzenden. Hier vindt u een grote verzameling relevante artikelen en achtergrondinformatie.

 

Informatie over relevante wetgeving

Wet- en regelgeving op het gebied van werkgeverschap kunnen behoorlijk complex zijn. Zeker als het voor u geen dagelijkse kost is. Wat weet u bijvoorbeeld van de Flexwet of van de Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB)? Onze experts houden alle ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving zorgvuldig voor u bij, evenals veranderingen in cao’s. Uiteraard passen we alle relevante wijzigingen toe op onze dienstverlening.

Mocht uw informatie er niet bij staan of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen Karsten Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk - Sales Manager
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail