Payroll wiki: de kennisbank met payroll informatie

kennisbank - payroll wiki kennisbank - payroll wiki

Elk vakgebied heeft zijn eigen jargon. Zo ook het uitzendvak en in het bijzonder payroll. We maken u graag wegwijs in de aspecten van uitzenden, payroll en de bijbehorende terminologie. Heeft u nog vragen na het lezen van de informatie op onze wiki-pagina’s, neem dan vooral contact met ons op.

Informatie over uitzenden

Wat is het uitzendbeding? Wat verstaan we onder de uitzendovereenkomst? Wat is NEN 4400-1? En meer relevante informatie over uitzenden vindt u in de verzameling artikelen over uitzenden in onze kennisbank. Wilt u meer weten over uitzenden? Bijvoorbeeld over het uitzendbeding of over de NEN 4400-1 certificering? Neem een kijkje in onze kennisbank over uitzenden. Hier vindt u een grote verzameling relevante artikelen en achtergrondinformatie.
 

Payroll informatie

Onze experts houden het nieuws scherp in de gaten en brengen u de laatste ontwikkelingen op het gebied van payroll. Vanaf 1 januari 2020 krijgt payroll de erkenning die het verdient. Vanaf dan heeft payroll een eigen definitie en kunnen we spreken van een payrollovereenkomst. En ook voor achtergrondinformatie kunt u bij ons terecht. Als kennispartner houdt Pay for People een uitgebreide kennisbank bij over payroll.

 

Informatie over relevante wetgeving

Wet- en regelgeving op het gebied van werkgeverschap kunnen behoorlijk complex zijn. Zeker als het voor u geen dagelijkse kost is. Wat weet u bijvoorbeeld van de Flexwet of van de Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB)? Onze experts houden alle ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving zorgvuldig voor u bij, evenals veranderingen in cao’s. Uiteraard passen we alle relevante wijzigingen toe op onze dienstverlening.

Mocht uw informatie er niet bij staan of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail