Payroll wiki: de kennisbank met payroll informatie

kennisbank - payroll wiki

Als u er voor kiest om uw backoffice uit te besteden, om uw flexibele werknemers te payrollen of om als zzp’er aan de slag te gaan, dan gaat er een wereld voor u open. U krijgt te maken met belangrijke nieuwe wet- en regelgeving en het jargon vliegt u om de oren. Wij helpen u graag op weg met deze payroll wiki en spijkeren uw kennis bij over de volgende onderwerpen:

Payroll nieuws en informatie

Nieuws en informatie over payroll houden onze experts scherp in de gaten. Als kennispartner zijn wij op de hoogte van de laatste payroll ontwikkelingen. Bekijk onze kennisbank als u meer informatie wilt over wat payroll is of wat een payroll constructie is.

 

Informatie over uitzenden

Wat is het uitzendbeding? Wat is NEN 4400-1? En meer relevante informatie over uitzenden vindt u in de verzameling artikelen over uitzenden in onze kennisbank.

 

Informatie over relevante wetgeving

Als kennispartner houden wij u graag op de hoogte van relevante regel- en wetgeving. Wat weet u van de flexwet? Of wat zijn de laatste ontwikkelingen omtrent wet DBA of Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)? Ook de regelgeving inzake cao’s wordt door onze experts gemonitord en indien nodig toegepast op onze dienstverlening.

Mocht uw informatie er niet bij staan of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Jocelyne Varela Ramos Client Support medewerker
Bel 010-3132833 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail
Nils Lambermont - Relatie manager
Nils Lambermont Relatie manager
Bel 010-3132853 Stuur een e-mail