Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
Kennisbank
De kosten van onze dienstverlening

Wat is een omrekenfactor?

De kosten van onze dienstverlening zijn te berekenen aan de hand van de omrekenfactor. Tijdens onze kennismaking, ontvang je van onze salesmanagers een persoonlijk voorstel met een omrekenfactor die past bij jouw wensen en behoeften. Deze omrekenfactor wordt onder andere bepaald aan de hand van het bruto uurloon van jouw medewerker(s), reserveringen van vakantiegeld, dragen van het ziekterisico en werkgeverslasten (sociale lasten en pensioen). En alle bijbehorende administratie? Die verzorgen wij.

Welke kosten zitten er in een omrekenfactor?

De omrekenfactor is dus afhankelijk van het soort contract dat de werknemer heeft, het werk dat de werknemer doet en de afspraken over betalingstermijn en debiteurenrisico’s. Daarnaast staat een groot gedeelte van de omrekenfactor vast en is opgebouwd uit de volgende drie onderdelen.

1. Het bruto-uurloon

Het brutoloon is afhankelijk van de gekozen cao, de inlenersbeloning en uw eigen cao of de door jou opgestelde en afgesproken arbeidsvoorwaarden.

2. Werkgeverselementen

Onder werkgeverselementen behoort onder andere 8% vakantiegeld. Daarnaast komen de werkgeverspremies bovenop het bruto-uurloon die jij als werkgever zelf ook zou moeten betalen voor jouw werknemer. Deze premies bestaan uit onder andere WW, WAO en ZVW. Daarnaast moet je ook rekening houden met het aantal (verplichte) feestdagen en natuurlijk het aantal cao-vakantiedagen. Ook zijn er contractverplichtingen waarvoor we een gemiddeld percentage reserveren en onderdeel is van de kostprijs. Dat is een reservering voor onder andere ziekte.

3. Gebruikskosten

In de omrekenfactor zijn ook gebruikskosten verwerkt. Wat krijg je hiervoor terug? Toegang tot onze, in eigen beheer ontwikkelde uitzendsoftware Pay4me. Een online portal waar uw volledige administratie 24/7 online beschikbaar is. Zo zijn gegevens van jouw werknemers, opdrachtgevers en zzp/freelancers altijd inzichtelijk en up-to-date, kun je eenvoudig uren accorderen en registeren, zijn managementrapportages, facturen en loonstroken terug te vinden in één overzicht; en dat alles geheel gepersonaliseerd! Daarnaast zorgen wij voor certificering, voorfinanciering van de lonen, debiteurenbeheer en ziekteverzuim.

Jouw omrekenfactor ontvangen?

Wil je de backoffice uitbesteden en jouw persoonlijke omrekenfactor ontvangen? Neem dan contact op met een van onze experts, ze zijn ervoor.

Meer infomatie nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt over bovenstaand onderwerp. Onze experts staan voor je klaar.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.