Dag van de Uitzendondernemer (DVDU)

De Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) vindt ieder jaar plaats op de laatste donderdag van maart. Deze speciale dag staat in het teken van uitzendondernemers en is een initiatief van de specialist in flexibele arbeid Pay for People. “In vrijwel elke branche zie je dat de flexibele schil afgelopen jaren enorm gegroeid is. Daarmee is de rol van uitzendondernemers ook veranderd en vooral belangrijker geworden”, vertelt Dennis Luyten, CCO Brisker Group.

DVDU 2019

Op donderdag 28 maart 2019 vond de zevende editie van de Dag van de Uitzendondernemer plaats in evenementenlocatie Fort Voordorp (Groenekan, in de omgeving van Utrecht).

DVDU 2019

DVDU 2018

Op donderdag 29 maart 2018 vond de zesde editie van de Dag van de Uitzendondernemer plaats in DeFabrique in Utrecht.

DVDU 2017

Op donderdag 30 maart 2017 vierde specialist in flexibele arbeid Pay for People, de 5e editie van de Dag van de Uitzendondernemer. De jubileumeditie van dit unieke evenement vond ook deze keer plaats in een Rotterdamse toplocatie: film- en muziektheater LantarenVenster.

DVDU 2016

Op donderdag 31 maart 2016 kwamen uitzendondernemers uit heel Nederland weer bijeen voor de jaarlijkse Dag van de Uitzendondernemer (DVDU). Het kennis- en netwerkevenement vond alweer voor de vierde keer plaats. Decor van de Dag van de Uitzendondernemer 2016 was de indrukwekkende Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

DVDU 2015

De Dag van de Uitzendondernemer, die in 2015 plaatsvond in het prachtige Rotterdamse Wereldmuseum, bestond uit een plenair gedeelte en twee workshoprondes.

DVDU 2014

Op donderdag 27 maart vond in het Rotterdamse Hulstkamp Gebouw de tweede editie plaats van de ‘Dag van de Uitzendondernemer’.

DVDU 2013

De eerste editie van de Dag van de Uitzendondernemer vond plaats in 2013. Deze speciale dag in het teken van uitzendondernemers, is een initiatief van de specialist in flexibele arbeid Pay for People.

dvdu 2013

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Tim Staps - Content Marketeer
Tim Staps Content Marketeer
Bel 010 313 2884 Stuur een e-mail