Payroll voor intermediairs

U gaat voor de perfecte match. De beste kandidaat voor de perfecte baan bij de juiste werkgever. Kandidaten werven en klanten bedienen is waar u goed in bent. Daarbij is het wel van belang om alle administratieve, financiële en juridische zaken op het gebied van payroll in orde te hebben. Dat zijn vaak zaken die veel tijd in beslag nemen. Zaken waar u minder blij van wordt, maar wel belangrijk zijn bij het runnen en starten van een uitzendbureau.

 

Een administratieve dag van een intermediair

Op basis van de urendeclaraties, moeten de uitzendkrachten verloond worden. De loonstroken moeten deze week ook de deur uit en uw klanten verwachten een factuur. Daarnaast is er ook nog een klant die nog niet betaald heeft, moet u de loonbeslagen verwerken, betalingen verrichten en voorschotten inhouden. Gebruiksvriendelijke en inzichtelijke uitzendsoftware is dan niet geheel onbelangrijk.

In de ochtend heeft u ook een telefoontje gekregen van een zieke werknemer. Kort of langdurig ziek? De planning moet omgegooid worden en u moet op zoek naar een nieuwe kandidaat. Daarnaast heeft u de verantwoordelijkheid voor de juiste certificering en moet u aanzienlijke bedragen voorfinancieren.

 

Voordelen payroll voor intermediair

Het werkgeverschap wordt steeds complexer en het bedrijfsleven ziet daardoor steeds meer de toegevoegde waarde van specialisten op het gebied van payroll. Wanneer u de payroll uitbesteedt bij Pay for People ontzorgen wij u van al uw backoffice werkzaamheden. Wij verzorgen zorgeloos uw salarisadministratie zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business.

En we bieden nog meer voordelen.

Zo nemen wij het juridisch werkgeverschap van u over. Uw personeel komt bij ons in dienst, waardoor Pay for People alle verantwoordelijkheid op zich neemt. Dat betekent geen zorgen meer omtrent, certificering, controlerende instanties over de vloer, contacten met UWV, pensioen, ziekteverzuim, voorfinanciering van de lonen en debiteurenbeheer.

 

Alles inzichtelijk in Pay4me

‘Maar hoe kan ik alles inzien?’ vraagt u zich nu af. U vindt het belangrijk dat uw backoffice in veilige handen is. Alle gegevens van uw uitzendkrachten en klanten blijven voor u inzichtelijk in onze in eigen beheer ontwikkelde uitzendsoftware Pay4me. Onder andere verloning, urenregistratie, contractbeheer en facturatie zijn volledig geïntegreerd. Alles inzichtelijk en 24/7 beschikbaar. En om verwarring te voorkomen bij uw klanten en werknemers, blijft Pay for People op de achtergrond en is alle documentatie geheel gepersonaliseerd in uw huisstijl.

“Ik was al erg tevreden over de functionaliteiten van Pay4me in het oude jasje. De software is overzichtelijk en heeft een heldere en frisse vormgeving. Heel prettig om in te werken. De nieuwe aanpassingen in Pay4me hebben ook zeker een meerwaarde voor de gebruiker.”

Egbert van Tricht Directeur Matchmakerz

 

Demo: ervaar zelf het gemak

Nieuwsgierig, maar wilt u onze uitzendsoftware eerst zelf uitproberen? Dat is mogelijk! Wij maken voor iedere intermediair graag tijd voor een demo en vertellen u meer over onze dienstverlening. Zo kunt u zelf het gemak en de gebruikersvriendelijkheid ervaren van Pay4me.

 

Geïnteresseerd in meer flexibiliteit?

Wij bieden u meer flexibiliteit. Payroll uitbesteden betekent focus op het ondernemen. Bent u nieuwsgierig en heeft u interesse in wat Pay for People u kan bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze sales managers.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 010-3132856 Stuur een e-mail
Fleur van Tongeren - medior Client Support medewerker
Fleur van Tongeren Medior Client Support medewerker
Bel +31 (0)10 313 28 31 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail