Payroll voor intermediairs

U gaat voor de perfecte match. De beste kandidaat voor de perfecte baan bij de juiste werkgever. Kandidaten werven en klanten bedienen is waar u goed in bent. Daarbij is het wel van belang om alle administratieve, financiële en juridische zaken op het gebied van payroll in orde te hebben. Dat zijn vaak zaken die veel tijd in beslag nemen. Zaken waar u minder blij van wordt, maar wel belangrijk zijn bij het runnen en starten van een uitzendbureau.

 

Een administratieve dag van een intermediair

Op basis van de urendeclaraties, moeten de uitzendkrachten verloond worden. De loonstroken moeten deze week ook de deur uit en uw klanten verwachten een factuur. Daarnaast is er ook nog een klant die nog niet betaald heeft, moet u de loonbeslagen verwerken, betalingen verrichten en voorschotten inhouden. Gebruiksvriendelijke en inzichtelijke uitzendsoftware is dan niet geheel onbelangrijk.

In de ochtend heeft u ook een telefoontje gekregen van een zieke werknemer. Kort of langdurig ziek? De planning moet omgegooid worden en u moet op zoek naar een nieuwe kandidaat. Daarnaast heeft u de verantwoordelijkheid voor de juiste certificering en moet u aanzienlijke bedragen voorfinancieren.

 

Voordelen payroll voor intermediair

Door de inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) zijn de regels binnen het speelveld van de flexibele arbeidsmarkt veranderd. Payroll is niet meer een vorm van uitzenden, maar heeft een eigen definitie. U kunt als uitzendondernemer bij Pay for People terecht voor zowel de uitzendovereenkomst als de payrollovereenkomst. Uitzendkrachten merken geen verschil, u wel.

Of u uw flexkrachten via een uitzendovereenkomst of via een payrollovereenkomst in dienst kunt nemen hangt af van een aantal voorwaarden. We gaan graag in gesprek om uw specifiek situatie te bespreken. Bent u op zoek naar maximale flexibiliteit? Dan lijkt de uitzendovereenkomst met de fasetelling van 5,5 jaar tijdelijke aanstellingen ideaal. Wanneer u de flexkracht echter exclusief voor u laat werken, is er sprake van payroll. Hierdoor bent u haast verplicht een payrollovereenkomst aan te bieden. De nuance leggen we u graag per geval uit.

 

Voordelen van de payrollovereenkomst

  • Zelf uw personeel werven en aansturen;
  • Medewerkers werken exclusief voor u;
  • Loonuitbetaling wordt verzorgd;
  • Betaal alleen voor gewerkte uren;
  • Loonkosten worden voorgefinancierd;
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Geen loondoorbetaling bij ziekte;
  • Geen omkijken naar salarisadministratie.

 

Alles inzichtelijk in Pay4me

‘Maar hoe kan ik alles inzien?’ vraagt u zich nu af. U vindt het belangrijk dat uw backoffice in veilige handen is. Alle gegevens van uw uitzendkrachten en klanten blijven voor u inzichtelijk in onze in eigen beheer ontwikkelde uitzendsoftware Pay4me. Onder andere verloning, urenregistratie, contractbeheer en facturatie zijn volledig geïntegreerd. Alles inzichtelijk en 24/7 beschikbaar. En om verwarring te voorkomen bij uw klanten en werknemers, blijft Pay for People op de achtergrond en is alle documentatie geheel gepersonaliseerd in uw huisstijl.

“Ik was al erg tevreden over de functionaliteiten van Pay4me in het oude jasje. De software is overzichtelijk en heeft een heldere en frisse vormgeving. Heel prettig om in te werken. De nieuwe aanpassingen in Pay4me hebben ook zeker een meerwaarde voor de gebruiker.”

Egbert van Tricht Directeur Matchmakerz

 

Demo: ervaar zelf het gemak

Nieuwsgierig, maar wilt u onze uitzendsoftware eerst zelf uitproberen? Dat is mogelijk! Wij maken voor iedere intermediair graag tijd voor een demo en vertellen u meer over onze dienstverlening. Zo kunt u zelf het gemak en de gebruikersvriendelijkheid ervaren van Pay4me.

 

Geïnteresseerd in meer flexibiliteit?

Wij bieden u meer flexibiliteit. Payroll uitbesteden betekent focus op het ondernemen. Bent u nieuwsgierig en heeft u interesse in wat Pay for People u kan bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze sales managers.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail