Pay4me: meer dan uitzendsoftware

Goede software is misschien wel de allerbelangrijkste voorwaarde voor payrolling. Daarom ontwikkelen we bij Pay for People onze eigen uitzendsoftware, dan weten we zeker dat het goed gebeurt en dat alle onderdelen verenigbaar zijn. En we hebben onze uitzendsoftware zo gemaakt dat de backoffice voor u overzichtelijk is.

Pay4me, zo heet onze uitzendsoftware, is flexibel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. De verloning, urenregistratie, facturatie, loonaangifte en het contractbeheer zijn volledig geïntegreerd én in uw eigen huisstijl. Zelfs het webadres bestaat uit ‘uwbedrijfsnaam.backoffice.nl’. Zo blijft u zichtbaar voor werknemers en klanten.

Voordelen van onze uitzendsoftware

Met onze uitzendsoftware Pay4me nemen we u veel praktische zaken uit handen en blijft uw backoffice overzichtelijk. Andere voordelen van Pay4me zijn:

  • Snel en eenvoudig invoeren van nieuwe werknemers, opdrachtgevers en zzp’ers en freelancers.
  • Makkelijk uren invoeren en accorderen.
  • Automatisch toepassen van de inlenersbeloning.
  • Alle managementrapportages, facturen en loonstroken in één overzicht.
  • Genereren van samenwerkingsovereenkomsten en plaatsingsbevestigingen.
  • Gegevens van werknemers, opdrachtgevers, zzp’ers en freelancers inzichtelijk.
  • 24/7 toegang tot online portal.
  • Online portal geheel in de huisstijl van uw bedrijf.

 

Klanten die u voor gingen

Ik was al erg tevreden over de functionaliteiten van Pay4me in het oude jasje. De software is overzichtelijk en heeft een heldere en frisse vormgeving. Heel prettig om in te werken. De nieuwe aanpassingen in Pay4me hebben ook zeker een meerwaarde voor de gebruiker.

– Egbert van Tricht, directeur Matchmakerz

 

Ervaar Pay4me zelf!

Bent u nieuwsgierig naar onze software en wilt u het gebruiksgemak zelf ervaren? Onze sales managers komen graag bij u langs voor een demo en extra uitleg over ons Pay4me en onze dienstverlening. Zo ervaart u zelf het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem.

 

Backoffice uitbesteden?

Staat u op het punt een eigen uitzendbureau te starten? Of stijgt het aantal flexwerkers ineens explosief? Geen punt! Onze uitzendsoftware biedt u een vliegende start en helpt uw backoffice inzichtelijk te maken. Wilt u meer informatie over Pay for People, onze dienstverlening en onze uitzendbureau software, neem direct contact met ons op. We helpen u graag.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail