Uitzendsoftware

Met onze uitzendsoftware waren uw backoffice zaken nog nooit zó eenvoudig. Pay for People werkt als enige aanbieder in Nederland met 100% in eigen beheer ontwikkelde uitzendsoftware: Pay4me. Wij weten als geen ander dat goede software bij payroll van groot belang is. 

Daarom biedt onze uitzendsoftware u een flexibele, betrouwbare en gebruiksvriendelijke ervaring. Onder andere verloning, urenregistratie, contractbeheer, facturatie en loonaangifte zijn volledig geïntegreerd. Naast dat al uw backoffice zaken inzichtelijk en toegankelijk zijn, krijgen uw gegevens zoals werknemers loonstroken en arbeidsovereenkomsten uw eigen ‘personal touch’. Al uw gegevens in Pay4me zijn in uw eigen huisstijl en voorzien van uw bedrijfsnaam en logo. Uw werknemers merken geen verschil want zelfs het webadres wordt aangepast in ‘uwbedrijfsnaam.backoffice.nl’.

Voordelen van onze uitzendsoftware

Bij het uitbesteden van uw backoffice is het voornaamste voordeel natuurlijk dat u uw focus terug krijgt, zodat u zicht kunt richten op uw core business. Onze uitzendsoftware maakt dit mogelijk. Naast de eerder genoemde voordelen, biedt onze uitzendsoftware meer. De voordelen voor u op een rij:

  • Snel en eenvoudig nieuwe werknemers, opdrachtgevers en zzp/freelancers invoeren.
  • Makkelijk uren accorderen en registreren.
  • Inlenersbeloning wordt automatisch toegepast.
  • Alle management rapportages, facturen en loonstroken in één overzicht.
  • Samenwerkingsovereenkomsten en plaatsing bevestigingen genereren.
  • Gegevens van uw werknemers, opdrachtgevers en zzp/freelancers inzichtelijk.
  • De online portal is 24/7 beschikbaar en geheel gepersonaliseerd.

 

Klanten die u voor gingen

“Ik was al erg tevreden over de functionaliteiten van Pay4me in het oude jasje. De software is overzichtelijk en heeft een heldere en frisse vormgeving. Heel prettig om in te werken. De nieuwe aanpassingen in Pay4me hebben ook zeker een meerwaarde voor de gebruiker.”

Egbert van Tricht Directeur Matchmakerz

 

Demo: ervaar zelf het gemak

Nieuwsgierig, maar wilt u onze uitzendsoftware eerst zelf uitproberen? Dat is mogelijk! Onze sales managers komen graag bij u langs voor een demo en vertellen u meer over onze dienstverlening. Zo kunt u zelf het gemak en de gebruikersvriendelijkheid ervaren van Pay4me.

 

Backoffice uitbesteden?

Staat u op het punt een eigen uitzendbureau te starten of krijgt u te maken met een toename van flexwerkers? Geen punt. Onze uitzendsoftware biedt u de vliegende start. Wij helpen u graag uw backoffice zaken inzichtelijk te maken. Wij ontzorgen u, zodat u meer tijd heeft voor wat u belangrijk vindt. Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Django Hengst Relatiemanager
Bel +31 (0)6 247 84 127 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail