Logo Pay for People
Je hele HR- en loonadministratie op 1 plek

Uitzendsoftware

De flexbranche verandert in rap tempo. Met voortdurende veranderingen in regelgeving, steeds hogere klanteisen en striktere controles kan het een uitdaging zijn om het overzicht te behouden. Gelukkig biedt de uitzendsoftware van Pay for People de oplossing. Het stelt je in staat om efficiënt en foutloos te blijven werken, zelfs in deze complexe omgeving. Met onze uitzendsoftware blijf je altijd in controle.

Waarom Software as a Service via Pay for People

Onze volledig in eigen huis ontwikkelde software voor HR en salarisadministratie; Pay4me. Inclusief verloningsengine in combinatie met onze services, maakt dat we alle flexvormen, zoals uitzenden, payroll, ZZP, detachering en vast kunnen ondersteunen. Dit kan zowel door het juridische werkgeverschap uit te besteden als met onze dienstverlening Software as a Service.

Met Pay for People profiteer je van volledige administratieve ondersteuning bij het runnen van je uitzendonderneming en blijf je juridisch werkgever.

Al meer dan 25 jaar vertrouwen klanten op de verloningssoftware van Pay for People voor nauwkeurige verloning en efficiënte facturatie. Met onze geavanceerde portal Pay4me hebben klanten 24/7 toegang tot essentiële tools. Ontdek de voordelen van Pay4me:

 • De gehele HR- en loonadministratie op 1 plek: urenregistratie, contractbeheer, pensioen en verzekering, verzuim- en verlofregistratie, documentbeheer, declaraties.
 • Snel en eenvoudig werken
 • In meerdere talen beschikbaar
 • Portal geheel in jouw huisstijl, evenals facturen en website-adres
 • Heldere notificaties, updates en inzichten

Eigen verloningssoftware

Onze verloningssoftware is gecreëerd door en voor ondernemers. We zijn niet alleen ontwikkelaars, maar ook gebruikers van ons eigen systeem – dit betekent dat we altijd denken vanuit een zakelijke en servicegerichte benadering. En dat verschil merk je.

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Onze software is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Jij hebt de controle en krijgt een compleet overzicht van al jouw flexmedewerkers.

Betrouwbaarheid gegarandeerd. Onze expertise is geïntegreerd in onze software. Hierdoor kun jij profiteren van automatische controles op alle cao’s, optimale beveiliging en privacy, duidelijke meldingen en goedgekeurde standaardcontracten.

Flexibiliteit in overvloed. De software van Pay for People ondersteunt alle soorten contracten, cao’s en loonperiodes. Jij kunt jouw processen aanpassen zoals jij dat wilt.

Software as a Service

Overweeg je om zelf de rol van juridisch werkgever op je te nemen of deze te behouden? Het vergt voortdurende investeringen in kennis en vaardigheden om complexe vraagstukken rondom verloning aan te pakken. De Software as a Service-oplossing van Pay for People kan je hierbij ondersteunen.

Met onze Software as a Service-oplossing behoud jij de controle over je rol als juridisch werkgever. Jij blijft zelf aan het roer:

 • Je onderhoudt persoonlijk contact met opdrachtgevers, werknemers en kandidaten.
 • De verantwoordelijkheid voor salarisuitbetaling, verzuim (Eigen risicodragerschap), certificering en debiteurenbeheer ligt volledig in jouw handen.

Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het opzetten van een efficiënt en compliant backofficeproces.

Wat wij bieden:

 • Grondige controles op de inlenersbeloning, het arbeidsdossier en de AVG.
 • Dagelijkse verwerking van loonbetalingen en het opstellen van facturen.
 • Voorbereiding van loonaangiftes, betaalbestanden en loonjournaalposten.
 • Training en continue ondersteuning voor gebruikers.

Laat ons jou helpen om jouw backoffice naadloos te laten functioneren, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Waarom Pay4me de oplossing voor jou is.

Ben jij een expert in het bemiddelen van flexkrachten? Dan wil je alle aandacht geven aan een goede match. De software van Pay for People maakt jouw werk makkelijker! Met ons platform Pay4me bespaar je tijd en voorkom je fouten.

Play button

Wegwijs in de flexbranche

Pay for People biedt begeleiding en inzicht in de flexbranche, zodat je vol vertrouwen je bedrijf kunt uitbouwen.

Complete Backoffice Services

Wij nemen alle backofficetaken van je over, van contractbeheer tot urenregistratie en administratie, zodat jij je kunt richten op de groei van je onderneming.

Lonen Uitbetalen

Ons team zorgt voor een naadloze verloning, met volledige aandacht voor nauwkeurigheid en tijdigheid.

Alle Flexibele Contractvormen

Wij beschikken over kennis en technologie voor alle soorten flexcontracten: uitzenden, payroll, detachering, zzp en vaste contracten, en helpen je om de best passende oplossing te kiezen voor jouw flexkrachten.

Juridische Ondersteuning

Ons team van experts staat klaar om juridische ondersteuning te bieden, zodat je altijd compliant bent met de huidige wet- en regelgeving.

Eenvoudige Onboarding

Ons onboardingproces zorgt voor een soepele overgang en integratie van onze Backoffice Services in jouw bedrijfsvoering.

Inlenersbeloning

We leggen je alles uit over de inlenersbeloning, zodat je volledig begrijpt hoe deze toegepast wordt. Wij staan voor een eerlijke beloning voor alle werknemers.

Meer over onze Software as a Service

Met Software as a Service van Pay for People creëer je meer balans in je onderneming. Ons doel is om ondernemen, werken en leven gemakkelijker te maken, ook voor jou. De ondersteuning van onze ervaren experts zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

SaaS

Bij Software as a Service behoud jij je rol als juridisch werkgever en houd jij de volledige controle over jouw HR- en payrollprocessen, zoals het ontwerpen van arbeidsovereenkomsten, salarisbetalingen en ziekteverzuimbeheer. Pay for People treedt bij SaaS op als toegewijde kennispartner en backoffice dienstverlener met haar eigen Pay4me software.

Pay4me is volledig geïntegreerd van front -tot backend, heeft geautomatiseerde compliance checks, is AVG proof en is continu bijgewerkt om veranderingen in de wetgeving en Cao’s weer te geven.

Met ons Software as a Service team werken jullie nauw samen op het vlak van contractmanagement, uren verwerking, verloning, facturatie en loonheffing. Voor vragen en suggesties staat ons Software as a Service team altijd voor jullie klaar.

Extra support nodig? Dat kan!

 • Debiteurenbeheer
 • Inrichten van je BV, loonheffingsnummer, kostprijzen en overeenkomsten.
 • Casemanagement bij ziekte.

 

 • Bedrijfsspecifieke rapportages
 • Begeleiding audits en certificeringstrajecten
 • Koppelingen met overige softwaresystemen
 • HR-advies en populatieanalyse

 

 • Eindejaarwerk
 • Juridisch advies
 • Scholing van je flexkrachten.

Onze partners

Samenwerking Pay for People

“Een professionele club waar ik mijn backoffice zonder omkijken aan uitbesteed.”

Rinke is eigenaar van RINQ waar hij kandidaten in het kantoor-segment op basis van deta-vast bemiddelt. Hij vond in Pay for People de nieuwe backoffice partner voor de verloning van zijn uitzendkrachten. “Ik vind het belangrijk dat zaken zoals (digitale) communicatie naar mijn opdrachtgevers en kandidaten professioneel verloopt. Mijn eerdere ervaringen met een andere partner lieten te wensen over, vooral op het gebied van communicatie en financieel beheer. Ik had behoefte aan een meer betrouwbare en professionele partij.

Pay for People kende ik al als een gevestigde naam in de sector, en zij boden de oplossing. Ze pakten vanaf het begin alles professioneel aan, van het salestraject tot onboarding en de administratieve afhandeling. De ondersteuning en heldere instructies stelden mij in staat snel zelfstandig met hun systeem te werken. Betalingen en facturaties verliepen soepel en op tijd, zelfs als declaraties verkeerd of te laat waren ingediend. Kortom, een professionele organisatie waaraan ik mijn backoffice werkzaamheden met een gerust hart uitbesteed.”

Rinke Oevermans RINQ

Meer weten over onze uitzendsoftware?

Ben je op zoek naar een manier om jouw uitzendwerk makkelijker en sneller te maken? Onze gebruiksvriendelijke software helpt je alle backoffice taken efficiënt te beheren. Laat ons je helpen om meer tijd over te houden voor wat echt telt: jouw bedrijf laten groeien. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze oplossingen ook jou kunnen ondersteunen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Uitzendsoftware