Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
payforpeople-nieuws-verlenging.jpg

Payroll uitzendbureau

De backoffice: een essentieel onderdeel van jouw organisatie

De backoffice is een essentieel onderdeel van ieder uitzendbureau, ook dat van jou. De backoffice moet daarom ook gewoon goed draaien. Urenbriefjes moeten correct verwerkt worden, evenals de loonbetalingen en facturatie. Er is geen enkel uitzendbureau, klein of zeer groot, dat geen problemen kent of heeft gekend met de backoffice. Personeel uitzenden kost nu eenmaal veel tijd. Tenzij je ervoor kiest je personeel op de payroll te zetten van Pay for People.

Payroll of uitzenden

Of je jouw flexkrachten in dienst kunt nemen via een uitzendovereenkomst of via een payrollovereenkomst hangt af van een aantal voorwaarden. We bespreken graag persoonlijk met je wat het beste past bij jouw specifieke situatie. Ben je op zoek naar maximale flexibiliteit? Dan lijkt de uitzendovereenkomst met de fasetelling van 4 jaar tijdelijke aanstellingen de ideale oplossing. Laat je flexkrachten echter exclusief voor jou werken, dan is er sprake van payroll. Je bent dan haast verplicht een payrollovereenkomst aan te bieden. De nuance tussen beide overeenkomsten leggen we je graag uit per geval.

Hoe werkt de uitzendovereenkomst? (in 47 sec)
WAB: eigen definitie payroll

Payroll voor uitzendbureaus

Pay for People biedt elk uitzendbureau de mogelijkheid om de gehele backoffice aan ons uit te besteden. We bieden je 24/7 toegang tot ons portaal met het in eigen beheer ontwikkelde softwaresysteem Pay4me. Door jouw flexkrachten bij ons op de payroll te zetten via een uitzendovereenkomst, heb jij je handen vrij om je te richten op je core business en de ontwikkeling van je onderneming.

Pay for People neemt het juridisch werkgeverschap op zich, de voorfinanciering van de lonen en premies en desgewenst het debiteurenrisico.

De voordelen van ‘payroll’ voor jouw uitzendbureau:

 • Jij kunt risicoloos ondernemen omdat Pay for People juridisch werkgever is.
 • Zoreloos en met gemak ondernemen.
 • Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als er even geen werk beschikbaar is.
 • 24/7 inzicht in managementrapportages.
 • Zelfontwikkelde en volledig geïntegreerde software.
 • Je betaalt alleen voor gewerkte uren.
Meer weten over de uitzendovereenkomst?

Vraag het aan Matthijs !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010 206 62 63 Stuur mij een mail

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

 • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
 • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
 • Pay for People schenkt klanten meer tijd
 • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
 • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.