Logo Pay for People
Payroll uitzendbureau

De backoffice: een essentieel onderdeel van jouw organisatie

De backoffice is een essentieel onderdeel van ieder uitzendbureau, ook dat van jou. De backoffice moet daarom ook gewoon goed draaien. Urenbriefjes moeten correct verwerkt worden, evenals de loonbetalingen en facturatie. Er is geen enkel uitzendbureau, klein of zeer groot, dat geen problemen kent of heeft gekend met de backoffice. Personeel uitzenden kost nu eenmaal veel tijd. Tenzij je ervoor kiest je personeel op de payroll te zetten van Pay for People.

Payroll voor uitzendbureaus

Pay for People biedt elk uitzendbureau de mogelijkheid om de gehele backoffice aan ons uit te besteden. We bieden je 24/7 toegang tot ons portaal met het in eigen beheer ontwikkelde softwaresysteem Pay4me. Door jouw flexkrachten bij ons op de payroll te zetten via een uitzendovereenkomst, heb jij je handen vrij om je te richten op je core business en de ontwikkeling van je onderneming.

Pay for People neemt het juridisch werkgeverschap op zich, de voorfinanciering van de lonen en premies en desgewenst het debiteurenrisico.

De voordelen van ‘payroll’ voor jouw uitzendbureau:

  • Jij kunt risicoloos ondernemen omdat Pay for People juridisch werkgever is.
  • Zorgeloos en met gemak ondernemen.
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als er even geen werk beschikbaar is.
  • 24/7 inzicht in managementrapportages.
  • Zelfontwikkelde en volledig geïntegreerde software.
  • Je betaalt alleen voor gewerkte uren.

Meer weten over een payrollovereenkomst

Contractvorm payroll

Als je flexkrachten inzet via een payrollovereenkomst, dan mag je ze exclusief ter beschikking stellen aan jouw organisatie. Uniek is ook dat jij als werkgever helemaal zelf je personeel mag werven, selecteren en aanstellen, zonder dat Pay for People hierbij een rol hoeft te vervullen. Zo houd je zelf grip op je personeelsbestand en kun je verder bouwen aan een goede band met je flexkrachten.

Play button

Payroll of uitzenden

Of je jouw flexkrachten in dienst kunt nemen via een uitzendovereenkomst of via een payrollovereenkomst hangt af van een aantal voorwaarden. We bespreken graag persoonlijk met je wat het beste past bij jouw specifieke situatie. Ben je op zoek naar maximale flexibiliteit? Dan lijkt de uitzendovereenkomst met de fasetelling van 4 jaar tijdelijke aanstellingen de ideale oplossing. Laat je flexkrachten echter exclusief voor jou werken, dan is er sprake van payroll. Je bent dan haast verplicht een payrollovereenkomst aan te bieden. De nuance tussen beide overeenkomsten leggen we je graag uit per geval.

Ik wil meer weten!

Geïnteresseerd in contractvorm payroll? Vul het onderstaande formulier in. Een van onze specialisten neemt snel contact met je op om de opties te bespreken.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Payroll uitzendbureau