Payroll Uitzendbureau

De backoffice is een essentieel onderdeel van uw uitzendbureau dat gewoon goed moet draaien. Denk hierbij aan de verwerking van urenbriefjes, loonbetalingen, facturatie, etc. Er is geen enkel bestaand uitzendbureau, klein of zeer groot, dat geen problemen kent of heeft gekend met de backoffice. Het uitzenden van personeel vraagt veel tijd, maar wanneer kiest u ervoor om het personeel van uw uitzendbureau op de payroll te zetten?

Of u uw flexkrachten via een uitzendovereenkomst of via een payrollovereenkomst in dienst kunt nemen hangt af van een aantal voorwaarden. We gaan graag in gesprek om uw specifiek situatie te bespreken. Bent u op zoek naar maximale flexibiliteit? Dan lijkt de uitzendovereenkomst met de fasetelling van 5,5 jaar tijdelijke aanstellingen ideaal. Wanneer u de flexkracht echter exclusief voor u laat werken, is er sprake van payroll. Hierdoor bent u haast verplicht een payrollovereenkomst aan te bieden. De nuance leggen we u graag per geval uit.

Payroll Uitzendbureau via Pay for People

Pay for People biedt elk uitzendbureau de mogelijkheid om de gehele backoffice aan ons uit te besteden. 24/7 kunt u gebruik maken van ons zelf ontwikkelde softwaresysteem Pay4me. Het plaatsen van de krachten van uw uitzendbureau bij ons op de payroll geeft u daarnaast de mogelijkheid om meer aandacht te besteden aan uw medewerkers en klanten.

Pay for People neemt het juridisch werkgeverschap op zich, de voorfinanciering van de lonen en premies en desgewenst het debiteurenrisico.

De voordelen van payroll uitzendbureau

  • U kunt risicoloos ondernemen, omdat Pay for People juridisch werkgever is.
  • U ervaart gemak.
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als u geen werk meer heeft.
  • 24/7 inzicht in managementrapportages.
  • Wij maken gebruik van zelfontwikkelde software.
  • U betaalt alleen voor gewerkte uren.

 

Wat kost payroll?

Bij Pay for People werken we met een omrekenfactor. Deze omrekenfactor is afhankelijk van het soort contract dat de uitzendkracht heeft, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de uitzendkracht. Op basis van uw specifieke wensen doen wij een voorstel op maat.

 

Benieuwd naar wat Pay for People voor u kan betekenen?

Benieuwd wat wij op het gebied van payroll voor uw uitzendbureau kunnen betekenen? Bel 010-2066260 of neem contact op met onze experts.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail