Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
nieuws-payforpeople-minder-werken.jpg

Payrolling

Gemak én goed werkgeverschap

Er zijn veel kanten van het ondernemerschap die eigenlijk meer tijd en aandacht vragen dan je beschikbaar hebt. Dit geldt voor de financiële en administratieve taken, maar ook voor het werkgeverschap. Goed werkgeverschap is complexer dan je denkt. Als je de payroll uitbesteedt aan Pay for People geef je niet alleen het juridisch werkgeverschap uit handen, maar kun je er zeker van zijn dat wij ook invulling geven aan het werkgeverschap. Want wij geloven: de basis van payrolling is goed werkgeverschap.  

 

Backoffice-partner van meer dan 500 intermediairs

Payrolling

Het uitbesteden van de payroll is een grote beslissing. Als je de beslissing om uit te besteden eenmaal genomen hebt, wil je er ook zeker van zijn dat je met de juiste partij in zee gaat. Nu het aantal payrollorganisaties zo enorm gegroeid is afgelopen jaren, wordt de keuze steeds moeilijker. Alle aanbieders bieden nagenoeg dezelfde dienstverlening en ook de prijzen verschillen niet heel veel. Dan is het belangrijk om goed te kijken naar de toegevoegde waarde van een payrollpartner.

Eén van de eerste van Nederland

Pay for People is al sinds 1998 actief op het gebied van payroll en is daarmee een van de eerste payrollorganisaties van Nederland. We durven ons dan ook gerust expert te noemen op het gebied van payrolling. We weten waarnaar klanten op zoek zijn, we denken met mee en zijn leveren maatwerk. Dit zijn ook onze kernwaarden: Pay for People maakt ondernemen, werken en leven gemakkelijk.

We hebben onze interne processen zo georganiseerd dat we echt de tijd hebben voor onze klanten en aandacht kunnen besteden aan jouw wensen en behoeften. Met volledig in eigen beheer ontwikkelde software is dat voor ons eenvoudig te realiseren. Eigen software stelt ons ook in staat om vooruitstrevend te zijn én blijven. En dit zijn nog maar een paar van de voordelen die wij bieden. Als ‘branche-oudste’ bieden we professionaliteit, expertise en gemak voor uitzendbureaus.

Wat kost payrolling?

Wij werken met een zogeheten omrekenfactor. Deze omrekenfactor is afhankelijk van het werk dat de werknemer doet, het soort contract dat de werknemer heeft en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico’s. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten en we maken graag een voorstel op maat.

Payroll of uitzenden

Uitzendovereenkomst

Verloon je flexkrachten op basis van een payrollovereenkomst, dan profiteer je van gemak en zorgeloos ondernemen. Je werft je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en je stuurt ze zelf aan. Pay for People neemt alle werkgeverstaken en -risico’s uit handen zodat jij je volledig kunt richten op een succesvolle samenwerking met jouw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Medewerkers werken niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 4 jaar). Bekijk onze video en binnen een minuut weet je hoe het werkt.

Lees meer over de uitzendovereenkomst
Wil je meer weten over payrolling?

Vraag het aan Matthijs !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010 206 62 63 Stuur mij een mail

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

  • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
  • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
  • Pay for People schenkt klanten meer tijd
  • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
  • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.