Payrolling

Het bedrijfsleven ziet steeds meer de toegevoegde waarde van specialisten op het gebied van Payrolling. Dit omdat het werkgeverschap met de jaren complexer wordt. De basis van payrolling is goed werkgeverschap.

Een belangrijke keuze voor u is dan ook het kiezen van de juiste payrollpartner. De afgelopen jaren zijn het aantal payrollorganisaties ook nog eens enorm gegroeid, waardoor deze keuze steeds moeilijker wordt. Pay for People maakt deze keuze graag makkelijk voor u.

Wij zijn expert op het gebied van payrolling. Het tevreden houden van klanten, meedenken met u als organisatie en servicegericht zijn. Dat zijn de waarden die centraal staan bij ons.

Onze interne processen zijn zo goed georganiseerd dat we meer tijd en aandacht hebben voor u. Daarnaast zorgt onze in eigen beheer ontwikkelde software ervoor dat we vooruitstrevend zijn. Dit zijn nog maar een aantal voordelen op een rij. Kiest u voor ons, dan krijgt u professionaliteit, expertise en, bovenal, gemak. Wij verzorgen de payrolling voor uitzendbureaus.

 

De kosten

Wij werken met een zogeheten omrekenfactor. Deze omrekenfactor is afhankelijk van het werk dat de werknemer doet, het soort contract dat de werknemer heeft en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico’s. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werkenemer. Heeft u specifieke wensen? Ook hier maken wij graag een passend voorstel voor u.

 

Meer informatie?

Als u flexkrachten verloont op basis van een payrollovereenkomst, profiteert u van gemak en ontzorging. U werft uw eigen medewerkers – die exclusief voor u werken – en u stuurt ze zelf aan; Pay for People neemt uw werkgeverstaken en -risico’s uit handen. En u? U werft uw eigen personeel, maakt zelf de werkafspraken en kunt uzelf daarna volledig richten op een succesvolle samenwerking met uw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet in iedere situatie de beste oplossing. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Hiermee werken medewerkers niet exclusief voor u, maar u kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar). Meer weten over verloning via de uitzendovereenkomst?

Ontvangt u graag meer informatie over onze payrolling dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen Karsten Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail