Logo Pay for People

Loonadministratie uitzendbureau

De loonadministratie is een essentieel onderdeel van je organisatie en moet gewoon goed draaien. De verwerking van urenbriefjes, loonbetalingen, facturatie, etc. moet goed en accuraat gebeuren. Neem van ons aan dat er geen enkel uitzendbureau is, klein of groot, dat geen problemen kent of heeft gekend met de backoffice. Het uitzenden van personeel vraagt nu eenmaal veel tijd en is een gedetailleerde klus. Maar wanneer is het juiste moment om het personeel van je uitzendbureau op de payroll te zetten?

Jouw loonadministratie uitbesteden

Elk uitzendbureau kan de gehele backoffice uitbesteden aan Pay for People. Je kunt dan 24/7 gebruikmaken van ons unieke, in eigen beheer ontwikkelde softwaresysteem Pay4me.

Als je als intermediair op de arbeidsmarkt je backoffice-werkzaamheden uitbesteedt aan Pay for People, nemen wij het juridisch werkgeverschap op ons, inclusief de voorfinanciering van de lonen en premies en eventueel het debiteurenrisico, én we nemen deze taken van je over:

  • contractbeheer met klanten en werknemers;
  • urenregistratie;
  • verloning;
  • facturatie;
  • debiteurenbeheer;
  • contacten met UWV en belastingdienst;
  • loonaangiften en loonbeslagen.

Online Flexplatform

Uitzendsoftware

Door jouw flexkrachten bij ons op de payroll te zetten, heb jij je handen vrij om je te richten op je core business: het werven en selecteren van uitzendkrachten. Maar niet alleen de administratie is tijdrovend. Veel intermediairs vinden het ook uitdagend om snel en veel veranderende wet- en regelgeving bij te houden. Ook hier zijn wij dé expert en zorgen we dat het inregelen van jouw medewerkers gebeurt volgens de laatste eisen.

Kortom, wij nemen je al het extra werk uit handen. En gewoon onder je eigen bedrijfsnaam en geheel in jouw eigen huisstijl. Onze uitzendsoftware is zo ingericht dat klanten en uitzendkrachten geen verschil zien.

Ik wil meer weten!

Wil je meer weten over loonadministratie? Vul onderstaand formulier in. Een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Home / Loonadministratie uitzendbureau