Loonadministratie uitzendbureau

De loonadministratie is een essentieel onderdeel van uw organisatie, dat gewoon goed moet draaien. Denk hierbij aan de verwerking van urenbriefjes, loonbetalingen, facturatie, etc. Er is geen enkel bestaand uitzendbureau, klein of groot, dat geen problemen kent of heeft gekend met de backoffice. Het uitzenden van personeel vraagt veel tijd, maar wanneer kiest u ervoor om het personeel van uw uitzendbureau op de payroll te zetten?

Loonadministratie van uw uitzendbureau uitbesteden

Pay for People biedt elk uitzendbureau de mogelijkheid om de gehele backoffice aan ons uit te besteden. 24/7 kunt u gebruik maken van ons zelf ontwikkelde softwaresysteem Pay4me. Wanneer u, als intermediair op de arbeidsmarkt, uw backoffice werkzaamheden uitbesteedt aan ons nemen wij het volgende van u over: contractbeheer met klanten en werknemers, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen. Wij nemen ook het juridisch werkgeverschap op zich, de voorfinanciering van de lonen en premies en desgewenst het debiteurenrisico.

Het plaatsen van de krachten van uw uitzendbureau bij ons op de payroll geeft u daarnaast de mogelijkheid u meer te richten op uw core business: het werven en selecteren van uitzendkrachten. Naast de administratieve taken zien veel intermediairs de steeds veranderende wet- en regelgeving als een groot heikel punt. Ook hier zijn wij dé expert in en zorgt ervoor dat het inregelen van uw medewerkers aan de laatste eisen voldoet.

Kortom, wij verzorgen het allemaal voor u. En gewoon onder uw eigen bedrijfsnaam en geheel in uw eigen huisstijl. Uw klanten en uitzendkrachten merken hierdoor geen verschil.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij op het gebied van backoffice voor uw uitzendbureau kunnen betekenen? Bel 010 – 2066260 of vraag direct een offerte aan voor een passend voorstel.

Voor meer informatie over het uitbesteden van onder andere loonadministratie voor uw uitzendbureau verwijzen wij u graag naar onze pagina speciaal voor uitzendbureaus.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Matthijs Pronk - Sales Manager
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail
Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail