Payroll Software: Pay4me

Bij payrolling is goede software van groot belang. Pay for People werkt met 100% in eigen beheer ontwikkelde payroll software: Pay4me. Onder andere contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer en loonaangifte zijn volledig in ons systeem geïntegreerd. Pay4me is een betrouwbaar en eenvoudig systeem waar u 24/7 toegang en inzicht heeft in al uw backoffice zaken.

Voordelen van onze payroll software

Het belangrijkste voordeel van het uitbesteden van uw backoffice is natuurlijk dat u zich kan focussen op uw core business. Maar nu vraagt u zich misschien af wat Pay4me payroll software voor u kan doen. Daarom een aantal voordelen op een rij:

Snel en eenvoudig nieuwe werknemers, opdrachtgevers en zzp/freelancers invoeren.

  • Makkelijk uren accorderen en registreren.
  • Inlenersbeloning wordt automatisch toegepast.
  • Alle management rapportages, facturen en loonstroken in één overzicht.
  • Samenwerkingsovereenkomsten en plaatsing bevestigingen genereren.
  • Gegevens van uw werknemers, opdrachtgevers en zzp/freelancers inzichtelijk.
  • De online payroll software is 24/7 beschikbaar en geheel gepersonaliseerd.

 

Geheel gepersonaliseerd

Naast dat al uw backoffice zaken inzichtelijk en toegankelijk zijn krijgen uw gegevens, zoals loonstroken en arbeidsovereenkomsten, uw eigen ‘personal touch’. Al uw gegevens en de gehele backoffice omgeving Pay4me zijn in uw huisstijl inclusief uw bedrijfsnaam en logo. Uw werknemers merken geen verschil want zelfs het webadres van de online payroll software is beschikbaar op ‘uwbedrijfsnaam.backoffice.nl’.

 

Klanten die u voor gingen

“Pay4me is een zeer compleet en makkelijk werkend online platform en geeft ons als intermediair direct inzicht in alle processen. Daarnaast is Pay4me ook inzichtelijk voor onze medewerker en klanten!”

Peter Krijgsveld – directeur PeMa Personeelsdiensten Almelo

 

Gebruiksvriendelijk digitaal portaal

Ons digitale portaal Pay4me maakt het voor u als intermediair extra makkelijk. U heeft er 24/7 een volledig online inzicht in uw (flexibele) personeelsbestand: van contracten en gewerkte uren tot loonstroken en facturen. Loonberekeningen voert u in Pay4me eenvoudig zelf uit. Sinds de invoering van de WAB heeft elke werknemer vanaf de eerste werkdag recht op een transitievergoeding. Onze  automatische indicator transitievergoeding toont de actuele hoogte van dit bedrag. Uw flexkrachten krijgen een eigen Pay4me-account waarin ze hun gewerkte uren goedkeuren, loonstroken kunnen bekijken en persoonlijke wijzigingen kunnen doorvoeren.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail