Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
inlogscherm_4

Payroll software

Geïntegreerde software: Pay4me

Goede, geïntegreerde software is essentieel bij payrolling. Daarom werkt Pay for People met 100% in eigen beheer ontwikkelde software: Pay4me. Wij hebben contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer en loonaangifte volledig in ons systeem geïntegreerd. Daarbij is Pay4me betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik. Met 24/7 toegang heb je altijd inzicht in al je backoffice-zaken.

Payroll software in digitaal portaal

Met ons digitale portaal, maken we het jou als intermediair extra gemakkelijk. In Pay4me heb je 24/7 volledig online inzicht in jouw (flexibele) personeelsbestand: van contracten en gewerkte uren tot loonstroken en facturen. Ook loonberekeningen voer je in Pay4me eenvoudig zelf uit. Sinds de invoering van de WAB heeft elke werknemer vanaf de eerste werkdag recht op een transitievergoeding. Met onze automatische indicator transitievergoeding ben je altijd op de hoogte van het actuele bedrag. En ook jouw flexkrachten krijgen een eigen Pay4me-account waarmee zij eenvoudig hun gewerkte uren goedkeuren, loonstroken bekijken en persoonlijke wijzigingen doorvoeren.

Pay4me

Voordelen van onze payroll software

Het belangrijkste voordeel van het uitbesteden van de backoffice is natuurlijk dat jij je kunt focussen op je core business. Maar wat is de meerwaarde van Pay4me payroll software? Dit zijn de grote voordelen van Pay4me:

 • Eenvoudig uren accorderen en registreren.
 • Automatische toepassingen van inlenersbeloning.
 • Alle managementrapportages, facturen en loonstroken in één overzicht.
 • Generen van samenwerkingsovereenkomsten en plaatsingsbevestigingen.
 • 24/7 toegang en volledig gepersonaliseerd.

 

Volledig gepersonaliseerd

Naast een toegankelijk en inzichtelijk overzicht van de backoffice, heeft alles jouw huisstijl. Loonstroken en arbeidsovereenkomsten, evenals de gehele backoffice-omgeving in Pay4me, is voorzien van jouw huisstijl, bedrijfsnaam en logo. Jouw werknemers merken absoluut geen verschil, want zelfs het internetadres van het online portaal bestaat uit ‘jouwbedrijfsnaam.backoffice.nl’.

Adviesgesprek of demo?

Vraag het aan Reijer!

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts, We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 0102066260 Stuur mij een mail

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

 • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
 • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
 • Pay for People schenkt klanten meer tijd
 • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
 • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.