Logo Pay for People
Wat verstaan we onder loonadministratie?

Loonadministratie

Met loonadministratie bedoelen we alle aspecten die betrekking hebben op de rechtvaardiging, de berekening, de verdeling en de betaling van lonen. Tot de loonadministratie rekenen we onder meer loonstroken, loonaangiften en jaaropgaven. Loonadministratie is een onmisbaar onderdeel van iedere organisatie, ook die van jou. De loonadministratie is vooral ook een tijdrovende klus.

Loonadministratie

Als ondernemer ben je wekelijks bezig met de loonadministratie. Werknemers moeten immers verloond worden en klanten moeten gefactureerd worden. En dan natuurlijk nog betalingen verrichten, loonstroken versturen en loonbeslagen verwerken. Hoeveel tijd zou het je schelen als je dit niet allemaal zelf hoefde te doen? Als je zou kunnen ondernemen zonder zorgen om de loonadministratie?

Het kan: Pay for People neemt de loonadministratie graag van je over zodat jij je handen vrij hebt voor je core business. Pay for People ontwikkelt met je mee.

Loonadministratie uitbesteden

Pay for People doet meer dan alleen de loonadministratie. Kies je voor ons, dan zorgen wij voor het contractbeheer met klanten en werknemers, verloningen, facturatie, het juridisch werkgeverschap en het debiteurenbeheer. Ook onderhouden we alle contacten met het UWV en de Belastingdienst. Een zieke werknemer? Wij zijn het aanspreekpunt voor de werknemer en het UWV.

Wij doen het allemaal in jouw huisstijl en onder jouw bedrijfsnaam. Klanten en uitzendkrachten merken geen verschil.
Gun jezelf de voordelen van payroll via Pay for People en ervaar het gemak van onze 100% zelf ontwikkelde software: Pay4me.

Meer weten over loonadministratie?

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Loonadministratie