Wat is Loonadministratie?

Loonadministratie zijn alle aspecten die betrekking hebben op de rechtvaardiging, de berekening, de verdeling en de betaling van lonen. Tot de loonadministratie behoren onder andere loonstroken, loonaangiften en jaaropgaven. Loonadministratie is een onmisbaar onderdeel van uw organisatie, wat tevens ook veel tijd kan vergen.

U zult er wekelijks mee bezig zijn. Werknemers moeten verloond worden en klanten moet u factureren. U moet betalingen verrichten, de loonstroken niet vergeten te versturen en loonbeslagen verwerken. Stelt u zichzelf eens voor dat u deze zaken zelf niet hoeft te doen?

De oplossing: loonadministratie uitbesteden

Dat moet interessant klinken: ondernemen zonder loonadministratie? Pay for People neemt de loonadministratie graag van u over! Geen administratieve of financiële rompslomp meer en volledig uw focus op het ondernemen.

En Pay for People biedt meer. Kiest u voor ons, dan zorgen wij voor het contractbeheer met klanten en werknemers, verloningen, facturatie, het juridisch werkgeverschap en het debiteurenbeheer. Daarnaast onderhouden we alle contacten met het UWV en de Belastingdienst.

Heeft u een zieke werknemer? Dan zijn wij het aanspreekpunt voor uw werknemer en het UWV.

Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen en dat allemaal onder vermelding van uw bedrijfsnaam en in uw eigen huisstijl. Uw klanten en uitzendkrachten merken geen verschil. Kortom, ontdek de voordelen van payroll met onze 100% zelf ontwikkelde software: Pay4me.

“Pay4me is een zeer compleet en makkelijk werkend online platform en geeft ons als intermediair direct inzicht in alle processen. Daarnaast is Pay4me ook inzichtelijk voor onze medewerker en klanten!”

Peter Krijgsveld – directeur PeMa Personeelsdiensten Almelo

 

Demo: neem een kijkje in Pay4me

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en vindt u het een prettig idee om eerst kennis te maken met onze payroll software? Onze sales managers komen graag bij u langs voor een demo en verdere toelichting over onze dienstverlening. Zo ziet en ervaart u zelf het gemak en de gebruiksvriendelijkheid.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact op met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail