Weer gastheer door payrolling uit te besteden

Als duizendpoot bent u in uw horecabedrijf druk met het contact met klanten, het samenstellen van menu’s en moet u daarnaast ook nog personeel werven. U bent veel liever gastheer en wilt uzelf niet bezighouden met de loonadministratie en het berekenen hoeveel vakantiedagen u kok nog heeft.

Als u gaat payrollen via Pay for People blijft uw focus op uw rol als gastheer of gastvrouw voor uw klanten. En de personeelsadministratie wordt perfect voor u geregeld.

Payroll en uw horecabedrijf, een goede combinatie

Payroll wordt in de horeca veel toegepast. Dit komt omdat er in de horeca meer dan gemiddeld op flexibele basis wordt gewerkt. Regelmatig gaan er medewerkers in en uit dienst wat betekent dat oproepcontracten snel over kunnen gaan in vaste contracten en dat het gewerkt aantal uren, het salaris, elke periode weer anders is. Er vanuit gaande dat u als horeca-ondernemer meer van het gastheerschap houdt dan van administratie, nemen wij graag alle administratieve handelingen voor u uit handen. Risico’s op onderbetaling, illegaliteit, controles van de arbeidsinspectie zijn zo allemaal verleden tijd!

Voordelig

De horeca-cao is een dure cao. De verplichte bijdrage aan branchefondsen en een stevige pensioenregeling verhogen uw kosten flink. Sinds dit jaar dienen ook flexibele medewerkers, payroll– of uitzendkrachten, direct beloond te worden volgens de geldende cao. Door de personeelsadministratie van uw horecabedrijf uit te besteden aan Pay for People weet u zeker dat de juiste beloning wordt toegepast, dat u niet teveel betaalt en er worden kosten bespaard door tijdig te anticiperen op aflopende contracten. Ook doorbetaling bij ziekte hoort bij onze rol en komt dus niet voor uw rekening.

Online applicatie Pay4me.nl

Kenmerkend voor de werkwijze van Pay for People is onze hoge mate van automatisering, gecombineerd met veel persoonlijk contact. Alle administratie kunt u bijvoorbeeld zelf via onze online applicatie pay4me.nl doen. Hierdoor zijn contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, en loonaangifte in ons systeem volledig geïntegreerd. U ontvangt uw managementrapportages, loonstroken en pro forma-berekeningen dan ook in een handig overzicht. U hoeft alleen maar in te loggen op ‘Pay4me’ en u heeft direct en realtime toegang tot al uw gegevens. Het aanmelden van een nieuwe medewerker doet u in 5 minuten. Wanneer wij alle documenten gecontroleerd hebben kunt u direct uren inboeken en kan uw medewerker dus direct aan de slag. Uw medewerkers leveren heel eenvoudig via onze app uren aan. Er is zelfs een koppeling met een eigen ‘kloksysteem’ mogelijk.

Uw voordelen nog eens samengevat

  • Personeelsadministratie in één overzichtelijk portaal.
  • Juiste en stipte verloning volgens horeca cao.
  • Direct en realtime toegang tot onze webapplicatie.
  • Administratieve ontzorging, eenvoudige urenportaal via onze app.
  • Vast aanspreekpunt voor uzelf en uw medewerkers.
  • Goed werkgeverschap.

Wat mag u verwachten?

Op basis van uw specifieke situatie en wensen adviseren wij over werkwijze en contractvormen. Gecombineerd met de verwachtingen en afspraken over voorfinanciering, betalingstermijn en debiteurenrisico doen wij een voorstel op maat.

 

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Matthijs Pronk - Sales Manager
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06-29476835 Stuur een e-mail
Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 010-3132856 Stuur een e-mail