Payroll detachering

Wilt u zich meer richten op uw core business: het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt? Pay for People is de specialist in payroll voor uw detacheringsbureau. Wij verzorgen voor u de gehele backoffice waardoor u zich als ondernemer volledig kunt focussen op wat voor u belangrijk is. Door onze jarenlange ervaring en expertise in payroll detachering verzorgen wij op dit moment voor vele detacheringsbureaus de payroll en administratie.

Payroll detachering

Payroll en detachering worden vaak met elkaar verward. Bij detacheren heeft de werknemer vaak een projectovereenkomst of contract voor bepaalde tijd binnen het reguliere arbeidsrecht. Wij bieden u mogelijkheden om hier veel flexibeler mee om te gaan. Uw werknemer kunt u gewoon betalen op basis van een vast maandsalaris waarbij u richting de klant factureert op basis van gewerkte uren. Wij maken dit alles mogelijk binnen de zelf ontwikkelde webapplicatie Pay4me. Zo heeft u niet onnodig veel losse administratie zoals verloning, facturatie, betalingen en managementrapportages. Naast het overnemen van uw administratie worden wij de juridisch werkgever wat betekent dat het arbeidsrechtelijk risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid voor u als detacheerder vervalt.

Payroll bij Pay for People

Payrolling wordt vaak gefactureerd met een omrekenfactor. Ook als u voor Pay for People kiest, betaalt u volgens een omrekenfactor. Als u flexkrachten verloont op basis van een payrollovereenkomst, profiteert u van gemak en ontzorging. U werft uw eigen medewerkers – die exclusief voor u werken – en u stuurt ze zelf aan; Pay for People neemt uw werkgeverstaken en -risico’s uit handen. En u? U werft uw eigen personeel, maakt zelf de werkafspraken en kunt uzelf daarna volledig richten op een succesvolle samenwerking met uw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet in iedere situatie de beste oplossing. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Hiermee werken medewerkers niet exclusief voor u, maar u kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar). Meer weten over verloning via de uitzendovereenkomst?

Payroll en detacheren was nog nooit zo gemakkelijk!

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail