Payroll detachering - Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20180509-PAYFORPEOPLE-857

Payroll detachering

Je wilt je meer richten op je core business: het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Pay for People begrijpt dit als geen ander. Als specialist in payroll verzorgen we de gehele backoffice voor jouw detacheringsbureau zodat jij je als ondernemer volledig kunt focussen op wat voor jou belangrijk is. Met onze jarenlange ervaring en expertise in payroll-detachering, hebben vele detacheringsbureaus hun payroll en administratie inmiddels aan ons toevertrouwd. En jij?

Payroll en detachering – de verschillen

Payroll en detachering worden vaak met elkaar verward. Bij detacheren heeft de werknemer doorgaans een projectovereenkomst of contract voor bepaalde tijd binnen het reguliere arbeidsrecht. Wij bieden je mogelijkheden om hier flexibeler mee om te gaan. Je kunt je werknemer gewoon betalen op basis van een vast maandsalaris waarbij je de klant factureert voor de gewerkte uren. Onze zelfontwikkelde webapplicatie Pay4me biedt hiertoe verschillende mogelijkheden en voorkomt onnodig veel losse administratie, zoals verloning, facturatie, betalingen en managementrapportages. Daarbij nemen we niet alleen de administratie over, maar worden wij ook de juridisch werkgever. Dit betekent dat wij het arbeidsrechtelijk risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid voor onze rekening nemen. Een verantwoordelijkheid en hele zorg voor minder voor jou als detacheerder.

Payroll- of uitzendovereenkomst

Pay for People

Payrolling wordt vaak berekend met een omrekenfactor. Ook bij ons betaal je volgens een omrekenfactor. Verloon je flexkrachten op basis van een payrollovereenkomst, dan profiteer je van gemak en ontzorging. Je werft zelf je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en je stuurt ze zelf aan. Pay for People neemt alle werkgeverstaken en -risico’s uit handen. En jij? Jij werft je eigen personeel, maakt zelf de werkafspraken en kunt vervolgens al je tijd en energie investeren in de samenwerking met je flexkracht(en).

Let op: werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kun je bij Pay for People ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Je flexkrachten werken dan niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar). Meer weten over verloning via de uitzendovereenkomst?

Payroll en detacheren; Pay for People maakt het gemakkelijk!

Vragen over payroll detacheren?

Vraag het aan Annemieke !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar Stuur mij een mail