Logo Pay for People

Payroll detachering

Je wilt je meer richten op je core business: het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Pay for People begrijpt dit als geen ander. Als specialist in payroll verzorgen we de gehele backoffice voor jouw detacheringsbureau zodat jij je als ondernemer volledig kunt focussen op wat voor jou belangrijk is. Met onze jarenlange ervaring en expertise in payroll-detachering, hebben vele detacheringsbureaus hun payroll en administratie inmiddels aan ons toevertrouwd. En jij?

Payroll en detachering

De verschillen

Payroll en detachering worden vaak met elkaar verward. Bij detacheren heeft de werknemer doorgaans een projectovereenkomst of contract voor bepaalde tijd binnen het reguliere arbeidsrecht. Wij bieden je mogelijkheden om hier flexibeler mee om te gaan. Je kunt je werknemer gewoon betalen op basis van een vast maandsalaris waarbij je de klant factureert voor de gewerkte uren. Onze zelfontwikkelde webapplicatie Pay4me biedt hiertoe verschillende mogelijkheden en voorkomt onnodig veel losse administratie, zoals verloning, facturatie, betalingen en managementrapportages. Daarbij nemen we niet alleen de administratie over, maar worden wij ook de juridisch werkgever. Dit betekent dat wij het arbeidsrechtelijk risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid voor onze rekening nemen. Een verantwoordelijkheid en hele zorg voor minder voor jou als detacheerder.

Payroll of Uitzendovereenkomst

Pay for People

Payrolling wordt vaak berekend met een omrekenfactor. Ook bij ons betaal je volgens een omrekenfactor. Verloon je flexkrachten op basis van een payrollovereenkomst, dan profiteer je van gemak en ontzorging. Je werft zelf je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en je stuurt ze zelf aan. Pay for People neemt alle werkgeverstaken en -risico’s uit handen. En jij? Jij werft je eigen personeel, maakt zelf de werkafspraken en kunt vervolgens al je tijd en energie investeren in de samenwerking met je flexkracht(en).

Let op: werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kun je bij Pay for People ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Je flexkrachten werken dan niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 4 jaar). Meer weten over verloning via de uitzendovereenkomst?

Payroll en detacheren; Pay for People maakt het gemakkelijk!

Meer weten?

Ik wil meer weten over het verschil tussen de contractvormen payroll en detacheren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Payroll detachering