Zorgeloos op vakantie met Pay for People!

Heeft u uw vakantie al gepland? Leuk! Wat minder leuk is, is de stress op de werkvloer die al snel in de vakantieperiode ontstaat. De facturatie naar uw opdrachtgevers moet nog gedaan worden. Ook de loonaangiften en loonbeslagen staan nog op de to do lijst. Het liefst handelt u dit zelf af, maar door drukte moet u dit bij uw collega’s neerleggen.

Stelt u zich eens voor dat u geen zorgen meer heeft over administratieve, financiële en juridische zaken. Zorgeloos op vakantie gaan kan met Pay for People. Zonder stress en zonder extra werkdruk bij uw collega’s. Klinkt dit als muziek in de oren? Wij nemen uw backoffice over.

Hoe werkt het precies?

De backoffice is een belangrijk onderdeel van uw uitzendbureau. Niet alleen in de zomer, maar het gehele jaar door. Denk aan de verwerking van urenbriefjes, verloning, facturatie, debiteurenbeheer en ziekteverzuim. Dit neemt veel tijd in beslag en is iets dat gewoon moet draaien.

Wanneer u uw backoffice werkzaamheden uitbesteedt aan Pay for People nemen wij het volgende van u over: contractbeheer met klanten en werknemers, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en Belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen. Pay for People neemt het juridisch werkgeverschap op zich. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw administratie, bespaart u een hoop tijd en kunt u uzelf volledig richten op wat u echt leuk vindt: het vinden van de perfecte match. En zo zijn er nog veel meer voordelen.

Volledig overzicht met online applicatie Pay4me

Als enige in Nederland werkt Pay for People met een 100% in eigen beheer ontwikkelde software: Pay4me. Deze online applicatie is er niet alleen voor u, maar ook voor al uw uitzendkrachten. Met Pay4me is alles inzichtelijk. Contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer en loonaangifte zijn volledig geïntegreerd. U ontvangt uw managementrapportages, loonstroken en proforma berekeningen in een handig overzicht. U hoeft alleen maar in te loggen op Pay4me en u heeft direct toegang tot al uw gegevens.

Meer weten?

Een zomer zonder stress klinkt goed, toch? Wat dacht u van het hele jaar door geen stress rondom backoffice zaken? Neem nog voordat u op vakantie gaat contact met ons op via 010 – 2066260. Onze sales managers staan u graag te woord en komen gerust bij u langs. Op basis van uw specifieke wensen, doen wij een voorstel op maat.

U uw welverdiende vakantie. Wij uw backoffice.

Contactformulier

Liever direct contact? Bel dan naar 010-225 04 88.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.