Academy for Flex: online leeromgeving

Academy for Flex

Pay for People Group staat voor serieus werkgeverschap en introduceert daarom dé online leeromgeving voor flexkrachten: Academy for Flex. Flexkrachten die via Pay for People Group werkzaam zijn, krijgen zo de mogelijkheid om zich blijvend (persoonlijk) te ontwikkelen en hun employability op de arbeidsmarkt te vergroten.

Online leeromgeving: Stimuleren van scholing en ontwikkeling

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Mensen wisselen vaker van baan en tegelijkertijd stellen werkgevers steeds hogere eisen aan medewerkers. Zelfregie en aanpassingsvermogen van de medewerker worden hierdoor steeds belangrijker. Flexkrachten merken dan ook dat scholing hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot, zeker op het gebied van soft skills. Onderzoek in opdracht van STOOF (mei 2017) bevestigt dit en laat ook zien dat uitzendbureaus, en daarmee ook werkgevers, vaak nog worstelen met de inhoud en invulling van deze ‘zachte vaardigheden’. Pay for People Group wil flexkrachten en werkgevers hierin faciliteren door learning en education aan te bieden. Als dienstverlener, die staat voor serieus werkgeverschap en met een klantenkring van diverse intermediairs, freelancers, zzp’ers, mkb-, horeca- en grootbedrijven, noemt Pay for People Group de investering in flexkrachten als voornaamste reden om Academy for Flex te lanceren.

 

Academy for Flex – online leerplatform voor flexkrachten

Academy for Flex is een online leerplatform en biedt flexkrachten, die via Pay for People Group werkzaam zijn, de mogelijkheid om zich (persoonlijk) te ontwikkelen. Via Academy for Flex kunnen zij opleidingen volgen van gecertificeerde aanbieders en onbeperkt gratis online trainingen, interessante TED talks en learning bites volgen. Academy for Flex is volledig geïntegreerd in Pay4me, het (software)platform van Pay for People Group. Met als groot voordeel dat alle informatie, van gewerkte uren tot gevolgde opleidingen, te vinden is in één platform. Door deze toevoeging beweegt Pay4me een stap naar een online HR tool, waarmee zij haar klanten nog beter kunnen ondersteunen.

Cursusaanbod Academy for Flex

Het aanbod aan trainingen is enorm én zeer gevarieerd. Er zijn zelfs Engelse e-learnings beschikbaar. Vind trainingen in verschillende categorieën en kies de training die bij je past. Ontdek op deze manier meer over jezelf en je talenten! Met Academy for Flex zijn er talloze mogelijkheden en stimuleren wij jouw persoonlijke ontwikkeling en scholing.

Behoefte aan laagdrempelige scholingsmogelijkheden

Rogier van der Voort, bestuurslid van Pay for People Group, over Academy for Flex: “Klanten hebben ons al vaker laten weten behoefte te hebben aan laagdrempelige scholing- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kwamen we ook op het idee van Academy for Flex. Door te investeren in educatie en betrokkenheid, blijft de continuïteit en groei van organisaties gewaarborgd en de arbeidsproductiviteit hoger.” Van der Voort hoopt en verwacht samen met de organisatie dat er veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. “Flexkrachten kunnen zich op deze manier verder ontwikkelen. Bijkomend hopen we dat Academy for Flex intermediairs ondersteunt om mensen die moeilijker te plaatsen zijn, meer kans te geven op de arbeidsmarkt.”

Wilt u meer informatie over het online opleidingsplatform? Bezoek de website van Academy for Flex of neem contact op met onze experts.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Tim Staps - Content Marketeer
Tim Staps (online) content marketeer
Bel 010 313 2884 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail
Stefanie de Ruiter - HR adviseur
Stefanie de Ruiter HR adviseur
Bel 010-3132827 Stuur een e-mail