Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
Academy-for-Flex-1024x683

Academy for flex

Online opleidingsplatform voor flexkrachten

Wist je dat ruim 50% van alle werkzame mensen in Nedeland ‘leren’ belangrijk vindt? Maar wist je ook dat slechts 20% van de werknemers ook echt in actie komt om te leren? Als een werkgever een werknemer stimuleert om zichzelf te ontwikkelen, dan komt meer dan 90% ook echt in actie.

DIRECT CONTACT OPNEMEN
Stimuleer scholing en ontwikkeling van flexkrachten

Online leeromgeving 

Mensen wisselen steeds vaker van baan en werkgevers stellen vaker hoge eisen aan hun medewerkers. Vooral van flexkrachten vraagt dit om een groot aanpassingsvermogen Zij zullen er voor moeten zorgen dat hun kennis en vaardigheden up to date blijven om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Flexwerkers doen er verstandig aan (blijvend) te investeren in scholing, zoals in de ontwikkeling van hun soft skills. Pay for People ondersteunt uitzendkrachten en werkgevers hierbij met de Academy for Flex. Een online leeromgeving voor elke flexkracht die werkzaam is via Pay for People (of een van de andere Brisker-labels).

Online leerplatform met opleidingen en learning bites

Academy for Flex is een online leerplatform voor flexkrachten die werkzaam zijn via Pay for People. Zo kunnen alle uitzendkrachten zich verder ontwikkelen door opleidingen te volgen van gecertificeerde aanbieders. Zij hebben onbeperkt gratis toegang tot online trainingen, interessante TED Talks en ‘learning bites’.

Academy for Flex is volledig geïntegreerd in Pay4me, het online platform van Pay for People. Met als groot voordeel dat alle informatie, van gewerkte uren tot gevolgde opleidingen, te vinden is in één digitale omgeving. Zo wordt Pay4me meer en meer een online HR tool.

Ontdek: Opleidingen, cursussen en trainingen voor flexkrachten

Cursusaanbod

Het opleidingsaanbod in Academy for Flex is enorm én gevarieerd, en biedt zelfs Engelstalige cursussen en opleidingen. Flexkrachten vinden eenvoudig passende trainingen en zo meer ontdekken over zichzelf en hun talenten. Een aantal voorbeelden van trainingen die te vinden zijn in Academy for Flex:

 • Theorie heftruck
 • HACCP
 • Lean Management – Green Belt
 • VCA Basis
 • VCA Vol

Wil je meer informatie over het online opleidingsplatform? Neem contact op met onze experts.

Online leerplatform met opleidingen en learning bites

Academy for Flex bevat voor elke flexkracht een actueel aanbod van 350 online trainingen, 500 micro-learnings en speciale leerlijnen

Online trainingen en micro-learnings om algemene kennis en vaardigheden te vergroten.

Om branche specifieke kennis en vaardigheden te vergroten, voor o.a. Bouw, Industrie, en horeca.

Special op maat gemaakte leerlijnen met online trainingen, micro-learnings en opdrachten.

Hoe kunnen we je helpen

Vraag het aan Michiel!

Wil je meer weten over Academy for Flex en hoe jij en je werknemers ermee kunnen werken, neem dan contact op met Michiel.

Bel naar 0102066260 Stuur mij een mail
Meer weten over online trainingen voor flexkrachten

Neem contact op

Hebben jouw werknemers binnenkort, net als tienduizenden anderen, ook toegang tot de online trainingen, micro-learnings en opleidingen van opleidingsplatform Academy for Flex? Wil je meer weten over Academy for Flex en hoe jij en je werknemers ermee kunnen werken? Vraag het onze experts en vul het formulier in.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

 • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
 • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
 • Pay for People schenkt klanten meer tijd
 • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
 • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.