Up to Flex-bijeenkomsten ook in 2017 weer druk bezocht

De allereerste Up to Flex is alweer drie jaar geleden. Maar net zoals een APK-keuring voor uw auto jaarlijks terugkomt, blijft Up to Flex dit ook doen. Wat begon in 2014 met een handjevol klanten, is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 60 deelnemers per locatie. Een plek voor Up to Flex is nu in no time vergeven. Dit jaar ook voor het eerst in samenwerking met Smart Services.

Unieke locatieUp to Flex

Voor iedere Up to Flex wordt er gezocht naar een unieke locatie in het land. Van noord tot zuid en van oost tot west, Up to Flex komt overal. Dit jaar was het de beurt aan Kerkdriel (Brandend Zand) en Vinkeveen (Villa Lokeend). Twee prachtige locaties gelegen aan het water. Een korte sfeerimpressie van de bijeenkomst in Vinkeveen.

Na de eerste kop koffie en gesprekken, begon het programma in de zaal van het authentieke Villa Lokeend. In het programma waren drie sprekers aan het woord, ieder met interessante onderwerpen. Gastspreker Maarten Tanja trapte het programma af en gaf deelnemers van Up to Flex een uitgebreide update over wet- en regelgeving. Gastspreker Quint Dozel gaf uitleg over duurzame inzetbaarheid en hoe dit toegang biedt tot talent. Timo Rijsdijk van Pay for People sloot het programma af met de pre-lancering van het nieuwe opleidingsplatform voor flexkrachten, Academy for Flex.

Rondvaart met uitzicht

Het gespannen luisteren tijdens de presentaties, zorgde voor een goede eetlust. Het was tijd voor een ontspannend drankje en heerlijke hapjes. Na de presentaties verschoven we van land naar water. Tijdens een rondvaart over de prachtige Vinkeveense Plassen werden er heerlijke kleine hapjes geserveerd. De deelnemers praatten nog lang en intensief na met elkaar en met de specialisten van Pay for People en Smart Services.

Op de hoogte blijven?

Als kennispartner houdt Pay for People u graag op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen in de flexbranche. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of houd onze social media-kanalen en website in de gaten om op de hoogte te blijven van de komende Up to Flex bijeenkomsten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie