Payroll organisatie

Bent u op zoek naar een payroll organisatie? Dan bent u bij Pay for People aan het juiste adres. Uw payroll uitbesteden aan Pay for People, zodat u tijd, gemak en geld bespaart. U kunt uw werknemers op de payroll van Pay for People laten zetten. Wij nemen voor u het juridisch werkgeverschap over wat betekent dat u geen omkijken meer heeft naar alle juridische en administratieve rompslomp.

Voordelen payroll organisatie

Wat zijn voor u de voordelen om samen te werken met een payroll organisatie? De grootste voordelen op een rij:

  • Het biedt u en uw personeel meer flexibiliteit.
  • U ervaart gemak.
  • Risicoloos ondernemen omdat wij de juridisch werkgever worden.
  • Realtime inzicht in managementrapportages, wij maken gebruik van een zelfontwikkelde software.
  • U betaalt alleen voor gewerkte uren.
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als u geen werk meer heeft.
  • Slechts één kostenpost voor (ingeleend) personeel.

Bent u al overtuigd om samen te gaan werken met een payroll organisatie?

 

Kosten van een payroll organisatie

Payroll organisaties werken met een omrekenfactor. De omrekenfactor waar Pay for People mee werkt is afhankelijk van het soort contract, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Voor elke organisatie kijken we naar de specifieke wensen en doen we graag een voorstel op maat.

Als u flexkrachten verloont op basis van een payrollovereenkomst, profiteert u van gemak en ontzorging. U werft uw eigen medewerkers – die exclusief voor u werken – en u stuurt ze zelf aan; Pay for People neemt uw werkgeverstaken en -risico’s uit handen. En u? U werft uw eigen personeel, maakt zelf de werkafspraken en kunt uzelf daarna volledig richten op een succesvolle samenwerking met uw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet in iedere situatie de beste oplossing. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Hiermee werken medewerkers niet exclusief voor u, maar u kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar). Meer weten over verloning via de uitzendovereenkomst?

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen Karsten Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail