Payroll organisatie - Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20180509-PAYFORPEOPLE-835-nieuw

Payroll organisatie

De organisatie van zorgeloos ondernemerschap

Zoek je een payroll-organisatie die met je meedenkt, zodat je geld en tijd bespaart? Pay for People is er voor jou! Wij zorgen dat ondernemen, werken en leven gemakkelijker wordt. Je zet jouw werknemers bij ons op de payroll en wij nemen het juridisch werkgeverschap van je over. Oftewel, de payroll uitbesteden aan Pay for People betekent dat jij geen omkijken meer hebt naar alle juridische en administratieve zaken die horen bij het ondernemerschap.

 

5 voordelen van een payroll-organisatie

Dit zijn de 5 grote voordelen van samenwerken met een payroll-organisatie:

  • Meer flexibiliteit voor jou én jouw medewerkers en klanten.
  • Het gemak van zorgeloos ondernemen.
  • Risicoloos ondernemen omdat wij juridisch werkgever zijn en dus verantwoordelijk.
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als er even geen werk beschikbaar is.
  • Slechts één kostenpost voor (ingeleend) personeel.

Klinkt goed, toch?

WAB: nieuwe definitie payroll

Uitzenden of payroll

Verloon je flexkrachten via een payrollovereenkomst, dan profiteer je van gemak en zorgeloos ondernemen. Je werft je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en je stuurt hen zelf aan. Pay for People neemt de werkgeverstaken en -risico’s van je over zodat jij je volledig kunt richten op een succesvolle samenwerking met jouw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Medewerkers werken niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar).

Wat zijn de kosten voor een payroll-organisatie?

Payroll-organisaties werken met een omrekenfactor. De omrekenfactor waarmee Pay for People werkt is afhankelijk van het soort contract, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en het debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Voor elke organisatie kijken we naar de specifieke wensen en doen we graag een voorstel op maat.

Wat kunnen we betekenen voor je?

Vraag het aan Matthijs !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het een mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010-2066260 Stuur mij een mail