Loonadministratie uitbesteden

Uw loonadministratie uitbesteden bij Pay for People kan uw personeel en uzelf meer flexibiliteit bieden. U kunt uw werknemers op de payroll van Pay for People laten zetten. Maar wanneer kiest u ervoor om de loonadministratie uit te besteden? En wat zijn de voordelen om de payroll via Pay for People te laten lopen?

Het woord ‘payroll‘ wordt verschillend geïnterpreteerd. Wij bedoelen met payroll: de dienstverlening waarbij de payroll organisatie ook het werkgeverschap overneemt van haar klanten, niet alleen de loonadministratie en/of salarisadministratie.

Payroll betekent gemak

Wanneer u er voor kiest de payroll uit te besteden neemt Pay for People uw medewerkers in dienst. Dit betekent dat wij alle juridische verantwoordelijkheid op ons nemen, zoals doorbetaling bij ziekte, het sparen van vakantiedagen en vakantiegeld en het verstrekken van loonstroken. Omdat wij uw loonadministratie perfect op orde houden kunt u zich volop richten op uw organisatie. Zo bespaart u tijd en energie en doet iedereen waar hij goed in is.

 

Wie kan er payroll uitbesteden?

Pay for People biedt intermediairs en uitzendbureaus haar payrolldiensten aan. De andere sectoren kunnen terecht bij de dochterbedrijven van Brisker Group, waar Pay for People ook onder valt. De groep bestaat verder uit Holland Employment Experts en Tentoo. Onze expertises gaan verder dan alleen de uitleg van de inhoud van een loonstrook. De gehele salarisadministratie en bijbehorende wet- en regelgeving leggen we u en uw medewerkers graag uit.

Hieronder vindt u de meest voorkomende sectoren:

  • horeca;
  • intermediairs;
  • online bedrijven;
  • inleners;
  • mkb;
  • zelfstandigen;
  • zzp’ers;
  • freelancers.

 

Offerte aanvragen?

Heeft u plannen om de loonadministratie van uw organisatie uit te besteden? Wilt u zich laten adviseren over de voordelen van het uitbesteden van loonadministratie? Neem contact op met 010 – 2066260 of neem contact op met onze experts.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Fleur van Tongeren - medior Client Support medewerker
Fleur van Tongeren Medior Client Support medewerker
Bel +31 (0)10 313 28 31 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail