Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
payforpeople-nieuws-beloning.jpg

Loonadministratie uitbesteden

Direct meer flexibiliteit

Uitbesteden van de loonadministratie aan Pay for People levert direct meer flexibiliteit op, voor jezelf en je personeel. Maar wanneer besluit je de loonadministratie uit te besteden? En wat zijn de voordelen van payroll via Pay for People?

Werkgeverschap uitbesteden

Het woord ‘payroll‘ wordt verschillend geïnterpreteerd. Wij bedoelen met payroll: dienstverlening waarbij de payrollorganisatie óók het werkgeverschap overneemt van klanten, alsook de loonadministratie en/of salarisadministratie.

Volledige focus op uw core business

Loonadministratie uitbesteden betekent gemak

Als je besluit de payroll uit te besteden aan Pay for People, komen jouw medewerkers bij ons in dienst. Dit betekent dat wij alle juridische verantwoordelijkheid op ons nemen, zoals doorbetaling bij ziekte, het sparen van vakantiedagen en vakantiegeld en het verstrekken van loonstroken. Omdat wij jouw loonadministratie perfect op orde houden, heb jij je handen vrij om je volledig te richten op het ontwikkelen van je organisatie. Zo bespaar je tijd en energie en kunnen we allemaal doen waar we goed in zijn.

Pay for People is er voor alle intermediairs

Pay for People biedt payrolldiensten voor alle intermediairs en uitzendbureaus. Andere sectoren kunnen voor uitbesteden van de loonadministratie terecht bij de andere bedrijfsonderdelen van Brisker Group, waar Pay for People ook bijhoort. Holland Employment Experts is gespecialiseerd in direct payroll en kennismigranten, en Tentoo richt zich vooral op freelancers. Voor alle bedrijven van Brisker Group geldt dat onze expertise verdergaat dan alleen de uitleg van de inhoud van een loonstrook. We informeren jou en je mensen graag over de gehele salarisadministratie en bijbehorende wet- en regelgeving.

We hebben ervaring in veel verschillende sectoren :

 • horeca;
 • intermediairs;
 • online bedrijven;
 • inleners;
 • mkb;
 • zelfstandigen;
 • zzp’ers;
 • freelancers.

 

Offerte aanvragen?

Overweeg je om de loonadministratie uit te besteden en heb je behoefte aan advies? We vertellen je graag meer over de voordelen van het uitbesteden van je loonadministratie en doen je een passend aanbod. Onze collega’s van Sales zijn elke werkdag te bereiken op 010 – 2066260.

Wil je meer weten over onze dienstverlening?

Vraag het aan Matthijs !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het een van onze experts, ze zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010 206 62 63 Stuur mij een mail

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

 • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
 • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
 • Pay for People schenkt klanten meer tijd
 • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
 • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.