Loonadministratie uitbesteden

Uw loondaministratie uitbesteden bij Pay for People kan uw personeel en uzelf meer flexibiliteit bieden. U kunt uw werknemers op de payroll van Pay for People laten zetten. Maar wanneer kiest u ervoor om de loonadministratie uit te besteden? En wat zijn de voordelen om de payroll via Pay for People te laten lopen?

Het woord ‘payroll‘ wordt verschillend geïnterpreteerd. Wij bedoelen met payroll: de dienstverlening waarbij de payroll organisatie ook het werkgeverschap overneemt van haar klanten, niet alleen de loonadministratie.

Payroll betekent gemak

Wanneer u er voor kiest de payroll uit te besteden neemt Pay for People uw personeel in dienst. Dit betekent dat wij alle verantwoordelijkheid op ons nemen, zoals doorbetaling bij ziekte, het sparen van vakantiedagen en vakantiegeld en het verstrekken van loonstroken. Omdat wij uw loonadministratie perfect op orde houden kunt u zich volop richten op uw organisatie. Zo bespaart u tijd en energie en doet iedereen waar hij goed in is. Door het uitbesteden van de payroll aan Pay for People kunt u uw personeel  zeer flexibel inzetten voordat een vast dienstverband ontstaat. U profiteert zo van onze flexibele cao’s.

 

Wie kan er payroll uitbesteden?

Voor verschillende sectoren verzorgt Pay for People de payrolling. Staat uw sector er niet bij? Geen probleem, voor elke sector kan Pay for People een passend voorstel doen. Hieronder vindt u de meest voorkomende sectoren:

  • horeca;
  • intermediairs;
  • inleners;
  • mkb;
  • zelfstandigen;
  • zzp’ers;
  • freelancers.

 

Offerte aanvragen?

Heeft u plannen om de loonadministratie van uw organisatie uit te besteden? Wilt u zich laten adviseren over de voordelen van het uitbesteden van loonadministratie? Neem contact op met 010 – 2066260 of neem contact op met onze experts.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 010-3132856 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail