Eigen uitzendbureau starten

U overweegt om een uitzendbureau te starten. Wij helpen u hier graag bij, dus allereerst van harte welkom in de uitzendbranche. Misschien wel de mooiste van alle branches. In ieder geval de meest afwisselende en meest dynamische branche, want geen dag is hetzelfde. Het is belangrijk dat u als kersverse eigenaar van een uitzendbureau al uw zaken op orde heeft. Vooral uw administratieve, juridische en financiële zaken. Laat dat nu de minst leuke kant van het uitzendvak zijn. Althans, voor veel mensen in de branche. Niet voor ons. Pay for People neemt u graag alle administratieve taken uit handen zodat u zich volledig kunt richten op uw medewerkers en klanten.

Stappenplan eigen uitzendbureau beginnen

Het starten van een eigen uitzendbureau is onder te verdelen in een aantal stappen. Om uw uitzendbureau ook echt succesvol te laten zijn, doet u er goed aan al deze stappen te doorlopen.

  1. Download onze whitepaper ‘De 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau’.
  2. Neem contact op via 010-206 62 60 voor een telefonische quick scan.
  3. Voer een adviesgesprek en ontvang een offerte op maat.
  4. Start samenwerking en start verloning via Pay for People.
  5. U kunt aan de slag als volwaardig uitzendondernemer!

 

Stap 1: Download de whitepaper

In onze whitepaper ‘De 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau’ delen we onze kennis over de eerste stappen als ondernemer in de uitzendbranche. Waar moet ik op letten? Wat moet ik niet vergeten en wat moet ik vooral níet doen? Deze whitepaper is een must read voor:

  1. De intercedent met ervaring die voor zichzelf wil beginnen;
  2. De startende ondernemer met een eerste plaatsing;
  3. Het uitzendbureau dat efficiënter wil werken;
  4. Het bedrijf dat al veel gebruikmaakt van uitzendkrachten en nu een eigen uitzendbureau wil beginnen.

 

Stap 2: Telefonische quickscan

De quickscan van Pay for People geeft u een realistisch beeld van uw startpositie en of u kunt voldoen aan alle vereiste wet- en regelgeving. Ook ontdekt  u of de werkgevers- en ondernemersrisico’s gedekt zijn of dat u deze beter kunt uitbesteden. Hierbij komen ook de voordelen van uitbesteden aan bod.

 

Stap 3: Adviesgesprek met onze expert

Tijdens het adviesgesprek bespreekt u met een van onze experts uw situatie. Op basis van uw ondernemersverhaal brengen we samen de positie van uw uitzendbureau in kaart. U wordt voorzien van alle belangrijke informatie met betrekking tot uitzenden en het belang van de backoffice. Samen brengen we in kaart  wat al goed gaat en waar nog winst te behalen valt.

 

Stap 4: Start samenwerking en verloning via Pay for People

Na het adviesgesprek is de keuze aan u. Besluit u met Pay for People in zee te gaan, dan kunt u rekenen op een betrouwbare backofficepartner voor de tijdige en juiste verloning van uw personeel. Een vast contactpersoon zorgt ervoor dat onze dienstverlening geruisloos wordt geïntegreerd in de uwe. Uw medewerkers merken hier niets van, alle communicatie is geheel in uw eigen huisstijl.

 

Stap 5: Starten met uw eigen uitzendbureau!

Nu de samenwerking rond is, kunt u daadwerkelijk aan de slag! U begint met klanten werven en opdrachten binnenhalen. Uiteraard staat Pay for People u bij met raad en daad. Succes met uw nieuwe business!

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Django Hengst Relatiemanager
Bel +31 (0)6 247 84 127 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail