Start je eigen uitzendbureau! - Pay for People
Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20180719-PAYFORPEOPLE-OVERIG-84-nieuw

Start je eigen uitzendbureau!

Pay for People – sinds 1998 een betrouwbare partner

De uitzendbranche

Je wilt je eigen uitzendbureau starten en kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Wij helpen je graag! Allereerst willen we je van harte welkom heten in de uitzendbranche. Misschien wel de mooiste van alle branches. In ieder geval de meest afwisselende en meest dynamische branche, want in de uitzendbranche is geen dag is hetzelfde. Maar wat moet je allemaal weten vóórdat je begint? Het is belangrijk dat je als kersverse eigenaar van een uitzendbureau je zaken goed op orde hebt. Vooral je administratieve, juridische en financiële zaken. En laat dat nu meteen de minst leuke kant van het uitzendvak zijn. Althans, voor veel uitzendondernemers. Niet voor ons! Pay for People neemt graag alle administratieve taken van je over zodat je handen vrij hebt om je volledig te richten op je dienstverlening en de ontwikkeling van je onderneming.

5, 4, 3, 2, 1…START

Stappenplan eigen uitzendbureau

Bij het starten van een eigen uitzendbureau hoort een aantal stappen. Om je uitzendbureau ook echt succesvol te laten zijn, doe je er goed aan deze stappen te doorlopen.

  1. Download onze whitepaper ‘De 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau’.
  2. Neem contact op via 010-206 62 60 voor een telefonische quick scan.
  3. Voer een adviesgesprek en ontvang een offerte op maat.
  4. Start samenwerking en start verloning via Pay for People.
  5. je kunt aan de slag als volwaardig uitzendondernemer!

 

Stap 1: Download de whitepaper

In onze whitepaper ‘De 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau’ delen we onze kennis over de eerste stappen als ondernemer in de uitzendbranche. Waar moet je op letten? Wat moet je niet vergeten en wat moet je vooral níet doen? Deze whitepaper is een must read voor:

  1. De intercedent met ervaring die voor zichzelf wil beginnen;
  2. De startende ondernemer met een eerste plaatsing;
  3. Het uitzendbureau dat efficiënter wil werken;
  4. Het bedrijf dat al veel gebruikmaakt van uitzendkrachten en nu een eigen uitzendbureau wil beginnen.

 

Stap 2: Telefonische quickscan

De quickscan van Pay for People geeft je een realistisch beeld van je startpositie en of je kunt voldoen aan alle vereiste wet- en regelgeving. Ook ontdek je of de werkgevers- en ondernemersrisico’s gedekt zijn of dat je deze beter kunt uitbesteden. We bespreken ook de voordelen van uitbesteden.

 

Stap 3: Adviesgesprek met onze expert

Tijdens het adviesgesprek bespreek je met een van onze experts jouw persoonlijke situatie. Op basis van jouw ondernemersverhaal brengen we samen de positie van je uitzendbureau in kaart. We voorzien je van alle belangrijke informatie over uitzenden en het belang van de backoffice. Samen brengen we in kaart wat al goed gaat en waar nog winst te behalen valt.

 

Stap 4: Start samenwerking en verloning via Pay for People

Na het adviesgesprek is de keuze aan jou. Besluit je met Pay for People in zee te gaan, dan kun je rekenen op een betrouwbare backofficepartner voor tijdige en juiste verloning van jouw personeel. Een vast contactpersoon zorgt ervoor dat onze dienstverlening geruisloos wordt geïntegreerd in de jouwe. Je medewerkers merken hier niets van, alle communicatie is geheel in jouw huisstijl.

 

Stap 5: Starten met je eigen uitzendbureau!

Nu de samenwerking rond is, kun je daadwerkelijk aan de slag! Je begint met het werven en binden van klanten, neemt opdrachten aan en zorgt voor goede uitzendkrachten. Uiteraard staat Pay for People je bij met raad en daad. Succes met je nieuwe business!

Heb je al een goede sparringspartner?

Vraag het aan Matthijs !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het een van onze experts, ze zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010 206 62 60 Stuur mij een mail