Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
Fightclub P of P 49423173511

Eigen uitzendbureau starten!

Pay for People – de betrouwbare backoffice partner sinds 1998

Een eigen uitzendbureau beginnen: daar kun je vast wel wat hulp bij gebruiken. Dat komt goed uit, wij helpen je graag!

Uitzendbureau beginnen

Welkom in de uitzendbranche; misschien wel de mooiste van alle branches. In ieder geval de meest afwisselende en dynamische branche. Want in de uitzendbranche is geen dag is hetzelfde. Maar wat moet je allemaal weten vóórdat je een eigen uitzendbureau gaat beginnen? Het is belangrijk dat je als kersverse ondernemer met een uitzendbureau je zaken goed op orde hebt.

Vooral je administratieve, juridische en financiële zaken. En dat is vaak de minst leuke kant van het uitzendvak als je je uitzendbureau gaat openen. Althans, dat vinden veel uitzendondernemers. Pay for People neemt daarom alle administratieve taken graag van je over. Dan heb jij je handen vrij om je volledig te richten op je dienstverlening en de ontwikkeling van je onderneming.

4, 3, 2, 1…START

Stappenplan voor het starten van een uitzendbureau

Bij het starten van een eigen uitzendbureau hoort een aantal stappen. Om je uitzendbureau ook echt succesvol te laten zijn, doe je er goed aan deze stappen te doorlopen.

 1. Lees onze whitepaper ‘De 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau’.
 2. Neem contact op voor een telefonische quick scan of vraag meteen een adviesgesprek aan voor een offerte op maat.
 3. Start samenwerking en start verloning via Pay for People.
 4. Je kunt aan de slag als volwaardig uitzendondernemer!

Stap 1: Download de whitepaper

In onze whitepaper ‘De 10 meest gestelde vragen over het starten van een uitzendbureau’ delen we onze kennis over je eerste stappen als ondernemer in de uitzendbranche. Waar moet je op letten? Wat moet je niet vergeten en wat moet je vooral níet doen? Deze whitepaper is een must read voor:

 1. De intercedent met ervaring die zelf een uitzendbureau wil beginnen;
 2. De startende ondernemer met een eerste plaatsing;
 3. Het uitzendbureau dat efficiënter wil werken;
 4. Het bedrijf dat al veel gebruikmaakt van uitzendkrachten en nu een eigen uitzendbureau wil starten.

Stap 2: Telefonische quickscan

De quickscan ‘Uitzendbureau Starten’ geeft je een realistisch beeld van je startpositie. Of je kunt voldoen aan de vereiste wet- en regelgeving. Ook ontdek je of alle werkgevers- en ondernemersrisico’s gedekt zijn. We bespreken ook de voordelen van je backoffice uitbesteden.

Tijdens het adviesgesprek bespreek je met een van onze experts jouw persoonlijke situatie en waar je op moet letten in het proces van een eigen uitzendbureau starten. Op basis van jouw ondernemersverhaal brengen we de positie van je uitzendbureau in kaart. We delen veel belangrijke informatie over uitzenden en het belang van de backoffice. Samen brengen we in kaart wat al goed gaat en waar nog winst te behalen valt.

Stap 3: Schakel de hulp in van Pay for People

Na het adviesgesprek is de keuze aan jou. Besluit je met Pay for People in zee te gaan, dan verzeker je je van een betrouwbare backoffice-partner voor tijdige en juiste verloning van jouw personeel. Een vast contactpersoon zorgt ervoor dat onze dienstverlening geruisloos wordt geïntegreerd in die van jou. Je medewerkers merken hier niets van, alle communicatie is geheel in jouw huisstijl.

Stap 4: Eigen uitzendbureau starten!

Nu de samenwerking rond is, ga je daadwerkelijk aan de slag! Nu kan je je officieel je uitzendbureau openen. Je begint met het werven en binden van klanten, neemt opdrachten aan en zorgt voor goede uitzendkrachten. Uiteraard staat Pay for People je bij met raad en daad. Succes met je nieuwe business!

Meer weten over een eigen uitzendbureau beginnen

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen over het beginnen van een uitzendbureau, het startkapitaal van een uitzendbureau of ben je benieuwd naar scholing voor flexkrachten?

Schakel de hulp in van pay for People

We hebben ervaring die we graag delen met jou. Neem contact op en leer van onze experts. Ze zijn ervoor.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

 • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
 • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
 • Pay for People schenkt klanten meer tijd
 • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
 • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.