MVO

Pay for People voelt een grote betrokkenheid bij mensen. We betalen mensen zoals onze naam zegt, maar dat doen we niet zo maar. We zorgen ervoor dat onze mensen elke week zo snel mogelijk het juiste salaris krijgen. Daarmee zijn we voor veel mensen een belangrijke en betrouwbare steunpilaar in een soms uitdagend leven. Maar hoe kun je als payroll-organisatie het leven van mensen positief beïnvloeden?

Peduli Anak

Doorlopend steunen wij de stichting Peduli Anak. Naast het betalen van de salarissen van onze eigen mensen, betalen wij ook het salaris van personeel van Peduli Anak. Deze stichting is actief op het Indonesische eiland Lombok en biedt daar onderdak, scholing, medische zorg en dus perspectief aan voormalige straatkinderen. Klik hier voor meer informatie over Peduli Anak.

Samen met onze collega’s

Wij vinden het belangrijk dat ook onze medewerkers betrokkenheid voelen bij de goede doelen die wij sponsoren. Daarom heeft elke maand een andere collega de mogelijkheid een goed doel uit te kiezen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele goede doelen die wij eerder sponsorden.

Stichting Alzheimer Nederland

Stichting Alzheimer Nederland

Stichting Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dementie is de voornaamste doodoorzaak in Nederland. De stichting zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie.

Ronald McDonald Kinderfonds

Ronald McDonald Kinderfonds Nederland

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. In de huizen logeren gezinnen vlakbij het ziekenhuis of revalidatiecentrum. Zo kunnen ouders dichtbij hun kind zijn.

Gered Gereedschap

Gered Gereedschap

Stichting Gered Gereedschap biedt praktische ontwikkelhulp door het inzamelen, opknappen en versturen van gereedschap naar ontwikkelingslanden.
Met gerecycled handgereedschap, naaimachines en werkplaatsmachines helpt deze stichting technische scholen en startende ondernemers.

WereldWijd voor Kinderen

WereldWijd voor Kinderen

Stichting WereldWijd voor Kinderen wil voor alle kinderen op aarde een liefdevol klimaat scheppen. Zij verbeteren voorzieningen, als voeding, gezondheidszorg, onderwijs, speelmogelijkheden en sociale zekerheid. Door financieel projecten en initiatieven te steunen, vergroten zij de ontwikkelingskansen voor kinderen.

Cordaid Memisa

Cordaid Memisa

Cordaid Memisa zet zich in voor zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden. In deze (ontwikkelings)landen ontbreekt het vaak aan de nodige medische zorg, waardoor moedersterfte een serieus groot probleem is. Cordaid Memisa zorg voor betere medische zorg voor zwanger vrouwen en kersverse moeders en hun baby’s.

Stichting Daniel den Hoed

Daniel den Hoed Stichting

De stichting Daniel den Hoed helpt kanker te overwinnen door wetenschappelijk onderzoek te steunen. Dit steunen zij in het Erasmus MC Kanker Instituut. De Erasmus MC Foundation & Daniel den Hoed halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek. Het doel is dat iedere patiënt een unieke behandeling op maat krijgt.

Europees Sociaal Fonds

Pay for People ziet het belang van duurzame inzetbaarheid en draagt hier dan ook graag een steentje aan bij. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers nu en in de toekomst een toegevoegde waarde kunnen leveren, investeren wij in onze medewerkers. In het afgelopen jaar hebben we in het kader van duurzame inzetbaarheid de focus gelegd op het aanpakken van het beleid rondom ziekteverzuim en het ontwikkelen van een leercultuur binnen de organisatie. Pay for People heeft bij deze aanpak steun ontvangen vanuit het Europees Sociaal Fonds.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Tim Staps - Content Marketeer
Tim Staps (online) content marketeer
Bel 010 313 2884 Stuur een e-mail
Franka van der Wal - Communicatieadviseur
Franka van der Wal Communicatieadviseur
Bel 010-3132881 Stuur een e-mail