Logo Pay for People

Pay for People is in 2023 een Great Place To Work

Pay for People, de partner in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, is officieel gecertificeerd door ‘Great Place To Work’. Dit betekent dat uit het medewerkersonderzoek blijkt dat Pay for People een score van 70% of hoger heeft behaald op de Trust Index van Great Place To Work. De Trust Index meet geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap van medewerkers binnen de organisatie. Een prestatie om trots op te zijn!

Bericht 31 mei 2023
20190828-PAYFORPEOPLE-243

Great Place To Work-Certified

Goed werkgeverschap volgens Pay for People

Pay for People is in 2023 een Great Place To Work en daar ben ik als directeur super trots op. Goed werkgeverschap staat centraal in onze dienstverlening voor uitzendbureaus, maar het staat ook centraal in mijn visie op goed werkgeverschap voor mijn collega’s. Bij Pay for People geloven we in persoonlijke ontwikkeling, meebewegen met de wensen van collega’s en meedenken over het pad naar persoonlijke successen van collega’s. Daarbij hebben we de afgelopen jaren goed geluisterd naar de wensen over hybride werken, scholing, mentale en fysieke weerbaarheid. Denk daarbij aan een gezamenlijke gezonde lunch, een eerlijk fietsplan en het bedrijfsfitnessplan. Samen met de volledige directie, HR en managementteam zijn we enorm blij dat onze medewerkers onze inspanningen waarderen en dit terug hebben gekoppeld via het Great To Place Work onderzoek.”

Great Place To Work – Brisker Group

Niet alleen Pay for People is per heden een Great Place To Work, ook moederbedrijf Brisker Group en afzonderlijke labels Tentoo (Nederland en België) zijn in 2023 een Great Place To Work. Meer dan 100 medewerkers vulde het medewerkersonderzoek in.

Kansen zien en (be)grijpen

whitepaper

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verder lezen?

Blog 22 July 2024

Nu nog een visie voor de toekomst

De arbeidsmarkt in Nederland is volop in beweging. Met de nieuwe voorstellen van oud-minister Van Gennip worden belangrijke stappen gezet om deze markt te hervormen en klaar te maken voor de uitdagingen van morgen. Als Pay for People zijn we verheugd om te zien dat er een solide basis wordt gelegd, maar we geloven ook dat er nog veel te bespreken valt. Daarom nodigen we je uit om met ons mee te praten over de toekomst van de arbeidsmarkt.

Lees verder
Blog 05 April 2024

Dag van de uitzendondernemer

De Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) vindt ieder jaar plaats. Deze speciale dag staat in het teken van uitzendondernemers en is een initiatief van Pay for People, dé specialist in flexibele arbeid.

Lees verder
Home / Blog / Pay for People is in 2023 een Great Place To Work