Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20190828-PAYFORPEOPLE-243

Pay for People is een Great Place To Work

Pay for People, de partner in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, is officieel gecertificeerd door ‘Great Place To Work’. Dit betekent dat uit het medewerkersonderzoek blijkt dat Pay for People een score van 70% of hoger heeft behaald op de Trust Index van Great Place To Work. De Trust Index meet geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap van medewerkers binnen de organisatie. Een prestatie om trots op te zijn!

Gepubliceerd door: Pay for People
Geplaatst op 1 juni 2023
Leestijd
Great Place To Work-Certified

Goed werkgeverschap volgens Pay for People

Pay for People is een Great Place To Work en daar ben ik als directeur super trots op. Goed werkgeverschap staat centraal in onze dienstverlening voor uitzendbureaus, maar het staat ook centraal in mijn visie op goed werkgeverschap voor mijn collega’s. Bij Pay for People geloven we in persoonlijke ontwikkeling, meebewegen met de wensen van collega’s en meedenken over het pad naar persoonlijke successen van collega’s. Daarbij hebben we de afgelopen jaren goed geluisterd naar de wensen over hybride werken, scholing, mentale en fysieke weerbaarheid. Denk daarbij aan een gezamenlijke gezonde lunch, een eerlijk fietsplan en het bedrijfsfitnessplan. Samen met de volledige directie, HR en managementteam zijn we enorm blij dat onze medewerkers onze inspanningen waarderen en dit terug hebben gekoppeld via het Great To Place Work onderzoek.”

Great Place To Work – Brisker Group

Niet alleen Pay for People is per heden een Great Place To Work, ook moederbedrijf Brisker Group en afzonderlijke labels Tentoo (Nederland en België) zijn een Great Place To Work. Meer dan 100 medewerkers vulde het medewerkersonderzoek in.

Great Place to Work Pay for People
Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper