Evenementen

Pay for People organiseert jaarlijks verschillende evenementen en bijeenkomsten. Dit doen wij om u te informeren en om in contact te blijven met onze doelgroep.

Dag van de Uitzendondernemer

Pay for People is initiatiefnemer en organisator van de ‘Dag van de Uitzendondernemer’. In maart 2013 vond de eerste editie plaats. Na alle toplocaties in Rotterdam te hebben gehad, vond het jaarlijkse kennisevent plaats in het centrale en gezellige Utrecht. Op 29 maart 2018 v0nd de zesde editie plaats in de karakteristieke en duurzame industriële locatie DeFabrique. De dag staat in het teken van de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt en hoe u hier als ondernemer actief op in kunt spelen.

dvdu

Adviesgesprek voor startend uitzendbureau

Het begin is er… u heeft de stap genomen of overweegt om een eigen uitzend-, detacherings,- of payrollorganisatie te starten. Elke donderdag organiseert Pay for People een adviesgesprek voor intermediairs. Onze flex adviseurs zullen met u uw plannen doorlopen en adviseren en bijsturen daar waar nodig. Klik hier voor meer informatie.

Up to Flex

In november 2014 organiseerde Pay for People voor het eerste Up to Flex in Utrecht. Inmiddels organiseren wij meerdere keren per jaar een Up to Flex bijeenkomst of webinar. Tijdens Up to Flex staat deelnemers gratis een gevarieerd en informatief programma te wachten. In de sessies vertellen de experts alle ins en outs rondom recente wet- en regelgevingen.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact op met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Tim Staps - Content Marketeer
Tim Staps Content Marketeer
Bel 010 313 2884 Stuur een e-mail