Evenementen voor intermediairs - Pay for People
Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
DVDU 2019

Evenementen voor intermediairs

Dag van de Uitzendondernemer en Up to Flex

Pay for People organiseert jaarlijks verschillende evenementen en bijeenkomsten voor intermediairs. Dit doen wij omdat we het belangrijk vinden je te informeren over actuele zaken, én om in contact te blijven met onze doelgroep. Samen maken we de branche sterk. 

1x per jaar: DVDU

Dag van de Uitzendondernemer

Pay for People is initiatiefnemer en organisator van de ‘Dag van de Uitzendondernemer’. In maart 2013 vond de eerste editie plaats. Na alle toplocaties in Rotterdam te hebben gehad, verplaatste het jaarlijkse kennisevent naar het centrale en gezellige Utrecht. Op 29 maart 2018 vond de zesde editie plaats in de karakteristieke en duurzame industriële locatie DeFabrique (zie videoverslag). De dag staat in het teken van de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt en hoe je hier als uitzendondernemer actief op in kunt spelen.

Houd me op de hoogte!
2x per jaar op verschillende locaties

Up to Flex

In november 2014 organiseerde Pay for People voor het eerste Up to Flex. Inmiddels organiseren wij meerdere keren per jaar een Up to Flex bijeenkomst of webinar. Up to Flex biedt deelnemers (ook niet-klanten) gratis een gevarieerd en informatief programma, waarbij experts in verschillende sessies alle ins en outs over actuele wet- en regelgeving met je delen.

Houd me op de hoogte!
Vragen over onze evenementen?

Vraag het aan Reijer!

Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het een van onze experts, ze zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 0102066260 Stuur mij een mail