P.zine: edities van 2014

Hieronder vindt u de vier P.zine edities die zijn gepubliceerd in 2014. Voor meer informatie over flexmagazine P.zine kunt u contact met ons opnemen.

De 1e editie van 2014

Januari: In P.zine editie 1, 2014 (de officiële tweede editie) hebben we voor u weer een aantal interessante artikelen samengesteld. Zo kijken we naar de ontwikkelingen op het gebied van de kennismigrant en laten we een opdrachtgever van een kennismigrant aan het woord. Daarnaast is het aantal zzp’ers de afgelopen tijd aardig toegenomen.

Is dit een bedreiging of zegen?

We vroegen het Aart van der Gaag, directeur Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Tot slot blikken we vooruit op de ‘Dag van de Uitzendondernemer 2014’. De tweede editie zal plaatsvinden op donderdag 27 maart in het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. In de volgende editie leest u de terugblik van deze dag.

P.zine januari 2014

De 2e editie van 2014

April: de tweede editie van 2014 ligt weer voor u klaar.Deze editie is  met veel plezier samengesteld om u te informeren over de ontwikkelingen in de flexbranche. In deze editie leest u over de jonge, talentvolle organisatie: Vicancy, het bureau van twee jongens die met hun idee voor de videovacature winnaar werden van het FlexInnovatiefonds 2014 én de wereld van recruitment gaan veroveren. Verder praten we u in dit nummer bij over de Participatiewet, de inhuur van vakantiekrachten en geven we tips om uw vacatures nog beter te laten scoren in Google.

Dag van de Uitzendondernemer

En uiteraard, kijken we in dit nummer terug op een succesvolle tweede editie van de Dag van de Uitzendondernemer 2014?. Want meer nog dan tijdens de eerste editie werd dit jaar duidelijk hoe belangrijk contact met vakgenoten is. Om ervaringen, kennis en informatie te delen, om inspiratie op te doen, en vooral ook om van elkaar te leren.

p.zine lente 2014

De 3e editie van 2014

Juli: In deze editie van P.zine leest u over het succesvolle uitzendbureau Flex-direct van Marien van der Slikke en Bink Uitzendbureau van Gert-Jan van Beurden. Daarnaast gingen we in gesprek met Steven van Weyenberg (D66) over Je bent zo oud als je je voelt, toch?!. Volgens van Weyenberg wordt het tijd dat we werkende ouderen eens in een positief daglicht stellen. Daarnaast nemen we een kijkje achter de schermen van de verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’. Iedereen wil natuurlijk weten hoe het met de winnaars gaat. Maar wij wilden weten: hoe is het aan de andere kant van de competitie?

Onenigheid over de nieuwe NBBU-cao

Verder praten we u in dit nummer bij over de grote onenigheid die heerst over de nieuwe NBBU-cao. Na de laatste onderhandelingen heeft alleen vakbond LBV de nieuwe cao ondertekend. Wat zijn de grote bezwaren en waarom ging de LBV wel akkoord? We vroegen het Marco Stavinga, cao-onderhandelaar van de LBV, en Mariëtte van der Neut, bestuurder FNV Bondgenoten.

P.zine juli 2014

De 4e editie van 2014

Oktober: P.zine editie 4 van 2014 ligt weer voor u klaar, tevens de laatste editie van dit jaar. In deze editie praten we u bij over de gedeelde verantwoordelijkheid van het SNF-keurmerk en spraken we minister Blok over dit onderwerp. P.zine ging daarnaast mee met Mark Stout van VRO Certification tijdens een SNF-keurmerk inspectie.

Europese Unie

Binnen de Europese Unie zijn personen vrij om te reizen en te werken. Als werkgever kunt u hier veel profijt van hebben. Echter zijn er ook veel valkuilen en daar informeren we u in deze editie graag over. Martin Mokrzan is eigenaar van Simply Flex, een uitzendorganisatie gespecialiseerd in het bemiddelen van internationaal vaktechnisch personeel. We vroegen hem hoe hij succesvol Poolse arbeidsmigranten plaatst. Volgens hem onderschatten veel mensen dit nog wel eens.

Daarnaast is op donderdag 30 oktober wordt de nieuwe Intercedent van het Jaar gekozen. Maar wat is er nodig om te winnen? We vroegen het Monique Onstenk, HR Directeur Adecco Group Netherlands en jurylid Intercedent van het Jaar 2014.

p.zine herfst 2014

Nieuw P.zine februari 2020

In de P.zine van februari 2020 leest u meer over het thema Veranderingen op de Arbeidsmarkt. Deze maand zetten we de belangrijkste data van 2020 uiteen en delen experts hun visie over een goede werkplek:

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Tim Staps - Content Marketeer
Tim Staps Content Marketeer
Bel 010 313 2884 Stuur een e-mail