P.zine: edities van 2013

De eerste editie van P.zine is gelijk een bijzonder nummer omdat we stil staan bij het 15 jarig bestaan van Pay for People.

De 1e editie van 2013

De eerste editie van P.zine is gelijk een bijzonder nummer omdat we stil staan bij het 15 jarig bestaan van Pay for People. In deze eerste editie blikken we dan ook graag met u terug op 15 jaar Pay for People. Wat begon als een intermediar ontwikkelde zich tot een drijvende administratieve en juridische kracht achter vele (uitzend) organisaties. Met trots nemen we u mee in 15 jaar Pay for People.

Daarnaast laten we in deze editie twee ondernemers aan het woord. Manda van Trigt van Beautypartner en Leo Rijk van Selectiepunt Franchise. Ook laten we Jaap Darmeveil, directeur van C+ Certificering, zijn verhaal vertellen. “Wij willen vanuit onze toetsende rol een sparringpartner zijn die als doel heeft het managementsysteem en bedrijfsvoering nog beter en praktischer te laten uitvoeren.”

Nieuw De derde editie van 2018

Juli: de zomer editie van P.zine is verschenen. In deze editie besteden we onder andere aandacht aan de positie van de vrouw arbeidsmarkt. Aan de hand van vijf stellingen beschrijven we de positie van de vrouw op de Nederlandse arbeidsmarkt. Vervolgens geeft CBS-hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen uitleg bij de cijfers. Vervolgens delen Tweede Kamerlid Kirsten van den Hul en Stichting Topvrouwen-voorzitter Marry de Gaay Fortman hun visie op de positie van de vrouw.

Vinden, boeien en binden

In de rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ nemen Helle Koning en Janet van der Horst u mee in hun ondernemersverhaal en keerpunt in hun ondernemersloopbaan. In de gastcolumn deelt hoogleraar Marja Elsinga haar visie op de positie van de vrouw op de Nederlandse arbeidsmarkt. Onderwijsdeskundige en Lead Customer Succes Laura van Heesch roept op tot het benutten van leerpotentieel.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Tim Staps - Content Marketeer
Tim Staps (online) content marketeer
Bel 010 313 2884 Stuur een e-mail
Franka van der Wal - Communicatieadviseur
Franka van der Wal Communicatieadviseur
Bel 010-3132881 Stuur een e-mail
Seraya Tuasuun Content marketeer
Bel 010-3132882 Stuur een e-mail