P.zine: edities van 2013

De eerste editie van P.zine is gelijk een bijzonder nummer omdat we stil staan bij het 15 jarig bestaan van Pay for People.

De 1e editie van 2013

De eerste editie van P.zine is gelijk een bijzonder nummer omdat we stil staan bij het 15 jarig bestaan van Pay for People. In deze eerste editie blikken we dan ook graag met u terug op 15 jaar Pay for People. Wat begon als een intermediar ontwikkelde zich tot een drijvende administratieve en juridische kracht achter vele (uitzend) organisaties. Met trots nemen we u mee in 15 jaar Pay for People.

Daarnaast laten we in deze editie twee ondernemers aan het woord. Manda van Trigt van Beautypartner en Leo Rijk van Selectiepunt Franchise. Ook laten we Jaap Darmeveil, directeur van C+ Certificering, zijn verhaal vertellen. “Wij willen vanuit onze toetsende rol een sparringpartner zijn die als doel heeft het managementsysteem en bedrijfsvoering nog beter en praktischer te laten uitvoeren.”

P.zine oktober 2013

Nieuw P.zine februari 2020

In de P.zine van februari 2020 leest u meer over het thema Veranderingen op de Arbeidsmarkt. Deze maand zetten we de belangrijkste data van 2020 uiteen en delen experts hun visie over een goede werkplek:

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Tim Staps - Content Marketeer
Tim Staps Content Marketeer
Bel 010 313 2884 Stuur een e-mail