Aanmelden voor P.zine

Dank voor uw interesse in het ontvangen van P.zine. Dit kan gemakkelijk via het onderstaande formulier. Onze berichtgeving verschijnt verder dagelijks op de website en via Twitter en LinkedIn.

Elk kwartaal brengen we een editie van flexmagazine P.zine uit. P.zine is een magazine dat zowel online als offline wordt uitgebracht en in eigen beheer wordt ontwikkeld.

Met P.zine willen we bij u op een toegankelijke manier marktontwikkelingen, kansen en bedreigingen onder de aandacht brengen. Met alles wat in het verschiet ligt, willen we u als lezer op de eerste plaats uitgebreid informeren. We informeren u met achtergrondinformatie, opinies, tips en trucs zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

P.zine ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuw De vierde editie van 2018

Oktober: de herfsteditie van P.zine is verschenen. In deze editie besteden we onder andere aandacht aan de flexibele schil op de Nederlandse arbeidsmarkt. In de achtste editie geeft dr. Job Hoogendoorn uitleg over zijn onderzoek naar wat de flexibele schil opbrengt. Daarnaast bespreekt Wim Davidse de menselijke kant van flexibele arbeid. Verder komt de perspectiefverklaring aan bod, blikken we terug op een wederom succesvolle Up to Flex en praat Mathieu Burgerhout u bij over A/B-testen.