Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
nieuws-pfp-meldplicht

Pay for People en Planet Interim werken samen

Partnership

Backoffice Services via Pay for People

We hebben onze krachten gebundeld met Planet Interim. Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. We zijn er trots op dat we al meer dan 25 jaar een rol kunnen spelen in het vereenvoudigen van het ondernemerschap en het ondersteunen van de groei en ontwikkelingen van ondernemers binnen de flexbranche door onze Backoffice Services.

 

Samenwerking met Planet Interim

De samenwerking tussen Pay for People en Planet Interim is gericht op het versterken van de flexbranche. Pay for People, specialist in flexibele arbeid, bundelt de krachten met Planet Interim, een onafhankelijk sourcing en matching platform. Deze samenwerking is erop gericht ondernemers binnen de flexbranche te ondersteunen en te vereenvoudigen in hun bedrijfsvoering. Pay for People biedt backoffice diensten die gericht zijn op efficiëntie, groei en financiële zekerheid, terwijl Planet Interim zich richt op het versnellen en goedkoper maken van de inhuur van professionals. Deze combinatie van diensten stelt ondernemers in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten en groei.

Bij Pay for People gaan we verder dan Backoffice Services; wij zijn jouw ‘Partner in Services én in Kennis’. Wij bieden niet alleen uitgebreide administratieve ondersteuning, maar ook waardevolle inzichten en adviezen, gebaseerd op onze diepgaande kennis van de flexbranche. Samen werken we aan de groei en het succes van jouw bedrijf, met een focus op persoonlijke service en deskundige begeleiding.

Backoffices Services

Kies Pay for People – Backoffice Services en focus je 100% op het laten groeien van je bedrijf. Als je kiest voor Backoffice Services van Pay for People profiteer je van verschillende voordelen:

  • Efficiëntie en Groei: Maximaliseer je bedrijfsgroei en efficiëntie door backoffice-taken uit te besteden; focus op jouw kernactiviteiten richting jouw opdrachtgevers en flexkrachten terwijl onze experts jouw administratie beheren.
  • Financiële zekerheid: lonen dagelijks uitbetalen, voorfinancieringsmogelijkheden, debiteurenbeheer, en ondersteuning bij wanbetaling van opdrachtgevers.
  • Kostenbesparing en Technologische Voorsprong: Bespaar op personeelskosten en blijf vooroplopen met toegang tot geavanceerde technologie en expertise, zonder grote investeringen. Onze software Pay4me stroomlijnt Backoffice Services als verloning, urenregistratie en contactbeheer, geheel in jouw huisstijl.
  • Flexibiliteit en Compliance: Snel aanpassen aan marktveranderingen met flexibele schaalbaarheid en minimaliseer risico’s door gegarandeerde naleving van wet- en regelgeving.

 

Speciaal voor jou als Planet Interim-relatie biedt Pay for People jouw eerste verloning drie maanden aan tegen een zéér aantrekklijk tarief!

*Vraag naar de voorwaarden

3 maanden aantrekkelijk tarief*

Ik claim de aanbieding van Planet Interim

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.