Platform voor (startende) zzp’ers | Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis

Platform voor startende zzp’ers

Gepubliceerd door: Tim Staps Content Marketeer
Geplaatst op 21 januari 2016
Leestijd

Er is een nieuw online platform voor ondernemers: ZZP-Forum.nl. Op dit forum vinden zzp’ers informatie en antwoord op vragen rondom het (startend) ondernemerschap.

Platform voor zzp’ers

ZZP-Forum biedt een kenniswebsite voor starters en ervaren zzp’ers. In het kenniscentrum vinden zzp’ers informatie over bijvoorbeeld het starten van een bedrijf, fiscale zaken, verzekeringen en boekhouding. Zij kunnen hun vragen ook kwijt in het forum. Daar ondersteunen collega-ondernemers elkaar via vraag en antwoord. Op deze manier is er een interessante uitwisseling van kennis.

Meer weten? Lees het blog!

Gemiddeld drie keer per week verschijnt er een blog over de verschillende aspecten van ondernemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderwerpen als het verbeteren van je reputatie, het vasthouden van klanten, veelgemaakte (financiële) fouten, de valkuilen van thuiswerken of je huisstijl. De tips en discussies beslaan dus een zeer breed spectrum aan onderwerpen, waar zowel een startende als een ervaren zzp’er iets aan heeft.

Bron: FlexNieuws.nl, ZZP-forum.nl, 21 januari 2016

Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper