Flexmarkt Omzetranglijst: Brisker Group in top-3 - Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis

Flexmarkt Omzetranglijst: Brisker Group in top-3

Gepubliceerd door: Tim Staps Content Marketeer
Geplaatst op 3 juni 2019
Leestijd

Uit onderzoek van het magazine Flexmarkt blijkt dat Brisker Group tot de top-3 grootste specialistische bedrijven in flexibele arbeid van Nederland behoort. Flexmarkt deed onderzoek naar de omzet in 2018 van dit type ondernemingen en Managed Services Providers (MSP’s). Pay for People maakt deel uit van Brisker Group.

Met haar Omzetranglijst kijkt Flexmarkt ieder jaar naar de ontwikkeling van ‘flexibele arbeid’ bedrijven en MSP’s binnen de flexbranche. Het aandeel van deze ondernemingen binnen de branche blijft de laatste jaren groeien.

Brisker Group op plek 3

Op de omzetranglijst over 2018 staat Brisker Group op plek 3, achter HeadFirst Group en Brainnet Groep. Brisker Group wordt gevormd door de labels Holland Payroll, NextPayroll, Pay for People, Smart Services en Tentoo. Brisker Group realiseerde in 2018 een omzet van € 445 miljoen. Dit is een groei van 17% ten opzichte van 2017.

Paul den Ronden, algemeen directeur van Brisker Group: “We zijn uiteraard heel trots op deze mooie notering. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan de groei van onze onderneming. We hebben met Nextpayroll een extra label toegevoegd en geïnvesteerd in het samenbrengen van onze labels en integreren van onze dienstverleningen. Dit heeft ertoe geleid dat we onze klanten nóg beter kunnen ondersteunen in hun ondernemerschap. Gezien onze omzetgroei zijn we daar goed in geslaagd. We hebben nieuwe klanten aangetrokken en bestaande klanten helpen groeien.”

Volledige ranglijst

De top-tien van Flexmarkt ziet er dit jaar als volgt uit:

 1. HeadFirst Group
 2. Brainnet Groep
 3. Brisker Group
 4. Between Staffing
 5. Payroll Select Groep
 6. Hays Nederland
 7. TCP Solutions
 8. P-services HR group
 9. Please Payroll
 10. WePayPeople
Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

 • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
 • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
 • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper