Logo Pay for People
Contractvorm uitzenden

Uitzenden

Als ondernemer wil je personeel snel kunnen op- en afschalen. Uitzenden biedt hiervoor een uitstekende oplossing. Met een uitzendovereenkomst kunnen medewerkers tot 4 jaar op flexibele basis werken.

Flexibiliteit en vrijheid

Hoe werkt de uitzendovereenkomst?

Bij een uitzendovereenkomst is de uitzendkracht in dienst van het uitzendbureau en werkt hij/zij voor meerdere opdrachtgevers. Het uitzendbureau zorgt voor de werving en selectie van uitzendkrachten en is verantwoordelijk voor onder meer de uitbetaling van het salaris en begeleiding bij ziekte.  Uitzendkrachten worden uitbetaald op basis van de cao voor Uitzendkrachten.

Jouw partner voor uitzenden

Bij Pay for People begrijpen we de uitdagingen en kansen binnen de flexbranche. Ons aanbod voor ‘Uitzenden’ is ontworpen om niet alleen efficiënt, maar ook volledig in lijn met de laatste wet- en regelgeving te zijn. Hierdoor kun je met vertrouwen groeien.

Play button

Jouw partner in groei en flexibiliteit

Bij Pay for People begrijpen we de uitdagingen en kansen binnen de flexbranche. Ons aanbod is ontworpen om niet alleen efficiënt te zijn, maar ook volledig in lijn met de laatste wet- en regelgeving. Hierdoor kun je met vertrouwen groeien en je bedrijf flexibel inrichten.

Fasensysteem

De CAO voor uitzendkrachten staat toe dat werknemers tot 4 jaar flexibel ingezet kunnen worden, waar jij als opdrachtgever van profiteert. Medewerkers worden ingedeeld in het fasensysteem van de NBBU.

Lees verder

Uitzendbeding

Een unieke clausule die flexibiliteit verhoogt door het mogelijk te maken de arbeidsovereenkomst te beëindigen wanneer de opdracht bij de opdrachtgever eindigt.

Lees verder

Inlenersbeloning

Geldende beloning die ervoor zorgt dat uitzendkrachten gelijk loon ontvangen voor gelijk werk, wat bijdraagt aan een eerlijke en stimulerende werkomgeving.

Lees verder

Pensioen

Een solide pensioenopbouw voor uitzendkrachten, wat bijdraagt aan hun financiële zekerheid op lange termijn.

Matchingsplatform

Toegang tot een innovatief matchingsplatform, dat de connectie tussen jouw bedrijf en gekwalificeerde flexkrachten vereenvoudigt, om zo optimale matches te garanderen.

Lees verder

Personaliseer jouw uitzendovereenkomst

Bij de contractvorm uitzenden kies jij wat het beste past bij jouw bedrijf:

  • Het ziekterisico zelf dragen of uitbesteden.
  • Kiezen voor wel of geen wachtdag bij ziekte.
  • Het al dan niet opnemen van een uitzendbeding in de overeenkomst.

Elke keuze is ontworpen om jouw onderneming maximale flexibiliteit en controle te bieden, terwijl je profiteert van de expertise en ondersteuning van Pay for People.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Uitzenden