Logo Pay for People
FAQ

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.

Pay for People heeft meerdere opties voor de verloning. We kunnen per week, per periode en per maand verlonen. Pay for People heeft dagelijks de mogelijkheid om een verloning te verzorgen. Zodra alle gewerkte uren aangeleverd en geaccordeerd zijn en de administratie volledig is, worden de gewerkte uren met het eerstvolgende moment uitbetaald. Mocht je gekozen hebben voor een periode- of maandverloning, dan kun je onze betaalkalender raadplegen voor het eerstvolgende verloningsmoment.

Als intermediair heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen diverse dekkingsvormen voor ziekte. Zo kun je ervoor kiezen om het risico voor ziekte volledig zelf te dragen wat resulteert in een korting op de factor. De standaardoptie is dat ziekte volledig gedekt is. Wel heeft Pay for People het recht om de factor – na overleg – te verhogen wanneer de ziektekosten niet meer in verhouding staan tot het aantal uren dat je via Pay for People ter beschikking stelt.

Je kunt natuurlijk je hele populatie migreren, maar dat hoeft niet. Je kunt er ook voor kiezen om klein te beginnen en op die manier te ervaren hoe fijn het is om met een ervaren backoffice-partner te werken.

De pensioenregeling voor uitzendkrachten, StiPP, is een beschikbare premieregeling. Dit houdt in dat de werknemer zelf pensioenkapitaal opbouwt. Er wordt elke maand geld op de pensioenrekening van de werknemer gestort. Dit geld wordt belegd en het ingelegde geld en het beleggingsresultaat zijn samen het pensioenkapitaal van de werknemer. De werknemer van 18 jaar en ouder is vanaf dag één deelnemer aan de Basisregeling van StiPP en na 52 gewerkte weken start de werknemer in de Plusregeling van StiPP. Het is ook mogelijk om direct te starten met de Plusregeling.

Naast StiPP heeft Pay for People aansluitingen bij Schilderspensioen, BPF Bouw, ABP, Horeca en AEGON (payroll).

Kom er via een benchmark achter welke interessante voordelen Pay for People je nog meer kan bieden. Wanneer je niet weet wat er nog meer mogelijk is bij Pay for People in vergelijking met je huidige Backoffe, weet je ook niet dat je je dientverlening kan verrijken.

Bij Pay for People zijn verschillende contactvormen beschikbaar. Denk hierbij aan fase 1 / 2 uitzendovereenkomsten met verschillende mogelijkheden qua lengte en de keuze om gebruik te maken voor vormen met of zonder uitzendbeding. Dit geldt ook voor de fase 3 contracten en tevens bieden wij ook fase 4 uitzendovereenkomsten aan. Naast de uitzendovereenkomsten is het ook mogelijk om gebruik te maken van payrollcontracten voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Pay for People is jaarlijks verplicht om ten minste 1,02% van de som van het feitelijk loon van uitzendkrachten die werkzaam zijn in fase 1 / 2 te besteden aan de bevordering van de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht. Pay for People geeft hier invulling aan middels het aanbod van trainingen en cursussen op de Academy for Flex, het eigen scholingsplatform van Pay for People

Om jouw Pay4me-account te activeren ontvang je een e-mail met daarin jouw unieke gebruikersnaam en wachtwoord en een link naar de inlogpagina. Zodra je de eerste keer inlogt, kun je direct je wachtwoord wijzigen.

Pay for People heeft een NEN-, SNF en VCU-certificering. Wanneer Pay for People de werkgever is, lift je als intermediair mee op het NEN-certificaat van Pay for People. Ben je zelf de werkgever of wil je om andere redenen een eigen NEN-certificaat, dan is het mogelijk dat Pay for People ondersteuning biedt bij het inrichten van het proces en de NEN-audits.

Pay for People heeft daarnaast een VCU-certificaat die van toepassing is op plaatsingen via Pay for People en de bij het VCU-collectief aangesloten intermediairs.

Pay4me is de in eigen beheer ontwikkelde online portal van Pay for People en helpt je inzicht te geven in jouw administratie rondom de inzet van flexibel personeel. Of het nu gaat om uitzenden, detacheren, payrolling of zzp-dienstverlening, in Pay4me heb je 24/7 toegang tot alle gegevens over klanten, werknemers, urenverwerking en debiteurenbeheer.

Fijn om te horen dat je geïnteresseerd bent in de dienstverlening van Pay for People. Graag plan ik een afspraak met je in om de mogelijkheden daarin te bespreken. Samen kijken we dan naar de invulling van de samenwerking en een bijbehorende kostprijs/factor.

Wij verzorgen de backoffice van A tot Z voor je inclusief het juridisch werkgeverschap. Binnen deze samenwerking zorgen wij voor onder meer de administratie (arbeidscontracten, inleenovereenkomst, salarisadministratie) en de verzuimbegeleiding van uitzend- en payrollkrachten.

Heb je een andere vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Kennisbank / Meest gestelde vragen