Logo Pay for People

Pay for people en Planet Interim werken samen

We hebben onze krachten gebundeld met Planet Interim. Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. We zijn er trots op dat we al meer dan 25 jaar een rol kunnen spelen in het vereenvoudigen van het ondernemerschap en het ondersteunen van de groei en ontwikkelingen van ondernemers binnen de flexbranche door onze Backoffice Services.

Bericht 8 april 2024
nieuws-pfp-meldplicht

Partnership

Samenwerking met Planet Interim

De samenwerking tussen Pay for People en Planet Interim is gericht op het versterken van de flexbranche. Pay for People, specialist in flexibele arbeid, bundelt de krachten met Planet Interim, een onafhankelijk sourcing en matching platform. Deze samenwerking is erop gericht ondernemers binnen de flexbranche te ondersteunen en te vereenvoudigen in hun bedrijfsvoering. Pay for People biedt backoffice diensten die gericht zijn op efficiëntie, groei en financiële zekerheid, terwijl Planet Interim zich richt op het versnellen en goedkoper maken van de inhuur van professionals. Deze combinatie van diensten stelt ondernemers in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten en groei.

Bij Pay for People gaan we verder dan Backoffice Services; wij zijn jouw ‘Partner in Services én in Kennis’. Wij bieden niet alleen uitgebreide administratieve ondersteuning, maar ook waardevolle inzichten en adviezen, gebaseerd op onze diepgaande kennis van de flexbranche. Samen werken we aan de groei en het succes van jouw bedrijf, met een focus op persoonlijke service en deskundige begeleiding.

Planet Interim

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verder lezen?

Nieuws 08 April 2024

Werknemers wisselen massaal van baan en bedrijf

Uit onderzoek van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) blijkt dat werknemers massaal van baan en bedrijf wisselen. Ruim anderhalf miljoen werknemers wisselde van baan in 2022, dat betekent dat één op de vijf werknemers een nieuwe werkgever kreeg.

Lees verder
Nieuws 08 April 2024

Uitzendondernemers bundelen krachten tijdens DVDU 2021

In de Rijtuigenloods in Amersfoort kwamen dinsdag 12 oktober uitzendondernemers uit heel Nederland bijeen voor de 8e editie van de Dag van de Uitzendondernemer. Met een divers programma van inspirerende sprekers werd invulling gegeven aan het thema ‘Grip op ontwikkeling’. Tijdens de verschillende kennissessies werden de deelnemers handvatten aangereikt om meer grip te krijgen op de ontwikkelingen in de markt, de ontwikkeling van de eigen organisatie en op hun persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder
Home / Nieuws / Pay for people en Planet Interim werken samen