Werkgeverschap in het mbk

De kans is groot dat u niet voor alles een aparte afdeling heeft. In het mkb wordt de personeelsadministratie vaak door iemand ‘erbij’ gedaan. De laatste tijd verandert er veel op het gebied van wet- en regelgeving binnen de branche, met directe gevolgen voor de invulling van uw rol als werkgever. Het is moeilijk om op de hoogte te blijven van al deze wijzigingen. Met als gevolg mogelijk verkeerde arbeidsovereenkomsten, onverwachte kosten bij ziekte, uit te keren transitievergoedingen of in het ergste geval risico’s op boetes bij onjuiste toepassing van cao’s of brancheverplichtingen. U kunt uzelf en uw personeel veel meer flexibiliteit bieden door uw werknemers bij Pay for People onder te brengen.

Voor welke werknemers?

In principe is payroll geschikt voor al uw medewerkers. De voordelen zijn echter het grootst bij flexibel, parttime of tijdelijk personeel zoals oproepkrachten, vakantiekrachten en parttimers. Juist de mensen die een korte tijd of maar een paar uur per week voor u werken vragen relatief het meeste tijd. Voor hen moeten arbeidsovereenkomsten worden opgesteld. Beëindigd en weer verlengd. Daarnaast worden er meestal onregelmatige uren gewerkt en zijn de loonberekeningen iedere week anders. Payroll is dan ook voor deze doelgroep uitermate geschikt.

Voor grotere inleners verzorgen wij het management van de flexibele schil. Bekijk de informatie over de dienstverlening die wij bieden voor inleners. Daarnaast bieden we ook een complete backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus.

Eén systeem: Pay4me

Kenmerkend voor onze werkwijze is de hoge mate van automatisering, gecombineerd met veel persoonlijk contact. Alle administratie kunt u bijvoorbeeld zelf via onze online applicatie pay4me.nl doen. Hierdoor zijn contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, en loonaangifte in ons systeem volledig geïntegreerd. U ontvangt uw managementrapportages, loonstroken en proforma berekeningen dan ook in een handig overzicht. U hoeft alleen maar in te loggen op ‘Pay4me’ en u heeft direct en realtime toegang tot al uw gegevens. Het aanmelden van een nieuwe medewerker doet u in 5 minuten. Wanneer wij alle documenten gecontroleerd hebben kunt u direct uren inboeken en kan uw medewerker dus direct aan de slag. De medewerkers kunnen zelfs via onze app uren aan uw account toevoegen te goedkeuring.

Wat mag u verwachten?

Op basis van uw specifieke situatie en wensen adviseren wij over werkwijze en contractvormen. Gecombineerd met de verwachtingen en afspraken over voorfinanciering, betalingstermijn en debiteurenrisico doen wij graag een voorstel op maat.

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.