Voor inleners

Het managen van uw flexibele schil

Wanneer u een middelgrote of grote onderneming heeft, dan heeft u vaak ook te maken met een flexibele schil met parttimers, oproepkrachten, vakantiekrachten, tijdelijke werknemers, uitzendkrachten, gedetacheerden, zzp’ers en freelancers. Wanneer dit meer dan 30 personen zijn, dan wordt het management van deze groep steeds moeilijker maar ook steeds belangrijker. Wij maken het u graag gemakkelijker door uw flexibele schil in kaart te brengen, te optimaliseren en te integreren in onze dienstverlening.

Wij vinden namelijk dat werkzaamheden die geautomatiseerd kunnen worden, ook geautomatiseerd moeten worden. Als u met Pay for People werkt, zult u merken dat minder tijd verloren gaat aan standaard werk, zoals het registeren en optellen van verlofdagen, het uitdraaien van loonstroken of het controleren van facturen van uitzendbureaus. Veel andere inleners gingen u al voor.

Formeel werkgeverschap uitbesteden is de basis

Wij zijn in de basis een payrollorganisatie maar heeft in deze context de betekenis van het overnemen van het formele werkgeverschap en niet (alleen) de betekenis van salarisadministratie. Wij gaan met het payrollen dan ook een formeel dienstverband aan. Dit meestal binnen één van de cao’s van de uitzendbranche. Het gaat hierbij dus om het overnemen van het formele werkgeverschap, inclusief alle administratie, verplichtingen richting de fiscus en UWV en ziekterisico.

Het gehele proces voor inleners

Wij introduceerde als eerste in Nederland een uitgebreidere vorm van payroll dienstverlening voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor intermediairs nemen wij niet alleen het formele werkgeverschap over, maar ook de facturatie aan klanten, debiteurenbeheer, advisering, inleen en doorleen van zelfstandigen en toegang tot onze uitgebreide online applicatie, Pay4me. U kunt hierin het hele proces sturen en is op allerlei manieren de output van het proces zichtbaar.

Eén systeem: Pay4me

De online applicatie, Pay4me, is er niet alleen voor inleners, maar ook al uw medewerkers, uitzendkrachten en ingehuurde zelfstandigen kunnen inloggen. Zij kunnen zo hun contracten en loonstroken inzien documenten uploaden en eventueel gewerkte uren inboeken. Hierdoor zijn contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, en loonaangifte in ons systeem volledig geïntegreerd. U ontvangt uw managementrapportages, loonstroken en proforma berekeningen dan ook in een handig overzicht. U hoeft alleen maar in te loggen op ‘Pay4me’ en u heeft direct en realtime toegang tot al uw gegevens.

Uw voordelen nog eens samengevat

Het grootste voordeel behaalt u als u de gehele flexibele schil, inclusief de externe flex, bij ons onderbrengt. Uiteraard is het ook mogelijk om gedeeltes van de flexibele schil uit te besteden, of om te kiezen voor een gefaseerde overgang van de verschillende onderdelen van de flexibele schil. De voordelen wanneer u een samenwerking met Pay for People aangaat:

  • Continu en realtime inzicht in de gehele flexibele schil.
  • Overzicht en controle op alle aspecten via een dashboard Pay4me.nl.
  • De kosten en marges kunnen inzichtelijker en lager worden.
  • Realiseren van optimaal evenwicht tussen flexibiliteit, zekerheid en risico’s.
  • Minder risico’s omdat Pay for People juridisch werkgever is.
  • Een verschuiving van tijdsbesteding van P&O medewerkers.

Wat mag u verwachten?

Op basis van uw specifieke situatie en wensen adviseren wij over werkwijze en contractvormen. Gecombineerd met de verwachtingen en afspraken over voorfinanciering, betalingstermijn en debiteurenrisico doen wij graag een voorstel op maat.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail
Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail