Pay for People: voor uitzendbureaus en werknemers

Pay for People is er om uitzendbureaus te helpen bij het juridische en administratieve van hun dienstverlening. In de eerste plaats zijn we dus gericht op het ondersteunen van uitzendondernemers. En omdat onze dienstverlening ook direct invloed heeft op werknemers, kunnen ook zij altijd bij Pay for People terecht voor extra toelichting of ondersteuning.

Pay for People is dé HR-dienstverlener voor intermediairs. Dat doen we als sinds 1998. Wekelijks verlonen we 10.000 flexkrachten voor meer dan 500 zorgeloze intermediairs. Reken maar uit hoeveel dat is op jaarbasis. Door gebruik te maken van onze dienstverlening en ons onafhankelijke IT-platform voor intermediairs ontzorgt u uzelf als uitzendondernemer van administratieve en juridische zaken. Flexkrachten werken via de CAO voor Uitzendkrachten (whitepaper) en kunt u uw aandacht volledig richten op uw medewerkers en klanten.

Voor uitzendbureaus

Om uw werk als intermediair écht goed te kunnen doen, is het belangrijk dat uw backoffice op orde is. Pay for People helpt u daar graag bij. Lees meer over het uitbesteden van uw backoffice en het juiste moment om deze stap te zetten. Lees meer over het uitbesteden van de backoffice als uitzendbureau?

Voor werknemers van uitzendbureaus

Wat betekent het voor u als werknemer of flexkracht als u via Pay for People werkt? Wat is de rol van uw werkgever en wat die van Pay for People? We geven u graag meer informatie.

De arbeidsmarkt verandert. Met Pay for People beweegt u eenvoudig mee.

Door de inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB – alles wat u erover moet weten leest u hier) zijn de regels binnen het speelveld van de flexibele arbeidsmarkt veranderd. Payroll is niet meer een vorm van uitzenden, maar heeft een eigen definitie. U kunt als uitzendondernemer bij Pay for People terecht voor zowel de uitzendovereenkomst als de payrollovereenkomst. Uw uitzendkrachten merken geen verschil, u wel.

Of u uw flexkrachten via een uitzendovereenkomst of via een payrollovereenkomst in dienst kunt nemen hangt af van een aantal voorwaarden. We gaan graag in gesprek om uw specifiek situatie te bespreken. Bent u op zoek naar maximale flexibiliteit? Dan lijkt de uitzendovereenkomst met de fasetelling van 5,5 jaar tijdelijke aanstellingen ideaal. Wanneer u de flexkracht echter exclusief voor u laat werken, is er sprake van payroll. Hierdoor bent u haast verplicht een payrollovereenkomst aan te bieden. De nuance leggen we u graag per geval uit.

Heeft u hulp nodig bij de vraag hoe u uw flexibele schil het beste kunt inrichten? Wij helpen u graag.

Experts

Ontzorgen uw business

Heeft u vragen over het runnen van een uitzendbureau, over onze dienstverlening of heeft u behoefte aan een adviesgesprek? U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail