Pay for People: voor uitzendbureaus en werknemers

Voor wie - uitzendbureaus - werknemers Voor wie - uitzendbureaus - werknemers

Pay for People is er om uitzendbureaus te helpen bij het juridische en administratieve van hun dienstverlening. In de eerste plaats zijn we dus gericht op het ondersteunen van uitzendondernemers. En omdat onze dienstverlening ook direct invloed heeft op werknemers, kunnen ook zij altijd bij Pay for People terecht voor extra toelichting of ondersteuning.

Voor uitzendbureaus

Om uw werk als intermediair écht goed te kunnen doen, is het belangrijk dat uw backoffice op orde is. Pay for People helpt u daar graag bij. Lees meer over het uitbesteden van uw backoffice en het juiste moment om deze stap te zetten. Lees meer over het uitbesteden van de backoffice als uitzendbureau?

Voor werknemers van uitzendbureaus

Wat betekent het voor u als werknemer of flexkracht als u via Pay for People werkt? Wat is de rol van uw werkgever en wat die van Pay for People? We geven u graag meer informatie.

Experts

Ontzorgen uw business

Heeft u vragen over het runnen van een uitzendbureau, over onze dienstverlening of heeft u behoefte aan een adviesgesprek? U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 010-3132856 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen Karsten Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk - Sales Manager
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06-29476835 Stuur een e-mail