Voor werknemers - Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
payforpeople-nieuws-werkgeluk.jpg

Payroll of uitzenden?

Wat zijn de voordelen voor je flexkrachten?

Het uitbesteden van de backoffice heeft niet alleen gevolgen voor jou als uitzendondernemer, maar ook voor je werknemers. Zij komen tenslotte formeel in dienst van de backoffice-dienstverlener. Wat betekent het voor jouw werknemers als je kiest voor uitbesteden aan Pay for People?

Kies je voor payroll of uitzenden?

Voor werknemers

Of je flexkrachten laat werken via een uitzendovereenkomst of een payrollovereenkomst hangt af van een aantal voorwaarden. We bespreken graag de specifieke mogelijkheden voor jouw situatie. Zoek je maximale flexibiliteit, dan is de uitzendovereenkomst met fasetelling van 5,5 jaar tijdelijke aanstellingen een ideale oplossing. Laat je flexkrachten exclusief voor jou werken, dan is er spraken van payroll. Je bent dan haast verplicht om een payrollovereenkomst aan te bieden. We leggen je graag per geval uit waar de nuance ligt.

Werken op payroll basis

Besteedt je de backoffice uit aan Pay for People, dan treden je werknemers officieel bij ons in dienst. Wij sluiten een arbeidsovereenkomst met ze en betalen hun salaris. Niet jij, maar wij zijn juridisch werkgever. Je werknemers en jij merken daar weinig van. Jij blijft het eerste aanspreekpunt voor je werknemers als het gaat om werktijden, vrije dagen of salarisonderhandelingen.

 

Geniet van de voordelen

Werken via een payrollconstructie heeft als groot voordeel dat altijd het juiste loon op het juiste moment wordt uitgekeerd. Jij hoeft je geen zorgen te maken om de salarisadministratie en je werknemers kunnen vertrouwen op een tijdige en correcte betaling. En, onze helpdeskmedewerkers staan klaar om al hun en jouw vragen te beantwoorden over loonstroken, opgebouwde reserveringen voor vakantiedagen, vakantiegeld en onkostenvergoedingen.

24/7 toegang tot je gegevens

Via onze software Pay4me heb je eenvoudig toegang tot een portal met al jouw gegevens. Loonstroken zijn zo altijd direct opvraagbaar en, afhankelijk van de afspraken, kunnen werknemers ook zelf hun uren invoeren in Pay4me. Je vraagt eenvoudig een inlogcode aan waarmee werknemers via de webapplicatie of app hun uren kunnen registreren. Ook hun fiscale jaaropgave kan via Pay4me verstrekt worden.

pay4me-social-002
Wat betekent uitbesteden voor flexkrachten?

Vraag het aan Carmen!

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar Stuur mij een mail