Payroll: voor werknemers

Steeds meer mensen werken via een payrollbedrijf. In sommige branches is het al helemaal ingeburgerd, maar voor vele werknemers is er ook nog onduidelijkheid. Wat betekent het voor u wanneer uw werkgever samenwerkt met een payrollpartij en u dus via Pay for People gaat werken?

Werken op payroll basis

Wat houdt het in als u als werknemer gaat werken op payroll basis? Als uw uitzendbureau of uw werkgever met Pay for People samenwerkt, dan treedt u eigenlijk bij ons in dienst. Wij worden uw juridische werkgever, sluiten met u een arbeidsovereenkomst en betalen uw salaris. U zult daar in de dagelijkse praktijk niet veel van merken, want uw leidinggevende blijft uw leidinggevende en uw aanspreekpunt voor bijvoorbeeld uw werktijden, vrije dagen of salarisonderhandelingen.

 

Hoe werkt payroll voor uw werknemers?

Werken via payroll constructies heeft voordelen. Een groot voordeel is dat u als werknemer een professionele juridisch werkgever krijgt. Dat betekent in de eerste plaats: altijd op tijd het juiste salaris. Voor administratieve vragen kunt u natuurlijk altijd onze helpdesk bellen. Wij kunnen u alles vertellen over uw loonstrook, opgebouwde reserveringen voor vakantiedagen, vakantiegeld en onkostenvergoedingen.

 

24/7 inzicht in gegevens via Pay4me.nl

Via onze webapplicatie Pay4me.nl kunt u op elk gewenst moment loonstroken opvragen. Afhankelijk van de afspraken met uw werkgever kunt u op Pay4me ook gemakkelijk zelf uw uren invoeren. Of overal onderweg op de app. Inlogcodes kunt u zelf aanvragen (klik in Pay4me op registeren) of vraag uw uitzendbureau of werkgever om de inlogcodes voor u aan te maken. Uw fiscale jaaropgave versturen wij jaarlijks in de eerste week van februari en is uiteraard ook online in Pay4me te vinden.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 010-3132856 Stuur een e-mail
Diederik Keverling Buisman - Commercieel Manager
Diederik Keverling Buisman Commercieel Manager
Bel 010-3132858 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail