Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
payforpeople-nieuws-werkgeluk.jpg

Payroll of uitzenden?

Wat zijn de voordelen voor je flexkrachten?

Het uitbesteden van de backoffice heeft niet alleen gevolgen voor jou als uitzendondernemer, maar ook voor je werknemers. Zij komen tenslotte formeel in dienst van de backoffice-dienstverlener. Wat betekent het voor jouw werknemers als je kiest voor uitbesteden aan Pay for People?

Kies je voor payroll of uitzenden?

Voor werknemers

Of je flexkrachten laat werken via een uitzendovereenkomst of een payrollovereenkomst hangt af van een aantal voorwaarden. We bespreken graag de specifieke mogelijkheden voor jouw situatie. Zoek je maximale flexibiliteit, dan is de uitzendovereenkomst met fasetelling 4 jaar tijdelijke aanstellingen een ideale oplossing. Werken flexkrachten exclusief voor jou, dan is er sprake van payroll. Je bent dan haast verplicht om een payrollovereenkomst aan te bieden. We leggen je graag per geval uit waar de nuance ligt.

Werken op payroll basis

Besteed je de backoffice uit aan Pay for People, dan komen jouw werknemers officieel in dienst bij ons. Wij sluiten een arbeidsovereenkomst met ze en betalen hun salaris. Niet jij, maar wij zijn dus juridisch werkgever. Jij en je werknemers merken hier weinig van. Jij blijft gewoon het eerste aanspreekpunt als het gaat om werktijden, vrije dagen of salarisonderhandelingen.

Geniet van de voordelen

Werken via een payrollconstructie heeft als groot voordeel dat altijd het juiste loon op het juiste moment wordt uitgekeerd. Jij hoeft je geen zorgen te maken om de salarisadministratie en je werknemers kunnen vertrouwen op een tijdige en correcte betaling. En, onze helpdeskmedewerkers staan klaar om alle vragen te beantwoorden over loonstroken, opgebouwde reserveringen voor vakantiedagen, vakantiegeld en onkostenvergoedingen.

24/7 toegang tot je gegevens

Via onze software Pay4me heb je eenvoudig toegang tot een portal met al jouw gegevens. Loonstroken zijn zo altijd direct opvraagbaar en, afhankelijk van de afspraken, kunnen werknemers ook zelf hun uren invoeren in Pay4me. Je vraagt eenvoudig een inlogcode aan waarmee werknemers via de webapplicatie of app hun uren kunnen registreren. Ook hun fiscale jaaropgave kan via Pay4me verstrekt worden.

inlogscherm_4
Wat betekent uitbesteden voor flexkrachten?

Vraag het aan Annemieke !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 0102066260 Stuur mij een mail

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

  • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
  • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
  • Pay for People schenkt klanten meer tijd
  • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
  • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.