Logo Pay for People
Wat zijn de voordelen voor je flexkrachten?

Payroll of uitzenden?

Het uitbesteden van de backoffice heeft niet alleen gevolgen voor jou als uitzendondernemer, maar ook voor je werknemers. Zij komen tenslotte formeel in dienst van de backoffice-dienstverlener. Wat betekent het voor jouw werknemers als je kiest voor uitbesteden aan Pay for People?

Voor werknemers

Kies je voor payroll of uitzenden?

Of je flexkrachten laat werken via een uitzendovereenkomst of een payrollovereenkomst hangt af van een aantal voorwaarden. We bespreken graag de specifieke mogelijkheden voor jouw situatie. Zoek je maximale flexibiliteit, dan is de uitzendovereenkomst met fasetelling 4 jaar tijdelijke aanstellingen een ideale oplossing. Werken flexkrachten exclusief voor jou, dan is er sprake van payroll. Je bent dan haast verplicht om een payrollovereenkomst aan te bieden. We leggen je graag per geval uit waar de nuance ligt.

Werken op payroll basis

Geniet van de voordelen

Besteed je de backoffice uit aan Pay for People, dan komen jouw werknemers officieel in dienst bij ons. Wij sluiten een arbeidsovereenkomst met ze en betalen hun salaris. Niet jij, maar wij zijn dus juridisch werkgever. Jij en je werknemers merken hier weinig van. Jij blijft gewoon het eerste aanspreekpunt als het gaat om werktijden, vrije dagen of salarisonderhandelingen.

Werken via een payrollconstructie heeft als groot voordeel dat altijd het juiste loon op het juiste moment wordt uitgekeerd. Jij hoeft je geen zorgen te maken om de salarisadministratie en je werknemers kunnen vertrouwen op een tijdige en correcte betaling. En, onze helpdeskmedewerkers staan klaar om alle vragen te beantwoorden over loonstroken, opgebouwde reserveringen voor vakantiedagen, vakantiegeld en onkostenvergoedingen.

24/7 toegang tot je gegevens

Via onze software Pay4me heb je eenvoudig toegang tot een portal met al jouw gegevens. Loonstroken zijn zo altijd direct opvraagbaar en, afhankelijk van de afspraken, kunnen werknemers ook zelf hun uren invoeren in Pay4me. Je vraagt eenvoudig een inlogcode aan waarmee werknemers via de webapplicatie of app hun uren kunnen registreren. Ook hun fiscale jaaropgave kan via Pay4me verstrekt worden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de verschillen tussen payroll en uitzenden? Vul het formulier in. Een van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / voor werknemers