HR-dienstverlener voor uitzendbureaus & intermediairs

niet westerse sollicitant niet westerse sollicitant

Backoffice uitbesteden voor uitzendbureaus is bij Pay for People goed geregeld. De backoffice is een essentieel onderdeel van uw uitzendbureau en moet gewoon goed moet draaien. Denk hierbij aan de verwerking van urenbriefjes, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, etc.

Pay for People is dé HR-dienstverlener voor intermediairs. Dat doen we als sinds 1998. Wekelijks verlonen we 10.000 flexkrachten voor meer dan 500 zorgeloze intermediairs. Reken maar uit hoeveel dat is op jaarbasis. Door gebruik te maken van onze dienstverlening en ons platform voor intermediairs ontzorgt u uzelf als uitzendondernemer van administratieve en juridische zaken. Flexkrachten werken via de CAO voor Uitzendkrachten en u kunt uw aandacht volledig richten op uw medewerkers en klanten.

Uitbesteden is interessant voor zowel kleine, middelgrote als grote uitzendbureaus, detacheerders en intermediairs. Eenieder heeft zo zijn of haar eigen overwegingen. Gezien de scherpe en heldere tarieven is het zeer interessant om de administratie aan een specialist over te laten.

De arbeidsmarkt verandert. Met Pay for People beweegt u eenvoudig mee.

Door de inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab – alles wat u erover moet weten leest u hier) zijn de regels binnen het speelveld van de flexibele arbeidsmarkt veranderd. Payroll is niet meer een vorm van uitzenden, maar heeft een eigen definitie. U kunt als uitzendondernemer bij Pay for People terecht voor zowel de uitzendovereenkomst als de payrollovereenkomst. Uw uitzendkrachten merken geen verschil, u wel.

Of u flexkrachten via een uitzendovereenkomst of via een payrollovereenkomst in dienst kunt nemen hangt af van een aantal voorwaarden. We gaan graag in gesprek om uw specifiek situatie te bespreken. Bent u op zoek naar maximale flexibiliteit? Dan lijkt de uitzendovereenkomst met de fasetelling van 5,5 jaar tijdelijke aanstellingen ideaal. Wanneer u de flexkracht echter exclusief voor u laat werken,  is er sprake van payroll. Hierdoor bent u haast verplicht een payrollovereenkomst aan te bieden. De nuance leggen we u graag per geval uit.

Heeft u hulp nodig bij de vraag hoe u uw flexibele schil het beste kunt inrichten? Wij helpen u graag.

 

Dienstverlening Pay for People

Wanneer u, als intermediair op de arbeidsmarkt, uw backoffice werkzaamheden uitbesteedt aan Pay for People nemen wij het volgende van u over: contractbeheer met klanten en werknemers, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen. Pay for People neemt ook het juridisch werkgeverschap op zich, de voorfinanciering van de lonen en premies en desgewenst het debiteurenrisico.

Naast de administratieve taken zien veel intermediairs de steeds veranderende wet- en regelgeving als een groot heikel punt. Ook hier zijn wij de expert en zorgen wij ervoor dat het inregelen van uw medewerkers aan de laatste eisen voldoet. Zo kunt u zich volledig richten op uw core-business en de dingen die u belangrijk vindt.

Kortom, wij verzorgen het allemaal voor u. En gewoon onder uw eigen bedrijfsnaam en geheel in uw eigen huisstijl. Uw klanten en uitzendkrachten merken hierdoor geen verschil.

 

En we doen meer…

Naast alle administratieve werkzaamheden, staan we u natuurlijk ook bij met raad en daad. Onze adviseurs hebben een brede kennis en ervaring in de branche, zijn volwaardig gesprekspartner en zien het succes van uw uitzendbureau als gedeelde verantwoordelijkheid. Wij runnen uw uitzendbureau met u.

 

U krijgt toegang tot onze speciale online applicatie ‘Pay4me’

Wij werken als enige aanbieder in Nederland met 100% in eigen beheer ontwikkelde software. Hierdoor zijn contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, en loonaangifte in ons systeem volledig geïntegreerd. U ontvangt uw managementrapportages, loonstroken en proforma berekeningen dan ook in een handig overzicht.

U hoeft alleen maar in te loggen op ‘Pay4me’ en u heeft direct en realtime toegang tot al uw gegevens. Uiteraard zijn uw gegevens in Pay4me voorzien van uw bedrijfsnaam, logo en huisstijl. We passen zelfs het webadres aan in ‘uwbedrijfsnaam.backoffice.nl’.

 

Uw voordelen nog eens samengevat

  • Zonder opstarttijd of kosten direct een eigen uitzendbureau starten.
  • Focus op uw core-business: sales en werving.
  • U voldoet direct aan de strengste uitzendbranche normen.
  • Betaling en voorfinanciering loonsom, factoring mogelijk.
  • 24/7 controle: alle administratie altijd beschikbaar en te beheren via onze online applicatie nl.
  • Uitgebreide en maatwerk management rapportages en volledige transparantie.
  •  100% betrouwbaar: NEN 4400-1, NBBU en VCU.

 

Wat mag u verwachten?

Op basis van uw specifieke situatie en wensen adviseren wij over werkwijze en contractvormen. Gecombineerd met de verwachtingen en afspraken over voorfinanciering, betalingstermijn en debiteurenrisico doen wij u graag een voorstel op maat. Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail
Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail