Logo Pay for People
De backoffice dienstverlener voor flexondernemers

Voor uitzendbureaus

Het runnen van een uitzendbureau kan veel werk zijn. Terwijl je druk bent met het vinden van de juiste matches tussen kandidaten en bedrijven, mag de backoffice niet over het hoofd worden gezien. Van urenregistratie tot verloning en facturatie, dit administratieve werk kost veel tijd en energie. Gelukkig is er een oplossing: het uitbesteden van je backoffice.

Voor uitzendbureaus

Backoffice uitbesteden

De backoffice is een essentieel onderdeel van ieder uitzendbureau, ook dat van jou. En moet gewoon goed draaien. Dus een soepele verwerking van urenbriefjes, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, etc. Uitbesteden is niet alleen interessant voor grote uitzenders, maar ook voor kleine en middelgrote uitzendbureaus, detacheerders en intermediairs. De redenen om de backoffice uit te besteden zijn voor iedereen anders, maar laten de kosten geen belemmering zijn. Met onze scherpe en heldere tarieven is het rendabel om de administratie uit te besteden.

 

Pay for People is dé backoffice dienstverlener voor intermediairs. Dat zijn we als sinds 1998. Wekelijks verlonen we duizenden flexkrachten voor zo’n 300 zorgeloze intermediairs. Reken maar uit hoeveel dat is op jaarbasis! Door onze dienstverlening en uitgebreide platform, hebben deze intermediairs geen administratieve en juridische zorgen, én al hun flexkrachten werken via de CAO voor Uitzendkrachten. Onze klanten hebben hun handen vrij om zich te richten op hun core business en de ontwikkeling van hun onderneming.

Klinkt goed, toch? Dit wordt ook jouw realiteit als je kiest voor uitbesteden aan Pay for People.

Dienstverlening

Kies je er als intermediair op de arbeidsmarkt voor om je backoffice-werkzaamheden uit te besteden aan Pay for People, dan nemen wij deze zaken van je over: contractbeheer met klanten en werknemers, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en de Belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen. Pay for People neemt ook het juridisch werkgeverschap over, de voorfinanciering van de lonen en premies, en desgewenst het debiteurenrisico.

Wij zorgen voor:

  • juridisch werkgeverschap van jouw flexkrachten;
  • salarisadministratie en personeelsadministratie;
  • verzuimbeheer van jouw flexkrachten;
  • en debiteurenbeheer.

Meer weten over onze dienstverlening?

Wil jij meer weten over onze dienstverlening? Vul dan onderstaand formulier in. Een van onze specialisten zal vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / voor uitzendbureaus