Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20190516-PAYFORPEOPLE-3

Backoffice Uitzendbureau Uitbesteden?

De backoffice dienstverlener voor intermediairs, uitzendbureaus en arbeidsbemiddelingsbureaus

Backoffice uitbesteden

Voor uitzendbureaus

De backoffice is een essentieel onderdeel van ieder uitzendbureau, ook dat van jou. En moet gewoon goed draaien. Dus een soepele verwerking van urenbriefjes, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, etc. Uitbesteden is niet alleen interessant voor grote uitzenders, maar ook voor kleine en middelgrote uitzendbureausdetacheerders en intermediairs. De redenen om de backoffice uit te besteden zijn voor iedereen anders, maar laten de kosten geen belemmering zijn. Met onze scherpe en heldere tarieven is het rendabel om de administratie uit te besteden.

Pay for People is dé backoffice dienstverlener voor intermediairs. Dat zijn we als sinds 1998. Wekelijks verlonen we duizenden flexkrachten voor zo’n 300 zorgeloze intermediairs. Reken maar uit hoeveel dat is op jaarbasis! Door onze dienstverlening en uitgebreide platform, hebben deze intermediairs geen administratieve en juridische zorgen, én al hun flexkrachten werken via de CAO voor Uitzendkrachten. Onze klanten hebben hun handen vrij om zich te richten op hun core business en de ontwikkeling van hun onderneming.

Klinkt goed, toch? Dit wordt ook jouw realiteit als je kiest voor uitbesteden aan Pay for People.

Dienstverlening Pay for People

Kies je er als intermediair op de arbeidsmarkt voor om je backoffice-werkzaamheden uit te besteden aan Pay for People, dan nemen wij deze zaken van je over: contractbeheer met klanten en werknemers, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en de Belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen. Pay for People neemt ook het juridisch werkgeverschap over, de voorfinanciering van de lonen en premies, en desgewenst het debiteurenrisico.

Wij zorgen voor:

 • juridisch werkgeverschap van jouw flexkrachten;
 • salarisadministratie en personeelsadministratie;
 • verzuimbeheer van jouw flexkrachten;
 • en debiteurenbeheer.
20190828-PAYFORPEOPLE-247
Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)

De arbeidsmarkt verandert

Met de inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB – alles wat je erover moet weten lees je hier) zijn de regels binnen het speelveld van de flexibele arbeidsmarkt veranderd. Payroll is niet langer een vorm van uitzenden, maar heeft een eigen definitie. Zoek je maximale flexibiliteit? Dan is de uitzendovereenkomst met de fasetelling van 4 jaar tijdelijke aanstellingen een ideale oplossing. Wil je dat flexkracht exclusief voor jou werken, dan is er sprake van payroll en ben je haast verplicht om een payrollovereenkomst aan te bieden. De nuance leggen we je graag per geval uit.

Wil je weten hoe je jouw flexibele schil het beste kunt inrichten? Wij kijken graag met je mee!

Meer weten?
Nog meer voordelen

Vraag het aan Matthijs !

 • Focus op de core-business: sales en werving.
 • Je voldoet direct aan de strengste uitzendbranche normen.
 • Geen zorgen over betaling en voorfinanciering loonsom, factoring.
 • 24/7 overzicht en controle: alle administratie altijd beschikbaar en te beheren via Pay4me; onze online applicatie.
 •  100% betrouwbaar: NEN 4400-1, NBBU en VCU gecertificeerd.
Bel naar 010 206 62 63 Stuur mij een mail
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.