Payroll voor uitzendbureaus & intermediairs

niet westerse sollicitant niet westerse sollicitant

 

Backoffice uitbesteden voor uitzendbureaus is bij Pay for People goed geregeld. De backoffice is een essentieel onderdeel van uw uitzendbureau, dat gewoon goed moet draaien. Denk hierbij aan de verwerking van urenbriefjes, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, etc.

De motieven voor het uitbesteden van de backoffice lopen sterk uiteen. De focus op matchen, behoefte aan een duidelijk debiteurenproces, (voor) financiering van marge, voldoen aan certificeringeisen en uitbesteden van alle HR-verplichtingen, zijn slechts enkele voorbeelden.

Uitbesteden is interessant voor zowel kleine, middelgrote als grote uitzendbureaus. Eenieder heeft zo zijn of haar eigen overwegingen. Gezien de scherpe en heldere tarieven is het zeer interessant om de backoffice aan een specialist over te laten.

Dienstverlening Pay for People

Wanneer u, als intermediair op de arbeidsmarkt, uw backoffice werkzaamheden uitbesteedt aan Pay for People nemen wij het volgende van u over: contractbeheer met klanten en werknemers, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen. Pay for People neemt ook het juridisch werkgeverschap op zich, de voorfinanciering van de lonen en premies en desgewenst het debiteurenrisico.

Naast de administratieve taken zien veel intermediairs de steeds veranderende wet- en regelgeving als een groot heikel punt. Ook hier zijn wij de expert en zorgen wij ervoor dat het inregelen van uw medewerkers aan de laatste eisen voldoet. Zo kunt u zich volledig richten op uw core-business: het plaatsen en aan het werk houden van uw medewerker.

Kortom, wij verzorgen het allemaal voor u. En gewoon onder uw eigen bedrijfsnaam en geheel in uw eigen huisstijl. Uw klanten en uitzendkrachten merken hierdoor geen verschil.

 

En we doen meer…

Naast alle administratieve werkzaamheden, staan we u natuurlijk ook bij met raad en daad. Onze adviseurs hebben een brede kennis en ervaring in de branche, zijn volwaardig gesprekspartner en zien het succes van uw uitzendbureau als gedeelde verantwoordelijkheid. Wij runnen uw uitzendbureau met u.

 

U krijgt toegang tot onze speciale online applicatie ‘Pay4me’

Wij werken als enige aanbieder in Nederland met 100% in eigen beheer ontwikkelde software. Hierdoor zijn contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, en loonaangifte in ons systeem volledig geïntegreerd. U ontvangt uw managementrapportages, loonstroken en proforma berekeningen dan ook in een handig overzicht.

U hoeft alleen maar in te loggen op ‘Pay4me’ en u heeft direct en realtime toegang tot al uw gegevens. Uiteraard zijn uw gegevens in Pay4me voorzien van uw bedrijfsnaam, logo en huisstijl. We passen zelfs het webadres aan in ‘uwbedrijfsnaam.backoffice.nl’.

 

Uw voordelen nog eens samengevat

  • Zonder opstarttijd of kosten direct een eigen uitzendbureau starten.
  • Focus op uw core-business: sales en werving.
  • U voldoet direct aan de strengste uitzendbranche normen.
  • Betaling en voorfinanciering loonsom, factoring mogelijk.
  • 24/7 controle: alle administratie altijd beschikbaar en te beheren via onze online applicatie nl.
  • Uitgebreide en maatwerk management rapportages en volledige transparantie.
  •  100% betrouwbaar: NEN 4400-1, ABU, NBBU en VCU.

 

Wat mag u verwachten?

Op basis van uw specifieke situatie en wensen adviseren wij over werkwijze en contractvormen. Gecombineerd met de verwachtingen en afspraken over voorfinanciering, betalingstermijn en debiteurenrisico doen wij u graag een voorstel op maat. Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen Karsten Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk - Sales Manager
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06-29476835 Stuur een e-mail
Suzanne van Dongen - sales manager Pay for People
Suzanne van Dongen Sales manager
Bel 06-10946684 Stuur een e-mail